torstai 15. heinäkuuta 2010

Markku Huusko, meet Barbra Streisand


Markku Huusko

Uusi Suomi-verkkolehden päätoimittaja Markku Huusko:

Uuden Suomen blogipalvelu nousi eilen otsikoihin, kun kävi ilmi, että yksi palveluun kirjoittavista on joutunut syytteeseen kiihotuksesta kansanryhmää vastaan. Perussuomalainen kunnanvaltuutettu ja kansanedustajaehdokas oli laittanut syytteen aiheuttaneen juttunsa verkkoon helmikuussa 2010.

Uutta Suomea ei syytetä mistään.

Tutustuin tuohon blogijuttuun tarkemmin eilen, kun syytteestä kuulin. Se oli vakavasta uskontoa sivuavasta aiheesta erittäin huonolla maulla kirjoitettu ja siten Uuden Suomen blogipalveluun sopimaton. Tästä syystä päätimme poistaa sen verkosta.HS:
Perussuomalaisten valtuutettu sai syytteen blogikirjoituksesta

Perussuomalaisten asikkalalaisvaltuutettu James Hirvisaari joutuu käräjille epäiltynä sananvapausrikoksesta.


"Sananvapausrikos" on kafkamainen termi.

Sananvapaus on vain diktatuurin kannattajien mielestä rikos!!


Ylen Lahden radion mukaan valtuutettua syytetään kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.


"Kiihotus kansanryhmää vastaan" on orwellilainen ajatusrikospykälä, jonka perusteella tosiasioita yritetään sensuroida.


Uutisen mukaan apulaisvaltakunnansyyttäjä katsoo, että Hirvisaaren blogikirjoitus sisälsi syrjivän ja vahvasti yleistävän väitteen yhden kansanryhmän taipumuksista väkivaltaisuuteen ja muuhun rikollisuuteen.


Kyseinen "yksi kansanryhmä" oli muslimit. Väite oli tämä:

Valitettavasti hillittömän muslimimaahanmuuton myötä Suomessakin tulee olemaan lisääntyvässä määrin myös ihka aitoa rasismia, joka kohdistuu varsinkin juutalaisiin mutta myös kantaväestöön ja muihin etnisiin ryhmiin. Ja kaupan päälle syrjintää, sietämätöntä ylimielisyyttä ja huonoa käytöstä, vihaa, naisten alistamista, lasten silpomista, seksuaalista häiriköintiä ja vähemmistöjen vainoa, mellakointia, lippujen polttelua, älämölöä, huumeita, ryöstelyä, raiskausrikoksia, pedofiliaa, polygamiaa, lapsiavioliittoja, häpeäväkivaltaa, rituaaliteurastuksia, ruoskimisrangaistuksia, kivityksiä ynnä muita läpeensä inhottavia ja umpikieroutuneita tapoja ja ilmiöitä. Lopulta jopa itsemurhapommituksia ja terrorismia.

Yrittääkö joku kiistää nämä tosiasiat?

Jos yrittää, niin millä ihmeen perusteella?


Hirvisaaren blogikirjoitus julkaistiin helmikuussa Uuden Suomen nettisivustolla. Päijät-Hämeen käräjäoikeus alkaa käsitellä juttua syyskuussa.

Uuden Suomen päätoimittajan Markku Huuskon mukaan Hirvisaaren kirjoitus poistettiin blogipalvelusta sen jälkeen, kun tieto syytteestä tuli.


Sanoin jo aiemmin:

Koska Uuden Suomen toimitus tunnetusti sensuroi ihmisten blogeja, kopioin kyseisen tekstin kokonaisuudessaan tähän

Tämä osoittautui todeksi. Uusi Suomi yrittää orwellilaiseen tyyliin tuhota kaikki vallanpitäjien virallisen ideologian kanssa ristiriidassa olevat kirjoitukset.

Katson nyt olevani pakotettu toistamaan Hirvisaaren kirjoituksen vastustaakseni sensuuria.

Kikkarapäälle kuonoon

4.2.2010 10.16 | James Hirvisaari | Politiikka

Taannoin tapahtui Helsingissä rasistinen rikos. Uskoakseni se on ollut harvinainen yksittäistapaus. Tosin jos kaljupää antaa kikkarapäälle kuonoon, se ei ole välttämättä rasismia vaan kollien ikiaikaista umpiluukulttuuria. Ja jos kyseessä on jälleen ollut esimerkiksi tyypillinen naistenahdistelutapaus, ehkä kikkarapää sietikin saada läksytyksen?

Valitettavasti hillittömän muslimimaahanmuuton myötä Suomessakin tulee olemaan lisääntyvässä määrin myös ihka aitoa rasismia, joka kohdistuu varsinkin juutalaisiin mutta myös kantaväestöön ja muihin etnisiin ryhmiin. Ja kaupan päälle syrjintää, sietämätöntä ylimielisyyttä ja huonoa käytöstä, vihaa, naisten alistamista, lasten silpomista, seksuaalista häiriköintiä ja vähemmistöjen vainoa, mellakointia, lippujen polttelua, älämölöä, huumeita, ryöstelyä, raiskausrikoksia, pedofiliaa, polygamiaa, lapsiavioliittoja, häpeäväkivaltaa, rituaaliteurastuksia, ruoskimisrangaistuksia, kivityksiä ynnä muita läpeensä inhottavia ja umpikieroutuneita tapoja ja ilmiöitä. Lopulta jopa itsemurhapommituksia ja terrorismia. Siis jos emme tanssi tasan tarkkaan heidän pillinsä mukaan.

Väkivalta on kieli, jota ei sivistyneessä maailmassa hyväksytä. Sen sijaan islamissa vihan ja väkivallan kulttuuri on sisäänrakennettuna ja jatkuvasti voimassa pyhän sodan käsitteenä. Niiden yhteensovittaminen on mahdotonta, kokeilu loppukoon.

James Hirvisaari
AsikkalaMarkku Huusko, meet Barbra Streisand.
4 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Käsittämätöntä touhua Uudelta Suomelta. Tämä Jacob Mchangaman kirjoitus on ihan älyttömän hyvä. Kannattaa varata vartti aikaa ja lukea "ajatusrikollisuuden" syntymisen taustoista.

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.tapioarjo.com/?s=kommentoi&id=1105

Loistavaa James Hirvisaari!

Perussuomalaisten asikkalalainen kunnanvaltuutettu James Hirvisaari joutuu käräjille sananvapausrikoksesta, kertoi uutinen. Hirvisaarta syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Uutisen mukaan ”syytemääräyksen asiassa antoi apulaisvaltakunnansyyttäjä, joka katsoo James Hirvisaaren helmikuisen blogikirjoituksen sisältäneen syrjivän ja vahvasti yleistävän väitteen erään kansanryhmän taipumuksesta väkivaltaisuuteen ja muuhun rikollisuuteen. Syyttäjä on jättänyt Hirvisaarta koskevan haastehakemuksen Päijät-Hämeen käräjäoikeuteen, jossa asia tulee esille syyskuun lopulla.”

Siinä se. Naurettavan oikeusruljanssin taustalla on joku tynnyrissä kasvatettu pöhkö, vaikka itse asiassa Hirvisaaren blogikirjoitukset sisältävät rutosti mielenkiintoisia keskustelunaiheita ja annoksen asiaa jotakuinkin tähän tapaan: ”Valitettavasti hillittömän muslimimaahanmuuton myötä Suomessakin tulee olemaan lisääntyvässä määrin myös ihka aitoa rasismia, joka kohdistuu varsinkin juutalaisiin mutta myös kantaväestöön ja muihin etnisiin ryhmiin."

”Ja kaupan päälle syrjintää, sietämätöntä ylimielisyyttä ja huonoa käytöstä, vihaa, naisten alistamista, lasten silpomista, seksuaalista häiriköintiä ja vähemmistöjen vainoa, mellakointia, lippujen polttelua, älämölöä, huumeita, ryöstelyä, raiskausrikoksia, pedofiliaa, polygamiaa, lapsiavioliittoja, häpeäväkivaltaa, rituaaliteurastuksia, ruoskimisrangaistuksia, kivityksiä ynnä muita läpeensä inhottavia ja umpikieroutuneita tapoja ja ilmiöitä.” ”Lopulta jopa itsemurhapommituksia ja terrorismia. Siis jos emme tanssi tasan tarkkaan heidän pillinsä mukaan.”

Silkkaa asiaa , Hirvisaari. Osa noista mainitsemistasi asioista on jo toteutunut. Unohdit mainita Somalimaan ja Romanian. Noilta alueilta on tullut jo ihan riittävästi loisijoita. Jatkossa nämä ”pakolaiset” voisi osoittaa Ruotsiin tai Ahvenanmaalle.

On se yhtä saakelia , että nykyään ei saa arvostella selkeää idioottimaisuutta, kuten lapsiavioliittoja, rituaaliteurastuksia, yhteiskuntajärjestelmä islamia, kivityksiä, katurosvoilua ja muita umpikieroutuneita tapoja, joita ei lässyttämällä poisteta.

Sen sijaan, että joku imbesilli järjesti Hirvisaaren oikeuteen, olisi miehelle pitänyt antaa tunnustus asioiden esiin ottamisesta. Valitettavaa on, että tänä päivänä saa kritisoida ainoastaan suomalaisia tapoja ja marmattaa tupakanpoltosta ja pyykkien ripustamisesta. Auta armias, jos puutut ulkomaalaisten roistojen kahjoihin tapoihin, on heti joku hurahtanut hameniekka ampumassa puskasta ja järkyttymässä. Pitäisikö meidän vain olla ja elää kuin pässit narussa ja uskoa kaikki mitä jotkut olemattomalle elämälleen vouhkamisesta täytettä etsivät torvet läpättävät?

Onko niin vaikea käsittää, että meille on tullut ja tulee vilpittömien maahanmuuttajien ohessa sellaista sakkaa, joka pitäisi potkaista jo rajalta helveltin kuuseen. Onko niin vaikeaa ymmärtää , että maassa voisi elää maan tavalla? Mitä helvettiä tänne oikein työnnytään, jos suomalainen yhteiskunta ei lakeineen ja määräyksineen kelpaa?

Me olemme jo nyt kusessa ulkomaalaisten roistojen vuoksi. Poliisilta on viety voimavarat ja osin halukin puuttua asioihin ja oikeusjärjestelmä on keskittynyt lässyttämään joutavia ja vapauttelemaan omiakin murhamiehiä, joille voisi sivumennen sanoen ryhtyä jakamaan oikeita tuomioita.

On turha puhua itsenäisestä Suomesta. Meitä hallitsevat ääriryhmät ja ääri-ilmiöt, joita suomalaiset vouhkamiseen erikoistuneet tyhjänmälvääjä-ämmät säestävät. Suomi tarvitsisi enemmän Hirvisaaren kaltaisia keskustelunavaajia. Kysymys on kokoansa isommasta asiasta.

Entä miten Suomen itsenäisyys tänä päivänä ilmenee? Ei mitenkään. Tästä maasta on tullut avuttomien yhdyskunta, jossa enemmistöinä mellastavat suuriääniset vähemmistöt. Mitä mieltä muuten olette tyttöjen ympärileikkauksista? Ilmiö ei ole tänä päivänä vieras suomalaiselle yhteiskunnalle.

terveisin

Mustosen Kari

http://www.hollolanseutu.fi/

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://www.hollolanseutu.fi/

Perussuomalaisten asikkalalainen kunnanvaltuutettu James Hirvisaari joutuu käräjille sananvapausrikoksesta, kertoi uutinen. Hirvisaarta syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Uutisen mukaan ”syytemääräyksen asiassa antoi apulaisvaltakunnansyyttäjä, joka katsoo James Hirvisaaren helmikuisen blogikirjoituksen sisältäneen syrjivän ja vahvasti yleistävän väitteen erään kansanryhmän taipumuksesta väkivaltaisuuteen ja muuhun rikollisuuteen.

Syyttäjä on jättänyt Hirvisaarta koskevan haastehakemuksen Päijät-Hämeen käräjäoikeuteen, jossa asia tulee esille syyskuun lopulla. Siinä se. Naurettavan oikeusruljanssin taustalla on joku tynnyrissä kasvatettu pöhkö, vaikka itse asiassa Hirvisaaren blogikirjoitukset sisältävät rutosti mielenkiintoisia keskustelunaiheita ja annoksen asiaa jotakuinkin tähän tapaan:

”Valitettavasti hillittömän muslimimaahanmuuton myötä Suomessakin tulee olemaan lisääntyvässä määrin myös ihka aitoa rasismia, joka kohdistuu varsinkin juutalaisiin mutta myös kantaväestöön ja muihin etnisiin ryhmiin.”

”Ja kaupan päälle syrjintää, sietämätöntä ylimielisyyttä ja huonoa käytöstä, vihaa, naisten alistamista, lasten silpomista, seksuaalista häiriköintiä ja vähemmistöjen vainoa, mellakointia, lippujen polttelua, älämölöä, huumeita, ryöstelyä, raiskausrikoksia, pedofiliaa, polygamiaa, lapsiavioliittoja, häpeäväkivaltaa, rituaaliteurastuksia, ruoskimisrangaistuksia, kivityksiä ynnä muita läpeensä inhottavia ja umpikieroutuneita tapoja ja ilmiöitä.”

”Lopulta jopa itsemurhapommituksia ja terrorismia. Siis jos emme tanssi tasan tarkkaan heidän pillinsä mukaan.”


Silkkaa asiaa , Hirvisaari. Osa noista mainitsemistasi asioista on jo toteutunut. Unohdit mainita Somalimaan ja Romanian. Noilta alueilta on tullut jo ihan riittävästi loisijoita. Jatkossa nämä ”pakolaiset” voisi osoittaa Ruotsiin tai Ahvenanmaalle.

On se yhtä saakelia , että nykyään ei saa arvostella selkeää idioottimaisuutta, kuten lapsiavioliittoja, rituaaliteurastuksia, yhteiskuntajärjestelmä islamia, kivityksiä, katurosvoilua ja muita umpikieroutuneita tapoja, joita ei lässyttämällä poisteta.

Sen sijaan, että joku imbesilli järjesti Hirvisaaren oikeuteen, olisi miehelle pitänyt antaa tunnustus asioiden esiin ottamisesta. Valitettavaa on, että tänä päivänä saa kritisoida ainoastaan suomalaisia tapoja ja marmattaa tupakanpoltosta ja pyykkien ripustamisesta.

Auta armias, jos puutut ulkomaalaisten roistojen kahjoihin tapoihin, on heti joku hurahtanut hameniekka ampumassa puskasta ja järkyttymässä. Pitäisikö meidän vain olla ja elää kuin pässit narussa ja uskoa kaikki mitä jotkut olemattomalle elämälleen vouhkamisesta täytettä etsivät torvet läpättävät?

Onko niin vaikea käsittää, että meille on tullut ja tulee vilpittömien maahanmuuttajien ohessa sellaista sakkaa, joka pitäisi potkaista jo rajalta helveltin kuuseen. Onko niin vaikeaa ymmärtää , että maassa voisi elää maan tavalla? Mitä helvettiä tänne oikein työnnytään, jos suomalainen yhteiskunta ei lakeineen ja määräyksineen kelpaa?

Me olemme jo nyt kusessa ulkomaalaisten roistojen vuoksi. Poliisilta on viety voimavarat ja osin halukin puuttua asioihin ja oikeusjärjestelmä on keskittynyt lässyttämään joutavia ja vapauttelemaan omiakin murhamiehiä, joille voisi sivumennen sanoen ryhtyä jakamaan oikeita tuomioita.

On turha puhua itsenäisestä Suomesta. Meitä hallitsevat ääriryhmät ja ääri-ilmiöt, joita suomalaiset vouhkamiseen erikoistuneet tyhjänmälvääjä-ämmät säestävät. Suomi tarvitsisi enemmän Hirvisaaren kaltaisia keskustelunavaajia. Kysymys on kokoansa
isommasta asiasta.

Entä miten Suomen itsenäisyys tänä päivänä ilmenee?

Ei mitenkään. Tästä maasta on tullut avuttomien yhdyskunta, jossa enemmistöinä mellastavat suuriääniset vähemmistöt. Mitä mieltä muuten olette tyttöjen ympärileikkauksista? Ilmiö ei ole tänä päivänä vieras suomalaiselle yhteiskunnalle.

terveisin

Mustosen Kari

Jari-Petri Heino kirjoitti...

Minä kun olen niin mitätön henkilö, niin saa nähdä napsahtaako syyte. Ihan sama, ei voisi vähempää kiinnostaa ja tosiasiat ovat tosiasioita, vaikka seinää vasten laittaisivat

http://www.eisavuailmantulta.blogspot.com/