tiistai 31. lokakuuta 2017

Sunniva Drake teki kirjastoista maahanmuuttajien olohuoneita


Olen ennenkin kirjoittanut tapauksesta nimeltä Sunniva Drake. Törmäsin äsken sattumalta tähän muutaman kuukauden takaiseen artikkeliin, jossa tämä mokuttaja suorastaan ylpeilee kirjastojen muuttamisesta somalien yms. maahanmuuttajien mellastuspaikoiksi: 
Sunniva Drake teki kirjastoista maahanmuuttajien olohuoneita
"Vastustus ei minua hetkauta"
Suomen PEN myönsi vuoden 2017 sananvapauspalkinnon kirjastopalveluiden aluejohtaja Sunniva Drakelle. Hän teki Espoon kirjastoista maahanmuuttajien olohuoneita

Siis tällainen mokuttaja, joka vastustaa kaikkea maahanmuuttokriittisyyttä ja siten vastustaa sananvapautta, on saanut sananvapauspalkinnon. Orwell pyörii haudassaan.

Espoon kirjastopalveluiden aluejohtaja Sunniva Drake uskaltaa sanoa ja toimia. Hän on tehnyt töitä sen eteen, että Espoossa kirjastot ovat avanneet ovensa maahanmuuttajille ja ne kantavat merkittävän vastuun kotouttamistyöstä.
Perhe teki Sunniva Drakesta sen, mitä hän on nyt. Draken oma tausta on monikulttuurinen ja värikäs.
– Omia esimerkkejäni ovat olleet äiti ja isä, jotka olivat vahvoja ihmisiä. Sain kasvaa 8-henkisessä perheessä, Sunniva Drake perustelee.
Draken isä oli löytölapsi, jonka Sunniva Draken isoäiti kasvatti suomenruotsalaiseksi. Äiti tuli Saksasta Suomeen 20-vuotiaana vuonna 1949. Hän oli talouspakolainen. Sota varjosti molempien vanhempien nuoruutta.
Drake painottaa, että ihmiselle on aina hyötyä siitä, että hän saa elää monen kulttuurin äärellä. Hän pääsi näkemään rajailmiöitä. Hänen oma perheensä asui katolilaisena luterilaisessa ympäristössä ja hänen nuoruuden kotinsa oli Hämeenlinnassa vankila-alueella, koska isä työskenteli Hämeenlinnan restauraatiosta vastaavana arkeologina.
– Näen itseni hyvin tyypillisenä suomalaisena ja tunnistan itseni suomenruotsalaisena. Meillä kaikilla on vaikutteita idästä, lännestä ja etelästä, kunhan ensin vähän raaputetaan pintaa.
Perheen kokemukset tekivät Sunniva Drakesta feministin ja taistelijan, joka tekee työtä oikeudenmukaisemman yhteiskunnan puolesta. Hän on nähnyt, miten valtaa käytetään ja osaa käyttää sitä itsekin.
– Taistelija minussa edustaa maskuliinista puolta ja välittäminen feminiinistä puolta.
Sunniva Drake on antanut äänen niille, jotka tekevät hiljaista työtä yhteiskunnassa heikommassa asemassa olevien eteen. Hän on ylpeä Suomen PENin myöntämästä tunnustuksesta ja katsoo sen olevan kiitos kaikille naisille, jotka tekevät vaieten työtä turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten hyväksi.
– Vastuunottaminen kuuluu suomalaisten naisten arvomaailmaan. Tämä ajattelutapa syntyi sota-aikana.

Sunniva Drake siis vertaa noin kymmenen maan lävitse Suomeen matkustaneita Lähi-idästä ja Afrikasta tulleita laittomia maahantunkeutujia suomalaisiin sota-ajan lapsiin, joita naiset joutuivat yksin hoitamaan miesten ollessa rintamalla.

Drake on hyvin hämmästynyt siitä, että turvapaikanhakijakriisissä ei ole löytynyt yhteiskunnallista vastuunkantajaa. Suomessa on viimeiset 20 vuotta puhuttu taloudesta, muttei arvoista.
– Vain arkkipiispa Kari Mäkinen on uskaltanut avata suunsa ja puhua arvoista. Muut vaikuttajat ovat pääsääntöisesti olleet hiljaa.

Sunniva Drake siis kehuu arkkipiispa Kari Mäkistä, joka on kannattanut noin kymmenen maan lävitse Suomeen tulleiden laittomien maahantunkeutujien jäämistä Suomeen laittomasti, "paperittomina" oleskelijoina, heidän saamistaan kielteisistä turvapaikkapäätöksistä huolimatta.

"Arvoista puhuminen" siis tarkoittaa lain vastustamista ja laittomien maahantunkeutujien hyysäämistä.


– Jotain on pahasti vialla, kun 80 prosenttia kansasta on sitä mieltä, että ilmapiiri on ahdistava.
Mihin tämä prosenttiluku perustuu?

Olen kyllä samaa mieltä, että Suomessa vallitseva yhteiskunnallinen 
ilmapiiri on hyvin ahdistava. Se on ahdistava siksi, että mokuttajat kannattavat kymmenientuhansien laittomien maahantunkeutujien päästämistä Suomeen joka vuosi ja vaativat kaiken maahanmuuttokriitikin tukahduttamista neuvostoliittolaisella totalitaarisella sensuurilla. 


Vihapuhe jatkuu siihen asti, kunnes suuri ääni sanoo, että "tämä ei käy".

Sunniva Drake tarkoittaa "vihapuheella" kaikkea maahanmuuttokriitikkiä ja toivoo, että joku "suuri ääni" eli suuri johtaja eli Isä Aurinkoinen tai Isoveli kieltää kaiken kansalaiskeskustelun. Tällainen stalinisti on saanut sananvapauspalkinnon. Orwell pyörii haudassaan.

Draken mukaan jäljet ovat rujoja, jos hylkäämme turvapaikanhakijat. Menetämme inhimillisen arvokkuuden. Hän itse taistelee sen puolesta, että maahanmuuttoviraston tulkinnat turvapaikkahakemuksista eivät rikkoisi perustuslakia.

Asiahan on täsmälleen päinvastoin. Mokuttajat, jotka haluavat laittomien maahantunkeutujien jäävän Suomeen, taistelevat Suomen lakia ja perustuslakia vastaan ja myös kansainvälisiä sopimuksia kuten Geneven pakolaissopimusta vastaan.


Etenkin Leppävaaran kirjasto on kulttuurien sulatusuuni. Kirjastoissa on järjestetty maahanmuuttajien ja kantaväestön välisiä keskustelutilaisuuksia. Kielikahviloissa tavalliset suomalaiset opettavat suomea maahanmuuttajille. Aivan kaikki eivät näe toimintaa positiivisena.
– Välillä tulee kirjallistakin palautetta, mutta vastustus ja ongelmat eivät minua hetkauta, Drake kuittaa.
– Minulla on missio ja rakastan haasteita. Selitän sekä henkilökunnalle että asiakkaille, miksi toimimme näin.

Sunniva Drake siis vastustaa tavallisten suomalaisten ihmisten mielipiteitä, koska hänellä on ideologinen missio, jota hän toteuttaa kirjastonjohtajana, vaikka se ei lainkaan kuulu hänen toimenkuvaansa.

Sunniva Drake on ristiretkellä suomalaisia vastaan. Sunniva Drake on sodassa Suomen kansaa vastaan.

Kommentteja:Niin tai näin Euroopassa liikaa pakolaisia ja lisää tulee , valitettavasti terroristeja ja rikollisia myös seassa ja työpaikkoja tai asuntoja ei tarjolla.Oli sitten hyvää tahtoa ja auttamisen halua niin ongelmat aina suuremmat mitkä mahdollisuudet täydelliseen auttamiseen, ainut keino olisi saada asiat kuntoon lähtömaissa ja sehän ei tunnu edistyvän yhtään se asia.

TATU
Kyllä,mitäpä niille nyt ei tehtäisi!
Ja vielä jaksavat valittaa heti vihapuheista,jos joku on erimieltä asioista.
Suomi 100v,kyllä ois jäänyt monelta sodat sotimatta,jos olisi tiennyt,että tämä maa sitten annetaankin muslimeille.

KRÄKIEiköhän Sunnivan pitäisi kuitenkin kuunnella myös suomalaisia ja heidän vastustustaan eikä ylimielisesti "olla välittämättä" siitä. Ei se anna hyvää kuvaa, jos kaikille tarkoitetut kirjastot ovatkin yhtäkkiä vain maahantulijoille. Mitä itse on katsellut, on älämölö melkoinen, kun teinipoikien porukat huutelevat toisilleen omalla kielellään pelatessaan tietsikoilla.
Jokainen aikuinen ihminen (18 täyttänyt) on yksin vastuussa itsestään ja tekemisistään. Suomalaiset naiset EIVÄT OLE heistä vastuussa. Alle 18-vuotiaille "sotaorvoille" on sitten määrättävä huoltaja Suomesta, joka on vastuussa heidän tekemisistään. Miksiköhän muuten miehiä on niin vähän hoitamassa pakolaisia (ilman palkkaa)? Ehkä siksi, että tajuavat, että jokainen aikuinen vastaa itse itsestään, ottaa asioista selvää jne.

TERMIT OIKEIN


Sunniva ei voi auttaa miljoonia pakolaisia niin jos hän ei sitä ymmärrä niin pettymys voi olla valtava.Evakoissa on myös pieni ero kuin Suomessa tehtiin tämä operaatio meidän sodassa niin ei tullut raiskaajia terroristeja Karjalasta vaan oikeita reiluja kansalaisia . Pakolaiset nyt tässä hetkessä ovat luoneet itse vihan piiriin tekemällä huonoja valintoja olemalla rikollisia.Sunniva ollut raiskaajien vastustaja jopa järjestänyt itsepuolustus kursseja muistaakseni naisille mutta nyt sivuttaa tämäkin ongelman joka on kummalista kuin takki kääntyy koko ajan.

TATUMyös hommaforumilla oli keskustelua tästä kirjastojen muuttumisesta monikulttuurisiksi äbäläwäbälä-tiloiksi, joissa ei enää voi rauhassa lukea kirjoja. Olen kirjoittanut aiheesta ennenkin.
1 kommentti:

Nils- Aslak kirjoitti...

Käytän usein Sellon kirjastoa ja se touhu on mennyt aivan naurettavuuksiin. Kerran oli pääaulassa 10-15 m pitkä pöydällä esittely koraanista ja koraanikirjallisuudesta. Kävin kysymässä tiskillä voivatko muutkin uskonnot, kuten esimerkiksi juutalaiset järjestää samanlaista uskonnollista propagandaa. "Tämä on jo neljäs kerta tämän islamin kanssa ja valituksia on tullut aivan hirveästi" kertoi virkailija nolona.

Lehtiosastolla on joka päivä paljon suomalaisia jonottamassa, mutta lehtitilauksia karsitaan koko ajan.Kalliita kuulemma. Samaan aikaan nuoriso- osastolle (mamut) hankitaan koko ajan biljardipöytiä, erilaisia pelejä ja tietokoneita on valtava määrä. Mamut heräävät vasta 12 jälkeen, jolloin osasto on tyhjillään ja suomalaiset jonottavat vähiä tietokoneita omalla puolellaan. Jopa kaikki pehmustetut tuolit on siirretty mamu- osastolle, teitokoneiden kieli on englanti etc loputtomiin.