torstai 10. helmikuuta 2011

No Border-ideologiasta


kansanedustaja, Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen Kimmo Kiljunen (sdp)



Facebookista:




Jussi Halla-aho
Kohta lähden kaupungintalolle mocu-iltaan, teemana afrikkalaisuus. Listalla afrikkalaista sapuskaa, puheita sekä tanssinumero, johon yleisökin saa osallistua. Kumbayaa.



Jussi Halla-aho
Olin mokutusillassa ja pääsin samaan pöytään mm. Kimmo Kiljusen kanssa. Opin esim. sen, että kun maapalloa katselee avaruudesta, niin ei siinä mitään rajoja näy. Muuten tilaisuus päättyi hurjiin orgioihin. Mustat miehet paukuttivat rumpua ja kaupungin ylin johto hyppi ja sätkytti silmänvalkuaiset muljahdellen. Ei perheen pienimmille soveltuvaa.



Elina Ylenius
Miksiköhän aina kaikki tuollainen "Maailmassa ei ole mitään rajoja"- ajattelu assosioituu aina Afrikkaan, afrikkalaiseen kulttuuriin ja afrikan asukkaisiin? Maailmassa ei ilmeisesti saisi olla mitään rajoja, mitkä voisivat estää afrikkalaisen menon, afrikkalaisen kulttuurin ja arvojen leviämistä koko maailmaan. Tätä tunnutaan pidettävän jopa toivottavana ja suotuisana. En ole koskaan kuullut vastaavaa No Boundaries-hehkutusta mihinkään muuhun kulttuuriin tai kansakuntaan liittyen.



Rami Leskinen
Vapaamatkustajille kuten afrikkalaisille rajattomuus on etu, kun taas ne jotka luovat varallisuutta rajat ovat varallisuuden säilymisen ehto. Jos afrikkalaiset kykenisivät luomaan kotimaissaan hyvinvointia, hekin kannattaisivat rajoja viimeistään silloin kun köyhempien maiden vapaamatkustajat pyrkisivät hyötymään heidän varallisuudestaan. Pohjimmiltaan rajoissa ja rajattomuudessa on kyse nollasummapelistä, jossa kaikki eivät voi olla hyödyn saajia.

Ei kommentteja: