lauantai 6. maaliskuuta 2010

Ammattirikollinen Ali Qassim saa tukea Suomen hallitukselta

Viiden kuukauden vankeustuomion kavalluksista saanut ammatti- ja taparikollinen Ali Qassim järjestää veronmaksajien rahoilla seminaarin, johon tulee puhujiksi maahanmuuttoministeri Astrid Thors, vähemmistövaltuutettu Johanna Suurpää ja mm. poliisin ja oikeusministeriön edustajia:


Rasisminvastaisen viikon seminaari: Nettirasismi Suomessa
Vapaa pääsy
Tapahtumapaikka:Caisan sali
Osoite:Mikonkatu 17 C / Vuorikatu 14
Seminaarin kohderyhmänä ovat ensisijaisesti maahanmuuttajien parissa työskentelevät mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Seminaarin kohderyhmänä ovat ensisijaisesti maahanmuuttajien parissa työskentelevät mutta myös muut aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.Seminaarin puheenjohtajana toimii Pekka Nurminen (Euroopan parlamentin Suomen tiedotustoimiston päällikkö). Muita puhujia ovat mm. Johanna Suurpää (vähemmistövaltuutettu) ja maahanmuutto- ja Eurooppa-ministeri Astrid Thors. Lisäksi puheenvuoroja on varattu poliisin, oikeusministeriön, Caisan ja ENAR-Finlandin edustajille.

Seminaariin on vapaa pääsy. Kahvitarjoilun vuoksi osallistujia pyydetään ilmoittautumaan to 18.3.2010 mennessä sähköposti: caisa.tiedotus@hel.fi

Lisätietoja järjestäjältä: Ali Qassim, ENAR–Finland, puh. 040-546 4455
Valtiovalta siis tukee ammatti- ja taparikollisia.

Suomen valtio on rikollisen maanpetturikoplan käsissä.

1 kommentti:

päätoimittaja kirjoitti...

Hjuva juttu!

Nyt kaikki seminaariin kuulemaan, mitä nettirasismille aiotaan tehdä.