perjantai 1. syyskuuta 2017

Vuonna 2015 alkanut ennätyksellinen turvapaikanhakijoiden vyöry johti multikultipropagandan lisääntymiseen entisestään


Naamakirjasta:

Mokuttajat ovat viime aikoina ryhtyneet entistäkin intensiivisempään propagandaoffensiiviin. Viime kuukauden aikana valtamediassa on julkaistu varmaan enemmän mokutuspropagandajuttuja kuin yleensä vuoden aikana. Tähän on selkeä syy: Afrikasta ja Lähi-idästä tulevien laittomien "turvapaikanhakijoiden" vyöryminen Suomeen loppukesästä suunnattomina massoina on saanut Suomen kansan huomaamaan, että maahanmuuttoa pitäisi rajoittaa, ja tästä syystä mokuttajat ovat menneet paniikkiin, pelätessään kansan mielipidettä, ja toitottavat joka tuutista entistäkin enemmän sitä vanhaa propagandamantraansa, että massiivinen ihmisvirta kehitysmaista Suomeen on muka hyödyllistä Suomelle.Mokuttajat ilmeisesti luulevat ihan tosissaan, että jos he hokevat valheellista propagandaansa entistäkin maanisemmin, suorastaan hysteerisesti joka paikassa samaa fanaattista mantraa huutaen, ihmiset alkavat yhtäkkiä uskoa heidän sairaisiin valheisiinsa.
Tässä on kyseessä samanlainen psyykkinen ilmiö kuin siinä, että muinaiset kartagolaiset, ollessaan roomalaisten piirittäminä, ryhtyivät fanaattisesti uhraamaan lapsiaan Molok-jumalalle polttoroviolla, ja mitä pahemmaksi roomalaisten piiritys ja hyökkäys yltyi, sitä enemmän heitettiin ihmisuhreja polttoroviolle. Fanaatikot eivät missään vaiheessa suostuneet myöntämään, että heidän uskontonsa oli valheellinen, ja näistä kaikista lukuisista ihmisuhreista ei ollut mitään hyötyä, ja kaikki kärsimykset olivat turhia, eikä kukaan täysjärkinen missään vaiheessa uskonut näiden hullujen fanaatikkojen mielisairaisiin houreisiin -- eikä varsinkaan enää uskonut siitä vaiheessa, kun nämä hullut rupesivat hyökkäämään yhä fanaattisemman vihan vallassa omaa kansaansa vastaan.

Johannes Däner 
Epäusko mamutuksen ilosanomaan on alkanut levitä niidenkin keskuuteen, joille asia on ollut samantekevä, tai lievästi myönteinen ja nyt hätä on suuri hyysärileirissä.

Mikko Ellilä 
Nimenomaan. Monet sellaiset, jotka ovat tähän asti ummistaneet silmänsä, rupeavat nyt pikkuhiljaa tajuamaan asioita. Tilanne on sama kuin Andersenin sadussa, jossa ihmiset lopulta huomasivat, että keisarilla ei ollutkaan vaatteita. Tämä aiheuttaa paniikkireaktion niiden keskuudessa, jotka ovat vuosien ajan saaneet palkkaa keisarin uusien vaatteiden ylistämisestä mediassa.

Johannes Däner 
Käsittämättömintä on, että monessa Euroopan maassa meno on pakolaisten suhteen kuin talous hullulla miehellä Huittisissa. Erään uutisen mukaan Ruotsiin saapui tänään pakolaisia YKSITYISKONEELLA! Luulisi, että umpitolloinkin hyysäri tajuaisi, että nyt ei kaikki mene kuten pitäisi. Mistä tässä itse asiassa on kysymys? Uutiskuvien perusteella oikeastaan ketkään pakolaisista eivät näytä hätää kärsiviltä, tai autettavilta, vaan lähinnä...turisteilta. Silti media itkee pakolaisten (kuviteltua) hätää ja vetoaa ihmisten altruistisuuteen ja solidaarisuuteen. Se, mitä meille kerrotaan ja se, mitä näemme on jokseenkin ristiriitaista.

Mikko Ellilä 
Tämä kaikki on aivan kuin suoraan George Orwellin romaanista 1984. Siinähän kuvattiin kommunistista diktatuurivaltiota, joka yritti pakottaa ihmiset uskomaan sellaiseen propagandaan, josta kaikki täysjärkiset omin silmin näkivät, että se ei ollut totta. Romaanin päähenkilö, mies nimeltä Smith, ihmetteli koko ajan, miten kukaan saattoi uskoa siihen vallanpitäjien propagandaan, joka oli aivan ilmiselvästi täysin valheellista.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mokutus (ja uusinnat ja muu bimbotositeevee-ohjelmat) ovat syy, että meillä on tänäänki pysynyt töllötin kiinni ja Ylestä katsotaan vain hyviä brittidekkareita, uutisia ei koskaan. Kakkonen lähettää joskus myös hviä musaohjelmia. Onneksi on netti, uutiset luetaan monesta lähteestä monella kielellä.

Mokutus on niin läpinäkyvää, että meitin mummokin jo voi pahoin ja muistelee hyviä aikoja, jolloin tehtiin töitä ja oltiin kansallismielisiä, rakensivat meille hyvän maan, jonka Sipilän rotat nyt kiivaasti tuhoavat. Mummoa ja vaaria harmittaa ja kuulema samalla pelottaa millaisessa Suomessa joudumme vielä elämään.