torstai 21. helmikuuta 2008

Somaleille maksetaan palkkaa tietokonepelien pelaamisesta
Espoon kaupungin tiedotuslehden uusimman numeron kannessa on nuorehkon somalimiehen pärstä, joka on varustettu otsikolla Unelmaduunissa.

Tekstistä käy ilmi, että kyseessä on kirjaston vahtimestari.

Virallisesti Yassin Mohamedin tehtävä Sellon kirjaston vahtimestarina on ylläpitää järjestystä. Käytännössä hän pelaa, juttelee ja pitää seuraa kirjastossa aikaansa viettävien nuorten kanssa.
Tällaisia siis ovat ne monikulttuuriset huippuosaajat, jotka rikastuttavat yhteiskuntaamme ja poistavat työvoimapulamme työskentelemällä julkisella sektorilla suomalaisten veronmaksajien rahoilla.


Yassin Mohamed ei ole kohdannut ennakkoluuloja työpaikallaan Sellon kirjastossa. ”Sekä työtoverit että asiakkaat ovat ottaneet minut hyvin vastaan.”

Nämä "asiakkaat" ovat toisia somaleja, jotka ottavat varmasti hyvin vastaan suomalaisten veronmaksajien kustantamia tietokonepelejä heidän kanssaan pelaavan heimoveljen.

(Tämä siis ei ole minun tulkintani, vaan näkyy selvästi ko. artikkelin kuvituksesta. Vahtimestarin vieressä sohvalla istuu kolme "nuorison" edustajaa eli n. 20-vuotiasta somalia gangstarapper-releet päällä pelaamassa pleikkarilla.)

"Työtoverit" ovat suomalaisia kukkahattutätejä, joiden mielestä kirjastossa työskentelevä yomuthafucka-ghettoblaster edustaa ihqua toiseutta.


”Työn lisäksi opiskelen oppisopimuksella nuorisonohjaajaksi. Työnantaja kertoi tällaisesta mahdollisuudesta ja esimies auttoi hakemuksenteossa. On hienoa, että sain tällaisen mahdollisuuden.”

Et siis osaa suomea edes sen vertaa, että osaisit itse täyttää oppisopimuskoulutuksen hakemuskaavakkeen.

Kauanko olet asunut Suomessa? 15 vuotta? Miksi et ole siinä ajassa oppinut suomea? Jos oppimiskapasiteettisi on noin huono, miten voit "opiskella" nuoriso-ohjaajaksi?

Mitä hyötyä Suomelle on tällaisista "huippuosaajista"?

Somalian väestöstä n. 75 % on lukutaidottomia YK:n tilastojen mukaan. Miten Somaliasta tulleiden lukutaidottomien vuohipaimenien tai kalashnikovia heiluttavien öyhöttäjien "osaamiselle" voisi olla kysyntää Suomen työmarkkinoilla?

Vastaus: ei sille tietenkään olekaan mitään kysyntää. Siksi somaleista yli 90 % onkin työmarkkinoiden ulkopuolella.

Loput somalit ovat "töissä" enimmäkseen julkisella sektorilla suomalaisten veronmaksajien rahoilla tai julkisen sektorin rahoittamissa "kansalaisjärjestöissä" niin ikään suomalaisten veronmaksajien rahoilla.

Malliesimerkki näistä huippuosaajista on Ali Qassim, joka sai 344.650 euroa suomalaisten veronmaksajien rahaa hankkiakseen kahdellekymmenelle maahanmuuttajalle töitä tai täydennyskoulutusta.

Siis maahanmuuttajalle maksetaan suomalaisten veronmaksajien rahoista palkkaa siitä, että hän hankkii töitä tai koulutusta toisille maahanmuuttajille.

Tätä on se huippuosaaminen, joka poistaa Suomen työvoimapulan.

Rahat ilmeisesti menivät suoraan Ali Qassimin henk.koht. pankkitilille, koska projekti keskeytettiin laittomuuksien vuoksi.

Tämä on se sama Ali Qassim, joka aikaisemmin esitettiin monikulttuurisuususkontoa edustavassa valtamediassa malliesimerkkinä menestyvästä maahanmuuttajasta, Suomen hirveän työvoimapulan poistavasta huippuosaajasta.

Ali Qassim oli pitkään kaikkien sädekehä päänsä päällä poseeraavien kukkahattutätien eli Suvaitsevaiston eli monikulttuurisuusfanaatikkojen lempilapsi. Qassimia haastateltiin vähän väliä sanomalehdissä, tv-ohjelmissa, radio-ohjelmissa ja internet-julkaisuissa Suomen kulttuuria ja yhteiskuntaa rikastuttavana monikulttuurisena huippuosaajana. Hänet kutsuttiin vähän väliä esitelmöimään poliitikoille ja virkamiehille monikulttuurisuuden ihanuudesta.

Jussi Halla-aho kommentoi jo tuolloin, että tämän somalin osaaminen koostuu suomalaisten veronmaksajien rahoilla pyöritettyjen huuhaaprojektien lypsämisestä:

Hän työskentelee Maahanmuuttajien tuki -ry:n hallituksen puheenjohtajana, Euroopan rasismin vastaisen verkoston ENAR:n Suomen puheenjohtajana sekä työministeriön alaisessa valtakunnallisessa etnisten suhteiden neuvottelukunnassa (ETNO). Lisäksi hän on mukana maahanmuuttajien asioita edistävässä Helsingin kaupungin sosiaaliviraston Sisu-Integra-projektissa ja Etelä-Suomen läänin syrjinnän vastaisessa JOIN-hankkeessa. Lisäksi Ali Quassim on työskennellyt tutkijana ulkomaalaisvaltuutetun toimistossa. (nyk. vähemmistövaltuutetun toimisto, Mikko Ellilä huom.)
On vaikea kiistää, että nämä ovat eurooppalaisen hyvinvointiyhteiskunnan kannalta tuikitarpeellisia ja niihin sijoitettujen veroeurojen väärttejä toimenkuvia. Kukakohan nämäkin työt olisi tehnyt, ellei meillä olisi monikulttuurisuutta ja siirtolaisuutta Afrikan sarvesta?

(Kursivoinnit ja lihavoinnit minun.)

Vitsi on tietysti siinä, että nuo ovat täysin tarpeettomia töitä. Somaleille räätälöidään sellaisia "työpaikkoja", joita ei olisi olemassakaan ilman somaleita.

Somalit eivät siis tule Suomeen tekemään mitään olemassaolevia töitä. Somalit ovat kyvyttömiä ja/tai haluttomia tekemään niitä töitä, joille Suomessa todellisuudessa on kysyntää. Siksi heille keksitään tuollaisia suojatyöpaikkoja, joissa he eivät tee mitään hyödyllistä.

Ilman somalien palkkaamista noihin suojatyöpaikkoihin kukaan ei olisi tehnyt noita samoja töitä, koska nuo suojatyöpaikat ovat vain somalien todellisen työttömyysasteen peittämiseksi keksittyjä näennäistyöpaikkoja. Ketään muuta ei olisi palkattu noihin turhiin töihin, koska noita turhia työpaikkoja ei olisi edes perustettu ketään muita kuin somaleja varten.

Qassimin tapa lypsää veronmaksajien rahoja kävi pikkuhiljaa selväksi viranomaisillekin, kun Qassimin saama yli kahden miljoonan mummonmarkan suuruinen avustus meni laittomasti Qassimin omaan lompakkoon projektin julkilausutun tavoitteen eli kahdenkymmenen muun maahanmuuttajan työllistämisen sijasta.

Jostain syystä Qassimin nimeä ei ole koskaan mainittu hänen rikoksiaan koskevan uutisoinnin yhteydessä. Aiemmin Qassimin nimeä ja naamaa esiteltiin joka paikassa malliesimerkkinä ihanaa monikulttuurisuutta edustavasta afrikkalaisesta herrasmiehestä. Kun Qassim nyt on syytteessä vakavista rikoksista, jostain syystä hänen nimensä ja naamansa ovat kokonaan kadonneet julkisuudesta. Niin kauan kuin Qassim on monikulttuurisuuden mannekiini, hän sai valtavasti julkisuutta. Kun hän paljastui rikolliseksi, "tiedotusvälineet" ovat tyystin vaienneet hänestä. Miksi? Eikö valtamedia halua kansan saavan totuudenmukaista tietoa siitä, millaisia nämä kulttuuriamme rikastuttavat huippuosaajat ovat?

Qassimin ja muiden maahanmuuttajajärjestöaktiivien tekemät suoranaisesti laittomat väärinkäytökset ovat kuitenkin vain pisara meressä verrattuna täysin laillisiin suomalaisten veronmaksajien rahoilla ylläpidettyihin maahanmuuttajille räätälöityihin suojatyöpaikkoihin.

Suorastaan loistava esimerkki viimeksimainitusta on suomalaisten veronmaksajien kustantamalla palkalla tietokonepelejä toisten somalien kanssa työkseen pelaava somalialaistaustainen kirjaston vahtimestari, joka opiskelee suomalaisten veronmaksajien rahoilla nuoriso-ohjaajaksi voidakseen sittemmin saada palkkaa suomalaisten veronmaksajien rahoista somalinuorten paimentamisesta suomalaisten veronmaksajien kustantamassa nuorisotalossa.

Summa summarum: somalit tulevat Suomeen opiskelemaan suomalaisten veronmaksajien rahoilla saadakseen julkiselta sektorilta tai sen rahoittamista kansalaisjärjestöistä suomalaisten veronmaksajien rahoilla kustannettuja työpaikkoja, jossa heidän toimenkuvaansa kuuluu toisten somalien palveleminen, edelleen suomalaisten veronmaksajien rahoilla.

Täytyy olla aika helvetin tyhmä, jos luulee tällaisesta maahanmuutosta olevan jotain hyötyä Suomelle.

Todellisuudessa tällainen suomalaisten veronmaksajien rahojen tuhlaaminen somaleille ja muille maahanmuuttajille tarkoitettuihin palveluihin tietysti vähentää niitä määrärahoja, jotka ovat käytettävissä suomalaisille tarkoitettuihin julkisiin palveluihin.

Jokainen euro somaleille ilmaiseksi annettuihin tietokonepeleihin, somaleille ilmaiseksi annettuihin somaliankielisiin lastentarhoihin, somaleille ilmaiseksi annettuihin somaliankielisten kätilöiden palveluihin, somaleille ilmaiseksi annettuun islaminopetukseen kouluissa ym. maahanmuuttajille suomalaisten veronmaksajien kukkarosta kustannettuihin palveluihin on euro pois sinun julkisesta terveydenhoidostasi, sinun kirjastosi kirjavalikoimasta ja sinun lastesi kouluopetuksesta.6 kommenttia:

zeman kirjoitti...

Asiat tai tekemiset, joista ihmiset eivät ole halukkaita vapaaehtoisesti maksamaan mitään tai tarpeeksi, ja jotka on sen vuoksi kustannettava verovaroilla, ovat ilmeisen tarpeettomia. Lisätään tähän vielä se, että nämä asiat eivät ole kenellekään elintärkeitä niin ei tulla määritelleeksi maksukyvyttömän saamaa sairaalahoitoa tai muuta välttämätöntä apua "tarpeettomaksi".

Somalin tietokoneella pelaamiinen tai "yhdentekevää-yhdistyksessä" puuhaaminen on edellisen määritelmän mukaan tarpeetonta. Se on verovarojen väärinkäyttöä.

Mutta. Eikö se ole paljon harmittomampaa verovarojen väärinkäytttöä kuin miljoonien eurojen syytäminen oopperaan tai teatteriin tai muihin vastaaviin laitoksiin, joissa johtajien ja työntekijöiden aika kuluu "en leiki enää sinun kanssasi" -riidoissa, ja joiden tuottamia palveluja vain muutama prosentti ihmisistä käyttää?

Ja ostaisiko joku yliopistotason kirkkoslaavin opetusta, jos siitä pitäisi maksaa kustannuksia vastaava hinta?

Maailmassa on niin paljon turhaa - ja paljon tästä turhasta kustannetaan verovaroista.

zeman kirjoitti...

En yritä esiintyä minään savusilakkana - mistä ihmeestä se tuon blogin nimen tuohon tempaisee.

VV

Kekke kirjoitti...

"Et siis osaa suomea edes sen vertaa, että osaisit itse täyttää oppisopimuskoulutuksen hakemuskaavakkeen."

On sanottava totuuden nimissä että kyllä muutama suomalainen teinikin siihen apua tarvitsee.

Ja uskoisin että nuvo-ohjaajaa ei noin vain ohjata pelkästään yhden etnisen työsegmentin piiriin.

Onko muuten pk-seudulla miten yleinen käytäntö tuo vahtimestari kirjastossa?

"Mutta. Eikö se ole paljon harmittomampaa verovarojen väärinkäytttöä kuin miljoonien eurojen syytäminen oopperaan tai teatteriin tai muihin vastaaviin laitoksiin, joissa johtajien ja työntekijöiden aika kuluu "en leiki enää sinun kanssasi" -riidoissa, ja joiden tuottamia palveluja vain muutama prosentti ihmisistä käyttää?"

Kas. Jos etnopositiivinen henkilö ei vaurastutakaan yhteiskuntaa, ainakin hänen aiheuttamansa kulungit ovat "harmittomampia" Niin tai näin, aina parhain päin.
Toki yhden pleikkaria pelaavan vaksin työllistäminen on halvempaa kuin oopperatalon rakentaminen - se vain että jos näitä maasta polkaistuihin töihin palkattuja suojatyöläisiä otetaan etupäässä maahanmuuttajayhteisöistä ja heitä on huomattava määrä X, mihin jäävät ne puheet työvoimapulasta ja siirtolaisuuden piristävästä vaikutuksesta talouteen?

Mikko Ellilä kirjoitti...

Kekke sanoi...

"Ja uskoisin että nuvo-ohjaajaa ei noin vain ohjata pelkästään yhden etnisen työsegmentin piiriin."

Niinhän sinä uskoisit, mutta olet väärässä. Jos joku somali koulutetaan nuoriso-ohjaajaksi, hänelle varmasti nakitetaan nimenomaan somalinuorten paapominen. Sama koskee keitä tahansa maahanmuuttajia. Suomessahan nykyään pidetään monikulttuurisuususkonnon dogmien mukaisesti hyvin tärkeänä, että maahanmuuttajille tarjotaan julkisia palveluja heidän omilla kielillään. Jos somaleita palkataan lastentarhanopettajiksi, heidän on tarkoitus kaitsea nimenomaan somalilapsia ja puhua heidän kanssaan somalin kieltä. Samoin tehdään somalialaistaustaisten peruskoulunopettajien, nuoriso-ohjaajien, sosiaalityöntekijöiden ynnä muiden työvoimapulaamme poistavien ja yhteiskuntaamme rikastuttavien monikulttuuristen huippuosaajien kanssa.

"Onko muuten pk-seudulla miten yleinen käytäntö tuo vahtimestari kirjastossa?"

En ole koskaan nähnyt vahtimestaria kirjastossa, mutta minähän en asu etnisesti rikkaassa lähiöissä (AKA ghetto). Varmaan Jakomäessä, Kontulassa, Vuosaaressa yms. mestoissa täytyy olla suunnilleen aseistetut vartijat estämässä tietokoneiden ja kirjojen varastamista ja rikastuttajien keskinäisiä joukkotappeluita sekä näiden rikkaiden kulttuurien edustajien yhteenottoja nuivien suomalaisten kanssa mm. tutumisraiskausten muodossa (termin copyright: Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen erikoistutkija Päivi Honkatukia).

Äskettäinhän käytiin noin sadan hengen voimalla Kongo-Somalia-painimaaottelu eräässä punavihreän hiphop-Suvaitsevaiston suosimassa asiakaskunnaltaan monirotuisessa ja kulttuurillisesti rikkaassa baarissa Helsingin ydinkeskustassa. Vastaavaa tapahtui äskettäin Turussa Puolalanpuistossa ja Kauppatorilla. Helsingin rautatieasemalla taas nämä kulttuuriamme rikastuttavat asemanseinänkannattelijat järjestivät äskettäin joukkotappelun metalliskenessä pyörivien suomalaisten kanssa, koska näitä ympärileikattuja afrikkalaisia vituttaa metalliväen nuiva suhtautuminen rikkaaseen afrikkalaiseen kulttuuriin 75-prosenttisine lukutaidottomuusasteineen.

Uskonsoturi Lehto Seppo Kuntavaaliehdokas Tampere 2021 kristillisemmän valkoisemman tulevaisuuden asialla. Pitäkäämme huoli että tuotot ja varallisuus jää oman kansan ei desantteille ja loisille kirjoitti...

Ali Qassimin kunniaa perätään Hkin käräjäoikeudessa jälleen tammikuulla 2009 ;)

Sopineen ihmetellä kuinka alas suomalainen ns. virkamafia vajoaa

Maahanmuuttokriitikko tuntee vastuunsa luontomme ja kansamme perusoikeuksien varjelijana ja vastustaa islamia ja rajattoman maahanmuuton elättien kippaamista rasitteeksemme kuten vieraslajeina kirjoitti...

Ilmoitan etten ole loukkaantunut "Somalinsuolistaja"-termistä, sellaista kun Hommassa epäiltiin

Pöllämystynyt lienee Pekka Kemppainen, josta Klamydia teki osuvan biisin: Pekka Kemppainen kimittää jne
Hänellä lienee omat bloginsakin netissä Wittuilee ja Kalmankenkku tmv:lla nimimerkeillä

PS: Mielestäni oheinen kaipaa reagointia:

HS hävittänyt ali qassim uutiset - katsokaa vaikka

http://www.hs.fi/haku/?kaikkiSanat=Ali+mohammed+Qassim&hae=Hae

mokutus pahenee

Seppo Lehto mokutuksen pahin uhri tällä hetkellä, mutta lisää on tulossa

Pelastakaa välimuisteista mitä pystyy - Valkoista uutta vuotta

http://tintti-kongossa.blogspot.com terveisin