sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Islam on homovastainen fasistinen ideologiaOn todella ärsyttävää, että vasemmistolaiset ja vihreät samaan aikaan kannattavat sekä islamia että homojen oikeuksia näkemättä tässä mitään ristiriitaa. Islam on homovastainen fasistinen ideologia. Islamin ja homojen kannattaminen samanaikaisesti on yhtä mahdotonta kuin sekä Hitlerin että juutalaisten diggaaminen. Idiooteille tämä ei vain mene millään jakeluun.


Facebook-ryhmästä Minun Suomeni on kansainvälinen - My Finland is International:

Anne Mehtonen

Anne Mehtonen
Suomi on alkanut toden teolla kansainvälistyä aika lyhyen ajan sisällä. Silloin kun itse olen ollut lapsi, ei Suomessa ollut paljon ulkomaalaisia. Nyt saan kuitenkin itse opettaa omille lapsille kansainvälisyyttä ja suvaitsevaisuutta.Mikko Ellilä
Mikko Ellilä
Miksi kaikkea pitäisi suvaita? Muslimit kannattavat mm. homojen murhaamista. Miksi tuollaista asennetta pitäisi suvaita?

Agnieszka Eliasz
Agnieszka Eliasz
Muslimit. Aina sä jaksat. Siis yli miljardi ihmistä niinkö? Lopettakaa se YLEISTÄMINEN. On paljon kristittyjäkin tahoja jotka eivät kannata homoja ja murhaisivat kaikki, jos vain voisivat.


Hannele Kosonen
Hannele Kosonen
Mikko Ellilä, eiväthän kaikki muslimit suinkaan kannata. Mistä keskiajalta sun tietosi oikein ovat? Eikös liberaalimuslimit aja sukupuolineutraalia avioliittoakin. Miten siinä muka on väärä asenne?


Agnieszka Eliasz
Agnieszka Eliasz
Hannele, taas tätä samaa. "Minä hyvä, muslimi paha". Joku on kuunnellut Bushin retoriikkaa liian kauan. Olet oikeassa Mikko, kaikkea ei pidäkään suvaita. Rasismi ja vääränlaisten kauhukuvien levittäminen on mm. sellaisia asioita joita ei todellakaan pidä suvaita!

Mikko Ellilä
Mikko Ellilä
Tämä ei ole vääränlainen uhkakuva, vaan fakta. Liberaaleja muslimeja ei ole olemassakaan. Kristinuskokin suhtautuu homoseksuaalisuuteen kielteisesti, mutta kristityt eivät murhaa homoja. Monessa islamilaisessa maassa on kuolemanrangaistus homoseksuaalisuudesta. Tässä on valtava ero islamin ja kristinuskon välillä, jota ei voi selitellä pois tuolla typerällä "kaikki muslimit eivät ole samaa mieltä keskenään"-argumentilla.

Mikko Ellilä
Mikko Ellilä
http://fi.wikipedia.org/wiki/Homoseksuaalisuus_ja_islam

Islamilaiset näkemykset homoseksuaalisuudesta perustuvat Koraanin kirjoituksiin sekä Profeetta Muhammadin opetuksiin. Homoseksuaalisia tekoja pidetään yleensä syntinä, sillä islam kieltää avioliiton ulkopuoliset suhteet.[1][2] Joidenkin näkemysten mukaan homoseksuaalisuus on aviorikostakin pahempi synti.[2]

Koraanin jakeita joissa viitataan homoseksuaalisuuteen... Afficher davantage

Koraani: 7.79 Totisesti te käytte miesten luokse himoissanne naisten sijasta. Kylläpä olette kevytmielisiä ihmisiä!

Koraani: 26.165-166 Menisittekö kaiken maailman miehiin ja laiminlöisitte vaimonne, jotka Herranne on luonut teille? Niin, te olette rikollisia ihmisiä.

Koraani: 27.55-56 Entä Loot, kun hän sanoi kansalleen: Harjoittaisitteko törkeyksiä ehdoin tahdoin? Menisittekö tosiaankin miehiin naisten sijaan irstaudessa? Niin, te olette mielettömiä ihmisiä.


Mikko Ellilä
Mikko Ellilä
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_topics_and_Islam#Rulings_in_the_Islamic_Law

Homosexual behaviour (Liwat) - or sexual acts between members of the same sex - is considered to be adultery, being having sex with an illicit partner. A person who performs such actions (Luti) is regarded as "corrupt" because he challenges the harmony of the sexes and God's creation. Homosexual behaviour is therefore regarded as a revolt against God[5].

Mikko Ellilä
Mikko Ellilä
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_topics_and_Islam#Rulings_in_the_Islamic_Law

The Qur'an cites the story of the "people of Lot" (also known as the Sodomites) who were destroyed by the wrath of Allah because they engaged in homosexual "lust". Note that all forms of lust are dishonouring in Islam, and so the Qur'an is not clear on the Islamic ... Afficher davantagestance of positive homosexual relationships. The legal punishment for sodomy has varied among juristic schools: some prescribe capital punishment; while other prescribe a milder discretionary punishment. Homosexual activity is a crime and forbidden in most Muslim-majority countries.

The Qur'an is the central text of Islam, believed by Muslims to be the revelation of God,[6]. The Qur'an proclaims Islam as the "religion of nature," and sanctifies and encourages sexual intercourse within marriage only. The mainstream interpretation of Qur'anic verses explictly condemns homosexual behaviour:

“And as for those who are guilty of an indecency from among your women, call to witnesses against them four (witnesses) from among you; then if they bear witness confine them to the houses until death takes them away or Allah opens some way for them. And as for the two who are guilty of indecency from among your [men], give them both a punishment; then if they repent and amend, turn aside from them; surely Allah is Oft-returning (to mercy), the Merciful.”[4:15–16 (Translated by Shakir)]

Homosexual behaviour is further mentioned in the parable of the "people of Lut or Lot" (also known as the Sodomites in Judeo-Christian religious texts) who were destroyed by the wrath of Allah because they repeatedly transgressed the bounds of God[7][8]. The behaviour of these unbelievers was considered evil in general due to inhospitality and robbery, mistreatment of strangers and rape. It was their homosexual behaviour, however, which was seen as symptomatic of their attitudesAgnieszka Eliasz
Agnieszka Eliasz
Ellilä, päinvastoin, on naurettavaa edes väittää tuollaista potaskaa. Mielestäsi on vain kiihkomuslimeja. Pahus sentään, sitten nekin kaikki jotka minä tunnen ovat valehdelleeti koko ikänsä. Säälittää tuollainen, syytät muslimeja fanaatikoiksi, vaikka itse olet sellainen.

Agnieszka Eliasz
Agnieszka Eliasz
Ihan turha tuoda noita linkkejä, netti tarjoaa JOKAISELLE fanaatikolle yllin kyllin kaikenlaista roskaa, on sitten eri asia ymmärtääkö olla ottamatta kaikkea todesta. Niin ja edelleen muslimi ja islamisti on eri asia, mutta se tunnetusti ei mene teillä kaaliin.


Mikko Ellilä
Mikko Ellilä
Nämä eivät ole "turhia linkkejä", vaan sitaatteja virallisista islamilaisista doktriineista. Sinun logiikkasi mukaan tietysti esimerkiksi Hitleriäkään ei voi todistaa juutalaisvastaiseksi siteeramalla Mein Kampfia, koska suorat sitaatit Mein Kampfista olisivat sinun logiikallasi "turhia linkkejä". Sokea ja kuuro ei pysty näkemään tai kuulemaan mitään.

4 kommenttia:

Juhnu Lankinen kirjoitti...

Islam ei voi olla fasistinen ideologia, koska se oli olemassa paljon ennen fasismia.

Rami E kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Rami E kirjoitti...

Kyllä voi olla. Kyse on käsitteen 'fasistinen ideologia' määrittelystä.

M1: Jos määrittelemme sen kuvaamaan historiallista idean evoluutiota, niin olettaen maailman olevan kausaalinen, todellakin fasistinen ideologia tai muukaan fasistinen ilmiö ei voi olla olemassa ennen fasismia.

M2: Määrittelemme 'fasistisen ideologian' olevan laadullinen kuvaus: "Ideologia on fasistinen jos se on olennaisesti samanlainen kuin fasismi." Näin ollen M1:n mukaista vaatimusta ei ole.

ftly kirjoitti...

niin. Dna:takaan ei siis ole ollut olemassa, ennen kuin sana keksittiin? Tai neandertalilaisia tai alkuräjähdystä ym?
Kyllä asioita on ollut olemassa myös ennen kun niille on joku lanseerannut termin