torstai 7. toukokuuta 2009

Hyökkäävätkö Suurpää ja Illman Tukiaisen kimppuun?

Johanna Tukiaisen megamöläytys suorassa lähetyksessä: Inhoan neekereitä, ne ovat alkukantaisia!

06.05.2009


Kohublondi Johanna Tukiaisen keskiviikkona 6.5.2009 alkanut netti-tv-ohjelma alkoi alkoholipitoisilla naamiaisbileillä. Johanna päästeli suustaan rasistisen megamöläytyksen ennen puoltayötä.

Johanna Tukiainen siirtyi iltayhdentoista jälkeen taas kiehnäämään sohvalle vieraansa Tony Halmeen kainaloon ja alkoi haastatella miestä tämän naismausta. Kun Tony paljasti, että hänen sydämensä sykkii Johannalle, nainen sekosi sanoissaan.

– Kyllä tämä on ihanaa. Me sovitaan niin hyvin yhteen. Me ollaan Tonyn kanssa samaa mieltä melkein kaikesta, minäkin inhoan neekereitä. Pahimmat sairaudet tulee Afrikasta, hivit ja ebolat, ne on vaan niin alkukantaisia ihmisiä. Vaaleaihoiset ihmiset on vaan älykkäämpiä ja rikkaampia, ylemmällä tasolla.

Kello 23.27 sanotun möläytyksen jälkeen Johanna tajusi itsekin, että tuli kenties puhuttua sivu suun.

– Voi ei, toi oli kyllä rotuopillinen kauhea kommentti. Mun täytyy ottaa varmaan vähän pirtua että mä pääsen ton kommentin yli.

– Mutta kyllä tummaihoisetkin voi olla hyviä. Amerikassa on hyviä tummaihoisia rap-artisteja, mutta yks miljoonasta on sellainen joka nousee staraksi, saa miljoonan euron talon Los Angelesista niin kuin P. Diddy, Johanna puheli.Jäämme odottelemaan, hyökkäävätkö ajatuspoliisi Johanna Suurpää ja suurinkvisiittori Mika Illman Tukiaisen kimppuun.

3 kommenttia:

Kuntavaali-, eduskunta- ja eurovaaliehdokas Seppo Lehto malliksi muillekin miten asioita pitää nostaa julkiseen keskusteluun nuolematta suvakkihorojen persettä kirjoitti...

No niin ;) Otan esiin tukiaisen johannan 26-27.5.2009 Turun hovioikeudessa kun minulle vaadistaan vastaavista lausumista 2 vuotta 7 kk ehdotonta vankeutta

Ohessa tekemäni myyrävideo nähtävissä tukivideona Sampo Terholle


http://seppo-lehto-eurovaaliehdokas.blogspot.com/
blogin kautta

Johannes Däner kirjoitti...

Tämän Johannan kaima eli Johanna Korhonen kirjoitti taannoin kolumnissaan kuntosalilla ähräävästä paksumahaisesta pankinjohtajasta ja salia siivoavasta neekeristä, joka on, siis vähintään, kymmenen kertaa älykkäämpi kuin tuo pankinjohtaja. Tässä juuri on meikäläisten hyysäreiden pahin kompastuskivi: joka helvetin vuohipaimen, kamelinajaja tai pygmi on jo lähtökohtaisesti älyllisesti korkeammalla tasolla kuin valkoinen heteromies. Löysäpäisimmät ovat jopa sitä mieltä, että meillä (suomalaisilla) ei ole mitään yksinoikeutta hyvinvointiimme ja maahamme - olisikohan pikkuinen hyysärityttö arvannut, miten olisi käynyt, jos moista sontaa olisi tullut suusta esim. sotien aikana? No, useimmilla hyysäreillä suu ja peräsuoli ovat jokseenkin sama asia. Loistavan kuvan lähi-itäläisten tai afrikkalaisten maahanmuuttajapaholaisten älykkyydestä antavat heidän viimeaikaiset lausuntonsa, joissa he suoraan sanovat, että ovat tulleet täältä hakemaan vain ilmaista rahaa. Nähtäväksi jää, miten hyysärit tämänkin selittävät kulttuuriseksi rikastukseksi, voimavaraksi ja etniseksi värinäksi.
Ei ole ainoastaan huolestuttavaa, vaan erittäin vaarallista, että maan asioista ja varsinkin yhteisten verovarojen käytöstä on päättämässä lauma mielisairaita, 5-vuotiaan tasolle jääneitä hyysäreitä.
Johannes Däner

Unknown kirjoitti...

Lapsellista touhua jotkut portotkin vetää tähän.