sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Jonna inhoaa rasisteja


Nylon Beatista tuttu Jonna Kosonen sanoo inhoavansa kissoja auton ikkunasta heitteleviä ihmisiä ja etnisten ryhmien tai rotujen välisiin eroihin uskovia ihmisiä eli rasisteja:


Laulaja on tuttu hahmo myös hyväntekeväisyys- ja eläinsuojeluhankkeissa. Kolmen koiran ja kahden kissan emäntä on nähty muun muassa värväämässä Unicefille lahjoittajia ja Kissakaveria ei jätetä -kampanjassa.

- En ymmärrä ihmistä, joka heittää kissansa 120-vauhdissa auton ikkunasta ulos. Siis miten joku voi olla niin tyhmä! Mä en tajua. Enkä myöskään käsitä, miten joku ihminen muka ilman muuta on toista parempi tai joku toinen toista huonompi. Rodunko takia muka? No ei tod! Siis miten joku tosiaankin voi olla niin tyhmä.

Kosonen suorastaan pillastuu rasismista puhuessaan.

- Siis mitä nämä valkonaamat oikein kuvittelevat olevansa. Mitä niin ihmeellistä me suomalaiset muka olemme tehneet, että me olisimme parempia kuin joku toinen. Olenhan minäkin ylpeä, että olen suomalainen. Mutta isänmallisuus on eri asia kuin rasismi, omasta maasta pitäminen ei voi suoraan johtaa muiden halveksimiseen, "Ellu" Kosonen paasaa.


Jonna Kososen luonteessa on akuankkamaisia piirteitä. (Kuvateksti Iltalehdestä, luonnehdinta peräisin Jonnan kavereilta.)Jonna nyt vain on tuollainen vähän tyhmä tyttö, joka luulee vaikuttavansa fiksulta sanoessaan tuollaisia trendikkäitä ja poliittisesti korrekteja juttuja.

Jonna voisi yhtä hyvin sanoa vaikkapa olevansa kasvissyöjä tai juovansa reilun kaupan kahvia tai vastustavansa turkistarhausta tai ostavansa vaatteita uffista tai Ruohonjuuresta.

"Mä on siis niinq hei tosi tiedostava. Mä niinq vastustan kaikkii pahoja asioita ja mä niinq kannatan kaikkii hyvii juttui kun mun mielestä kaikki hyvät jutskat on siis niinq tosi ihqdaa."

Katsotaanpa tätä Jonnan tajunnanvirtaa lähemmin:

Laulaja on tuttu hahmo myös hyväntekeväisyys- ja eläinsuojeluhankkeissa. Kolmen koiran ja kahden kissan emäntä on nähty muun muassa värväämässä Unicefille lahjoittajia ja Kissakaveria ei jätetä -kampanjassa.

- En ymmärrä ihmistä, joka heittää kissansa 120-vauhdissa auton ikkunasta ulos. Siis miten joku voi olla niin tyhmä! Mä en tajua. Enkä myöskään käsitä, miten joku ihminen muka ilman muuta on toista parempi tai joku toinen toista huonompi. Rodunko takia muka? No ei tod! Siis miten joku tosiaankin voi olla niin tyhmä.Tää on niin tätä.

Jonna on kiva tyttö, joka tykkää kissoista ja neekerilapsista.

Jonna on kerännyt rahaa hylätyille kissoille ja Afrikan nälkäänäkeville neekerilapsille.

Neekerit on siis niinq ihqdaa hei ja ne pikkuneekerilapset on siis niinq tosi söpöjä, siis niinq ihan yhtä söpöjä ku ne kissat.

Jostain syystä Jonna jopa käyttää aivan samaa ilmaisua kissoja autosta ulos heittelevistä ihmisistä (Onko sellaisia ihmisiä muka olemassa? Ainakaan minä en ole kertaakaan elämässäni nähnyt kenenkään heittävän kissaa ulos auton ikkunasta tai edes kuullut kenenkään tehneen niin.) ja erirotuisten ihmisten paremmuuteen/ huonommuuteen uskovista ihmisistä:

Siis miten joku voi olla niin tyhmä!

Siis miten joku tosiaankin voi olla niin tyhmä.

Jonna siis puhuu samaan hengenvetoon näistä molemmista asioista. Jonna vain vaahtoaa näistä kahdesta asiasta samaan aikaan osoittaakseen olevansa siis niinq tosi fiksu tyttö jolla oli niinq ysin keskiarvo koulussa ja joka niinq inhoo kaikkii tyhmii ihmisii niinq rasisteja ja niitä jotka niinq heittelee kissoja auton ikkunoista.

Monilla tytöillä, yleensä erityisesti kilteillä ysin/kympin tytöillä, on tarve osoittaa sosiaalinen statuksensa nimenomaan kauhistelemalla yleisten sosiaalisten normien vastaisia asioita. Tällä tavalla he osoittavat olevansa kilttejä tyttöjä, jotka ovat sisäistäneet vallitsevat sosiaaliset normit.

Nämä tytöt puhuvat moraalisesti närkästyneeseen sävyyn, huohottaen hengästyneellä äänellä, kuinka KAMALAA on ilmastonmuutos/ eläinkokeet/ kehitysmaiden nälänhätä jne.

Nämä tytöt eivät koskaan valitse vastustettavakseen sellaisia asioita, jotka ovat yhteiskunnassa vallitsevien normien mukaisia.

Esimerkiksi Natsi-Saksassa nämä tytöt eivät olisi puolustaneet juutalaisia, vaan olisivat päinvastoin hokeneet hengästyneellä äänellä Der Stürmeristä lukemiaan juttuja juutalaisten pahuudesta.

Nämä nykyajan kiihkeät rasisminvastustajat ovat samoja ihmisiä, jotka Natsi-Saksassa olisivat olleet kiihkeitä juutalaisvihaajia. He vihaavat sitä asiaa, jota yhteiskunnassa vallitsevan poliittisen ilmapiirin mukaan kuuluu vihata.

He ovat sisäistäneet yhteiskunnassa vallitsevat sosiaaliset normit ja paheksuvat nonkonformisteja suorastaan emotionaalisesti närkästyneenä.

Nämä kympin tytöt ovat niitä ihmisiä, jotka Saudi-Arabiassa vaativat homojen kivittämistä kuoliaaksi.


4 kommenttia:

Kyllästynyt kirjoitti...

Valitettavasti se kissajuttu on tosi, joku ääliö otti naapurin tädin kissan kyytiinsä ja heitti sen vauhdissa ulos. Kissa päätyi toisen autoilijan tuulilasiin.

Tapio Tuuri kirjoitti...

Minä muistan näistä Nylon Beatin tytöistä vain sen, että heillä oli älyttömän huono yleissivistys silloin, kun he olivat huipulla.

He hädin tuskin tiesivät, että tämä maa on nimeltään Suomi, jossa he asuvat.

Tuskin he ovat kovin paljon lukeneet sen jälkeenkään.

Vasarahammer kirjoitti...

Minunkin on vaikea kestää sitä, että näiltä julkkiksilta kysytään asioista, joista heillä ei ole mitään järkevää sanottavaa.

Ketä oikeasti kiinnostaa, mitä Jonna ajattelee maailman menosta?

Muhammed karikatyrer Muhammed pilakuvat olkoon aina ajankohtaisia kuten tieto siitä ettei islam ole uskonto eikä tarvitse uskonrauhansuojaa lain. Seppo Lehto kansakunnallinen herättäjänne luo toivoa kirjoitti...

Näitä Jonnan tapaisia hölmöjä on keskuudessamme pilvin pimein.

Jotku jopa tunnustavat ongelman mutta kieltävät vastarinnan

On maamme altiina somali- ja neekerihuijareille

Rakas suomalainen verojen alle nääntyvä

Haluatko tukea meitä kusettavia somalisotureita vai oikeasti hädänalaisia lapsia esim. Nepalissa? .. vaihtoehtoja meitä kusettavien somalisoturien tukemisen sijaan yhteiskunnassamme on

Sinä päätät tuetko meitä kusettavien rajatonta maahanmuuttopolitiikkaa: )?

Mitä oikeasti haluamme tukea?

Kannatatko ns. kansanedustajien rajatonta maahanmuuttopolitiikkaa? Onko sillä todella kansamme siunaus?

Vaatikaamme kansanäänestys ko. asiasta - Kiitos.

http://57000-euros-to-somalis-or-babies.blogspot.com/


Välitä tämä tuttavillesi ;)