torstai 20. syyskuuta 2007

Ev.lut. kirkko valehtelee muslimien harrastamasta sukupuolielinten silpomisesta

Kirkko ja Kaupunki-lehden mukaan tilanne on tämä:Suomessa asuvia maahanmuuttajatyttöjä ei enää ympärileikata, sanoo KokoNainen-projektin asiantuntija Saido Mohamed.Samaan aikaan todellisuudessa asia on näin:

Suomeen päätyneet muslimit kyllä tuomitsevat faraonisen silpomisen, mutta sunna-leikkaus saa kannatusta, nimenomaan uskonnollisista ja kulttuurisista syistä.

...

Ainoa muoto mitä säännöllisesti tuomittiin oli faraoninen, ja se mitä he ymmärtävät ympärileikkauksella, ei välttämättä ole sitä mitä me ymmärrämme. Voisi sanoa että kun puhutaan ympärileikkauksista, tulee vastaan eräänlainen kieli- ja kulttuurimuuri, koska esimerkiksi sunna-leikkausta jossa klitoris tai klitoriksen huppu poistetaan, ei muslimien puolelta oikein mielletty ympärileikkaukseksi. Tästä syystä, minua ei oikein lohduta se, että muslimit sanovat tyttöjen ympärileikkauksen olevan tuhmaa, kun he kuitenkin samaan aikaan voivat kannattaa sunna-leikkausta.

...

”Jos pitää mennä naimisiin, menisin naimisiin sunnalla leikatun naisen kanssa. Syy on kulttuurinen. Ei minua kiinnosta leikkaamaton.” Miehet pitivät sunna-leikkausta tärkeänä myös tulevien tyttäriensä kohdalla uskonnollisista ja kulttuurisista syistä: ”Jos saan tulevaisuudessa tytön, on pakko leikata. Haluan tulevalle tytölleni sunna-leikkauksen.”Kirkko siis valehtelee islamilaisten maahanmuuttajien seksuaalirikoksista taas kerran.

Kirkko puolustelee islamilaisia seksuaalirikollisia aivan systemaattisesti.

Erotkaa kirkosta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"– Perheethän voivat matkustaa kotimaahansa hyvin monesta syystä, esimerkiksi lomailemaan, mutta on toki mahdollista, että matkan syy on myös ympärileikkaus, Saido Mohamed sanoo."

Tottahan arvon Saido tarkoittaa tällä ns. turvallisia maita, ja ei-turvapaikanhakijoita tms pakolaisia..

Kumitonttu kirjoitti...

Päivän läpyskä kirjoittaa, kuinka oslolaisia muslimilapsia puuttuu satakunta koulujen muonituslistalta, vaikka vanhemmat asuvat Norjassa. Lapset on norjalaisviranomaisten mukaan lähetetty Koraanikouluun tai taisteluleireille. Huoooh...