tiistai 14. elokuuta 2007

Silpomista ja sympatiaa

Helsingin Sanomien, tuon laatulehdistömme lippulaivan kulttuuritoimittaja kirjoittaa erästä kirjaa mainostaessaan mieltäylentävän kauniisti:


Vaikka Agu huumehoureissaan tappaa pikkutytön pomppimalla tämän päällä ja silpoo tytön äidin viidakkoveitsellä, poikaa kohtaan ei voi olla tuntematta suurta sympatiaa.


Hyvää huomenta sinne aamukahvipöytiin. Jos jouduitte lukemaan tuon omasta rakkaasta, itse kalliisti rahoittamastanne aamuhesarista ja sympatianne ovat nyt sylissänne tai pitkin pöytää, tässä tämä Pravdan tilauksen irtisanomisosoite valmiiksi.


3 kommenttia:

promoteyourblogforfree kirjoitti...

nice blog

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Päätoimittaja kirjoitti...

Kommentin poiston johdosta:

Anonyymi, kuka niistä lienetkin; sovitaanko, että täällä ei laiteta ketään oma-aloitteisesti kuopan reunalle. Ei mielikuvitus-aguja eikä todellisia ihmisiä.

Painotan tuota oma-aloitteisuutta tässä asiassa. Ilmoitit, että kyse on sinun luomastasi fiktiosta. Jos teksti olisi sen sijaan ollut jo julkaistuna jossain, sen olisi voinut esittää sitaattina ja se olisi saattanut saada jäädä. Tietysti vähän lähteestä ja asiayhteydestä riippuen. Mutta ei näin.

Olen sanonut toivovani, että voisin pitää tämän lukijapalaute-kanavan auki ilman kommenttien ennakkotarkastusta. Toivottavasti kenelläkään ei ole tarkoitus tieten tahtoen pakottaa minua siihen.