perjantai 10. elokuuta 2007

Afrikkalaiset riehuvat Norjassa, Helsingin Sanomat syyttää norjalaisia

Joukko afrikkalaisia miehiä pahoinpiteli yhden afrikkalaisen miehen Norjan pääkaupungissa Oslossa.

Hakatun afrikkalaisen miehen afrikkalainen vaimo soittaa paikalle ambulanssin. Hakattu afrikkalainen mies kusee norjalaisen ambulanssihenkilöstön kengille. Ambulanssi ei viitsi ottaa barbaarimaisesti käyttäytyvää, mahdollisesti alkoholin ja/tai huumeiden (esim. khat-huumeen käyttö on afrikkalaisten keskuudessa arkirutiinia) vaikutuksen alaisena olevaa miestä sisään ambulanssiin.

Helsingin Sanomat kirjoittaa tapahtuneesta artikkelin, jossa syytetään norjalaisia näiden afrikkalaisten riehumisesta.

HS:n artikkelissa jätetään kertomatta, että pahoinpitelijät olivat afrikkalaisia. HS siis tahallaan antaa ymmärtää, että afrikkalainen mies olisi joutunut valkoisten norjalaisten rasistien hakkaamaksi.

HS käyttää hyväkseen jokaista sellaista tapausta, jossa joku maahanmuuttaja on joutunut jonkin rikoksen kohteeksi. Vaikka maahanmuuttaja joutuisi nimenomaan toisten maahanmuuttajien hakkaamaksi, raiskaamaksi tai murhaamaksi, tämäkin pyritään aina panemaan kantaväestön syyksi jättämällä tarkoituksellisesti rikollisten etnisyys kertomatta.

Kun maahanmuuttajat tekevät paljon rikoksia toisiaan vastaan, HS pääsee esittämään maahanmuuttajat rikosten uhreina. HS jättää tahallaan kertomatta sen, että maahanmuuttajat joutuvat tyypillisesti nimenomaan toisten maahanmuuttajien tekemien rikosten kohteeksi.

Tätä propagandastrategiaa HS on käyttänyt myös kirjoittaessaan siitä, että maahanmuuttajanaiset tarvitsevat turvakotipalveluja. Maahanmuuttajanaiset siis esitetään rikosten uhreina. Turvakoteihin tulevat maahanmuuttajanaiset ovat kuitenkin käytännössä poikkeuksetta nimenomaan maahanmuuttajamiesten pahoinpitelemiä. Jos Suomessa ei olisi runsaasti rikoksia tekeviä maahanmuuttajamiehiä, ei olisi myöskään juuri lainkaan tarvetta maahanmuuttajanaisten turvakotipalveluille.

Jos afrikkalainen miesjoukko ei olisi hakannut afrikkalaista miestä tohjoksi Norjan pääkaupungissa Oslossa, mies ei olisi tarvinnut ambulanssia. Jos afrikkalainen mies ei olisi kussut ambulanssihenkilöstön kengille, ambulanssi ei olisi kieltäytynyt viemästä häntä sairaalaan.

Kaikki afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten maahanmuuttajien ongelmat kuitenkin pyritään HS:ssa panemaan aina eurooppalaisten syyksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin meillä Suomessakin, HS ei ensin kommentoinut tätä pikkutytön hyväksikäyttäneen miehen etnisyyttä,http://finlandiafoorumi.blogspot.com/2007/08/afrikkalaismies-raiskasi-pikkutytn.html kunnes IL julkisti sen tekijän olevan "afrikkalaistaustainen". Jo löytyi sitten Hyysäristäkin samantyylinen uutinen.

Anonyymi kirjoitti...

No ei näköjään onnistunut tuo linkki FinlandiaFoorumiin
http://finlandiafoorumi.blogspot.com/2007/08/
afrikkalaismies-raiskasi-pikkutytn.html