tiistai 23. maaliskuuta 2010

Hbl:n journalistisesta tasostaHbl mainosti tänään jonkun tekemää valeblogia:

Vesa Puuronen

Olen joensuulainen rasistijohtaja Vesa Puuronen. Johdan suomalaisia rasisteja Joensuun yliopistosta yhteistyössä ryssäministeri Tarja Filatovin, presidentti Tarja Halosen ja kepulipääministeri Matti Vanhasen kanssa. Tarkoituksenamme on tuhota suomalainen kansa ja korvata se afrikkalaisella neekeriperimällä sekoittamalla somalit ja neekerit keskuuteemme niin että tulevaisuudessa Suomi on Afrikan siirtomaa ja vain yksi maapallomme mulattiloista.


En olisi koskaan kuullutkaan tästä blogista, ellei Hbl olisi haastattellut tuota henkilöä.

Tämä Vesa Puuronen siis kertoi haastattelussaan, että hänen nimellään on tehty väärä blogi. Puuronen valitti, että tuo blogi on ollut internetissä vuosia.

Nyt hän sitten mainosti sitä puhumalla siitä sanomalehdessä. Tällä tavalla ko. valeblogi saa tuhansia lukijoita. Mikäli sitä ei olisi mainostettu sanomalehdessä, juuri kukaan ei olisi koskaan tullut huomanneeksi sitä.

Way to go, Hbl ja Puuronen!! Way to fucking go!! Fuck yeah!!
Vesa Puuronen, meet Barbra Streisand.

Tämä juttu Vesa Puurosen nimellä perustetusta valeblogista oli ETUSIVUN UUTISESSA, jossa käsiteltiin maahanmuuttotutkijoihin kohdistunutta "vainoa". Nyt on käynyt ilmi, että tämä "vaino" tarkoittaa typerien valeblogien perustamista.

Kommentti Hbl:n yleisönosastosta:

Realist 22.3 2010 kl. 20.19

Detta är ett resultat av att vi ej har yttrandefrihet och demokrati i detta land. Klart folk är frustrerade och ibland gör övertramp då de har möjlighet uttala sej ens lite. Media är ju totalt för massinvandring och har kvävt all debatt i den absolut viktigaste frågan i vår tid. Det är nu vi bestämmer hur vårt land kommer se ut för kommande generationer, för all framtid. Det är nu vi bestämmer hur vårt folk kommer vara och leva i framtiden. Vi måste få debattera och påverka vår framtid!


Niin juuri. Kyllä ihmisiä rupeaa jo rankasti vituttamaan tämä propagandakampanja, että maahanmuuton "tutkijat" eli veronmaksajien rahoista palkkaa saavat virkamiehet ovat muka joutuneet "vainon" kohteeksi. Tätä on toitotettu viikon ajan kaikissa sanomalehdissä.

Kyseessä on lähinnä sama asia kuin jos Neuvostoliitossa kommunistipolitrukit olisivat sanoneet toisinajattelijoiden vainoavan heitä.1 kommentti:

Prophet Muhammed Caricatures kirjoitti...

Tuo on totisesti totta ;)

Mikko oivaltamisesi paranee kuin sialla juoksu.

Tämä vaino mitä kohdistetaan suomalaisiin ajattelijoihin on enää vailla sitä että tulisi ns. piikki takapuoleen tai ammuttaisiin tavattaessa kansanvihollisena tai "valkofasistina"

Paljon ei puutu kohdaltani. Nyt on jo EU:n mittakaavassa erittäin merkittävä ylimitoitettu ja ennakkoasenteellinen tuomio.

Vesa Puuronen masinoi 2000-alussa jo perättömiä rikosilmoituksia suuntaani, sekä jopa toisten kirjoitusten perusteella.

Esim. Olin kuulusteltavana Vesa Puurosen akitoiman rikosilmoituksen takia n. 2002 siitä että Prokareliassa oli Markus Lehtipuut (tmv) matkakirjailija kirjoittanut "Ryssästä". Vesa Puurosen mukaan kukaan muu ei voi kirjoittaa noin kuin Seppo Lehto ja että ko. Lehtipuu on vain aliakseni.

Kysyin poliisilta etteikö olisi ollut helpompi katsoa rekistereistä suoraan että ko. henkilö on olemassa ja on ollut jopa TV:ssä sekä prokarelian sivuillakin kuvansa kanssa kuin minua siitä kuulustella?

Joten tuossa esimerkki ko tyypin toisinajattelijavainoista lievimmillään.

Seppo Lehto
Islam- ja maahanmuuttokriitikko