torstai 23. elokuuta 2007

Uskooko suuri yleisö multikultipropagandaan?

Ajattelin kirjoittaa Kirkko ja Kaupunki-lehden multikultiuutisoinnista, mutta Jussi Halla-aho ehti ensin. (Itse en ole koskaan kirkkoon kuulunut, mutta muijalleni tulee kyseinen propagandalehti.)

Ajattelin kirjoittaa tuosta Caisa-jutusta melkein sanatarkasti samat kommentit kuin Halla-aho. Rupesin miettimään, onko tämä yleinen ilmiö: tuleeko suunnilleen kaikille multikultipropagandaan kriittisesti suhtautuville ihmisille automaattisesti mieleen melko tarkkaan samat kommentit samoista propagandajutuista?

Tämä näyttäisi viittaavan siihen, että ko. propaganda on jollakin perustavanlaatuisella tavalla järjenvastaista ja epärehellistä. MK-propaganda toistaa aina samoja fraaseja, samoja ajatusvirheitä ja samaa perverssiä toiseudesta hurmioitunutta tyyliä.

MK-propaganda on tältäkin osin verrattavissa marxilaiseen propagandaan. Kyseessä on kuin joidenkin robottien generoima kaavamainen paska-output, josta tulee kaikille edes jokseenkin järkeville ihmisille välittömästi mieleen samat kommentit.

Miten on selitettävissä se, että MK-propagandaan kriittisesti suhtautuvat tahot eivät ole voittaneet mediataistelua 6-0? Kaikkien oikeustoimikelpoisten ihmisten pitäisi tajuta, että MK-propaganda on täysin järjetöntä, puppulausegeneraattorilla tuotettua paskaa. Mikä on selitys sille, että suuri yleisö ei kuitenkaan tunnu protestoivan tätä huuhaata vastaan?

Uskooko suuri yleisö MK-propagandaan aidosti vai teeskenteleekö vain uskovansa vai suhtautuuko asiaan täysin apaattisesti ja välinpitämättömästi?

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Suuri yleisö ei voi protestoida,sillä ainakaan Hesari ei julkaise asiallisia ja hyvinkirjoitettuja monikulttuurikrittisiä kirjoituksia.Mutta muutos tulee...

Fariseus kirjoitti...

Muutos on jo täällä. Sen nimi on Internet. Tiedonvälityksen erkkohämärää ei jatku loputtomiin, koska netistä saa sen mitä erkkomedia ei kerro.

t. nimim. "Mokutin kunnes tuli se yksi yksittäistapaus liikaa."

Anonyymi kirjoitti...

Suurta yleisöä ei kiinnosta Caisan johtajan valinta ollenkaan. Suuri yleisö ei myöskään lue Kirkko ja kaupunki -lehteä koska se tietää, että lehden avulla yritetään nuolla heidän perseitään olemalla "ajan hermoilla", "uudistuva", "moderni", "2000-luvun elämäntapaa ymmärtävä", "kantaaottava" ja ennen kaikkea "Suvaitsevainen" muuta paskaa unohtamatta.

Suuri yleisö ei ole vielä tiedostanut MK-propagandan olemassaoloa. Suuri yleisö näkee vain "uutisia", jotka kuultuaan he rientävät vessoihin ja eteisiin katsomaan itseään peilistä.
MK-propaganda vaikuttaa alitajuntaan kun viestejä tulee roppakaupalla sieltä ja täältä, uutisiksi naamioituneena päivittäin.
MK-propaganda naamioituu usein myös trendikkäisiin, nuoriin ja kaupunkilaisiin vaatteisiin.
Niin ja tietysti hyvätuloisiin ja hyvin koulutettuihin.
Internetissä MK-propagandaa on vaikea naamioida mitenkään, koska tarkkaavainen lukija paljastaa naamion esim. keskustelupalstoilla heti.
MK-propagandaa harjoittaa suhteellisen pieni vähemmistö, mutta kuuluvuuden ja näkyvyyden kannalta erinomaisilta paikoilta.
MK-kriittisiäkin ihmisiä näillä samoilla paikoilla varmasti on. Ja ainakin heitä, jotka mielellään antaisivat puheenvuoroja enemmän myös eturivin kriitikoille. Vaunu-ohjelma kesäkuun alussa oli virkistävä tuulahdus tällaisesta.

Seuraaviin eduskuntavaaleihin on loppujen lopuksi vain vähän aikaa. Meidän tulisi yhdistää kaikki voimamme hyvissä ajoin, että saataisiin vähintään kolme hyvää MK-kriitikkoa kehään takomaan järkeä päättäjien päihin ja herättämään heidät MK-unesta.

Arvo Suomalainen kirjoitti...

Kyllä se näin on, että Kansa ei usko mk-propagandaan, mutta meidän kriittisten on kovin vaikea saada ääntämme kuuluviin, koska mk-uskovaiset ovat miehittäneet kaikki tärkeät mediat. Aina puhutaan salaliitoista, mutta pakko on olla jonkinlaista joukkopsykoosia ainakin, jollei sitten suoranaista salaliittoa, niin paljon tuota paskaa hehkutetaan joka mediassa, valtamedioissa nimenomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Uskon,että suuri yleisö vastustaa monikulttuurisuuspropagandaa.Esim.suomalaisista 66 % suhtautuu kielteisesti Turkin EU-jäsenyyteen.Puhumattakaan muista maista.Ja suurin osa suomalaisista suhtautuu kriitiisesti Lähi-idästä ja Afrikasta kotoisin olevien ihmisten maahanmuuttoon.Tämän sukupolven nuoret ovat entistäkin kriittisempiä.Ja ketkähän ovatkaan ne,jotka kuluttavat nyt koulunpenkkejä ja ovat tulevaisuuden päättäjiä...eli toivoa on.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Halla-ahon vieraskirjassa joku kommentoi tätä näin:

Nimi : P

Viesti :


Havaintosi menneen marxilaisen propagandan ja nykyisen multikulti-propagandan samankaltaisuudesta on ilmeinen.

Joskus 80-luvulla tulin kirjastossa lukeneeksi noita Neuvostoliittolaisia propagandalehtiä "Neuvostoliitto tänään", "Neuvostonainen" yms. Ja silloinkin koin ahaa elämyksen jo silloisella elämänkokemuksellani -tämähän on sitä itseää bullshittia.. Ja muutaman vuoden päästä kuin vahvistukseksi koko keko laukesikin sitten omaan mahdottomuuteensa.

Uskon, että suurin osa ihmisistä suuhtautuu apaattisesti nielemättä soopaa , muttei kommentoi vastaan "suvaitsevaisten" älämölö raiusistihyökkäysten pelossa. Sama oli tuon marxilaisen propagandan kohdalla. Esim työpaikoilla sen kommentoimine olisi voinut johtaa ongelmiin liiton taholta , jonka toimitsijat olivat monesti ko. soopaan uskovia aatteellisia utopikkoja. Nyt tilanne on sama mulyikultisoopan kohdalla.

Se kauhistelu, että koululaiset olivat keskimääräistä "suvaitsemattomampia" johtunee luultavimmin heidän päivittän kohtaamansa todellisuuden ja heille koulussa työnnetyn propagandan valtavasta erosta. Kun omin silmin näkevät kännyköitä ryösteleviä mamujengejä, propaganda "rikastumisesta" ei uppoa , vaan kääntyy itseään vastaan.

Itselläni viimeinen niitti oli kerran kohmelossa TV:sta katseltu City Folk -multikultitussoopan jakso, joka lopultya kaatoi kupin nurin, pelkällä alatasoisella propagasuudellaan. En liene ainut, jolla virallinen propaganda on poikinut vastakkaisenajattelun pintaannousun?


23. elokuuta 2007 13:01:25

Mikko Ellilä kirjoitti...

Anonyymi sanoi...
"Suurta yleisöä ei kiinnosta Caisan johtajan valinta ollenkaan. Suuri yleisö ei myöskään lue Kirkko ja kaupunki -lehteä koska se tietää, että lehden avulla yritetään nuolla heidän perseitään olemalla "ajan hermoilla", "uudistuva", "moderni", "2000-luvun elämäntapaa ymmärtävä", "kantaaottava" ja ennen kaikkea "Suvaitsevainen" muuta paskaa unohtamatta."

Minusta tuntuu, että suuri yleisö ei mitenkään ajattele Kirkko ja kaupunki-lehden pyrkivän olemaan "ajan hermoilla", trendikäs tms. Suuri yleisö tuntuu yhä luulevan, että kirkko edustaa konservatiivisia suomalaisia arvoja.

"Suuri yleisö ei ole vielä tiedostanut MK-propagandan olemassaoloa. Suuri yleisö näkee vain "uutisia", jotka kuultuaan he rientävät vessoihin ja eteisiin katsomaan itseään peilistä.
MK-propaganda vaikuttaa alitajuntaan kun viestejä tulee roppakaupalla sieltä ja täältä, uutisiksi naamioituneena päivittäin."

Näin juuri on asia. Useimmat ihmiset eivät tiedosta systemaattisen MK-propagandakampanjan olemassaoloa. Useimmat eivät huomaa sellaisen kampanjan olevan koko ajan käynnissä mediassa. Monet pitävät jopa vainoharhaisina niitä, jotka väittävät median systemaattisesti käyvän tällaista kampanjaa. Tämä on helvetin ärsyttävää. Jos joku olisi Kekkosen aikana huomauttanut Suomen lehdistön harjoittavan itsesensuuria ja suoranaista valehtelua Neuvostoliittoon ym. kommunistimaihin liittyvässä uutisoinnissaan, olisi ollut äärimmäisen typerää haukkua tämän havainnon tehnyttä tervejärkistä ja mediakriittistä, omilla aivoillaan ajattelevaa kansalaista vainoharhaiseksi.

Valitettavasti propagandan aivopesemät ihmiset eivät tiedosta propagandan olemassaoloa ja luulevat propagandaa objektiiviseksi uutisoinniksi. Niinpä he yrittävät leimata propagandan kritisoijia vainoharhaisiksi tyyliin "en minä ole mitään multikultipropagandaa havainnut, uskotko sinä johonkin vitun salaliittoteoriaan vai oletko muuten vain tahvo". Tämä on hyvin turhauttavaa. Propagandan aivopesemien ihmisten medialukutaito on lapsen tasolla. Propagandaan uskovien ihmisten vittuilu propagandaa kritisoiville ihmisille on kuin lasten vittuilua aikuisille.

"MK-propaganda naamioituu usein myös trendikkäisiin, nuoriin ja kaupunkilaisiin vaatteisiin.
Niin ja tietysti hyvätuloisiin ja hyvin koulutettuihin."

Juuri tällaista imagonrakennusta on harrastettu systemaattisesti. MK-propaganda on yritetty profiloida älykkäiden, korkeasti koulutettujen ja sivistyneiden ihmisten moderniksi ajatteluksi. Kriittisyys yritetään leimata junttimaiseksi taantumuksellisuudeksi, huonosti koulutettujen peräkylien ihmisten ennakkoluuloisuudeksi.

Todellisuudessa asia on täsmälleen päinvastoin. Asioista perillä olevat ja omilla aivoillaan ajattelevat ihmiset suhtautuvat monikulttuurisuususkontoon kriittisesti rationaalisen logiikan ja fakta-argumenttien perusteella. Faktat ja logiikka ovat multikultipropagandaan kriittisesti suhtautuvien ihmisten puolella. MK-uskovaisille ei jää muita keinoja kuin emotionaalinen imagonrakentaminen ja vastustajien primitiivinen solvaaminen sekä mediahegemonian käyttö samojen järjettömien valheiden ja logiikkavirheiden goebbelsilaiseen toistoon.

Noottikriisi kirjoitti...

Luulen että suurin osa ihmisistä ei edes tiedä olevansa moniltturistisen aivopesun kohteena. Kaikki perinteisesti luotettaviksi oletetut tiedotusvälineet harjoittavat "vastuullista uutisointia" eli jättävät ihmisten elämään oleellisesti vaikuttavia tietoja kertomatta. Itsekin aloin havahtua tilanteeseen vasta pari vuotta sitten vaikka oletan olevani keskimääräistä valveutuneempi yksilö.
Toinen tekijä on että arvovaltaiset ja luotetut ihmiset eivät uskalla puhua asioista rehellisesti pelätessään leimautumista uusnatsiksi, rasistiksi, populistiksi tai muuten epäilyttäväksi.
Viranomaiset ovat myös juonessa mukana salaillessaan tulevaisuutemme tärkeimpiä uhkia, esimerkiksi Euroopan demografisen tulevaisuuden ja tiettyjen kulttuurien sopeutumattomuuden länsimaiseen yhteiskuntaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kävin Salo-nimisessä pikkukaupungissa viikonloppuna kääntymässä. Keskustaa lähestyessäni ajattelin seuraavaa: "Onkohan tämä nyt sellainen pikkukaupunki, joka olisi saattanut välttynä monikulttuurisuudelta..." Välittömästi tämän jälkeen huomasin pyörätiellä kävelemässä noin seitsemän somalin lauman. Se siitä.

Saloon keskittyi 90-luvulla Nokian matkapuhelinvalmistusta ja heidän alihankkijoitaan. Koska paikkakunnan uudet yritysryppäät toimivat kansasinvälisesti, piti kai katukuvaakin kansainvälistää jotta saataisiin oikea kansainvälinen ja monikulttuurinen ilmapiiri aikaiseksi. Tämähän ei ole mahdollista roudaamalla osaajia baltiasta tahi perinteisestä Länsi-euroopasta. Helpoin ja nopein tapa on ottaa kaupunkiin huomattava Somalivähemmistö. Myös muun Afrikan Neekereillä saadaan aikaiseksi kansainväliset, monikulttuuriset kulissit:
"Voit afrikkalaisen teatteri-esityksen jälkeen nauttia eksoottista illallista joissain kaupungin kymmenistä etnistä ravintoloista. Voit seurata torikahvilasta kaupungin kansainvälistä menoa ja sen ihmisiä. Voit bongata neekerin tanssimassa bongo-rumpujen tahdissa kävelykadulla... Voit tehdä edullisia löytöjä basaareista, voit tutustua aitoon paimentolaiskulttuuriin arabiyhteisössämme. Jännittävä tummasilmäinen, värikkäästi pukeutuva, aurinkoinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö voi viedä sydämesi..." Ah tätä monikulttuurista onnelaa.

Onko missäänpäin suomea enää jäljellä kaupunkia, johon ei monikulttuurisuus olisi ulottunut ja johon voisi tästä syystä muuttaa? Kaupunki, jonka päättäjät ymmärtävät monikulttuurisuuden tuomat ongelmat.

Dr. Doctor kirjoitti...

Muistaisin joskus kokeillun ainakin puolitieteellisesti mitä HC pornon runsas katselu aiheuttaa "ihan tavalliselle mielelle".

Koeryhmälle annettiin arvioitavaksi "puoliraiskaus" kokeen alussa ja lopussa.

Ja huomattiin "yllättäen" että normaaliuden rajat siirtyivät jo suht lyhyen altistuksen jälkeen.

Multikultitus toimii samoin. Vaikka päivittäinen HS/YLE ei suoraan pysty yksittäisellä jutulla vaikuttamaan, se siirtää normaaliutta pikkuhiljaa.

Kohta kukaan ei muista että "neekeri ei kuulu Suomen luontoon".

Anonyymi kirjoitti...

"Uskooko suuri yleisö multikultipropagandaan?"

Helsingissähän se suurin yleisö asuu.

Onneksi ei ainakaan täällä Oulussa, vielä.
En tiedä Helsingissä miten menee propagandan kanssa.

Monet kerrat käyny baarissa, taxissa, Oulussa, kunhan saadaan kiinni ne helvetin joukkoraiskaajat, asia ok.

Kunnes seuraava tapaus....