torstai 21. tammikuuta 2010

Vasemmisto kannattaa sensuuria ja rotuerotteluaVantaan Vasemmistoliiton puheenjohtaja Teemu Hiilinen:
Kirjoitin eilen jo bloggauksen uudesta laista. Kiivas keskustelu Internetissä on jatkunut, ainakin Piraattipuolue sekä myös EFFI ovat ottaneet kantaa uuteen lakiin. Päätin itsekin tutustua siihen vähän tarkemmin lukemalla suurimman osan 116 sivuisesta esityksestä läpi. Laki on lähtökohdiltaan hyvä - rasismin ja syrjinnän karsiminen.

Rasismi ei ole sananvapautta.

Mikko Ellilä kommentoi:
21.1.2010 21.31


Suomessa on jo nykyisen lain pohjalta tehty rikosilmoituksia ja annettu sakkotuomioita objektiivisten faktojen, mm. älykkyystutkimusten ja rikostilastojen, siteeraamisesta.


Miksi haluat tiukentaa sensuuria entisestään?


Miksi vastustat sananvapautta?
Teemu Hiilinen kommentoi:
21.1.2010 21.34Positiviinen syrjintä on tietyissä asioissa ihan ok.


Esimerkiksi sotavetenaarien uimavuorot, jolloin heillä on käytössään tietty uimahalli kokonaisuudessaan. Paikalla myös silloin jumppareita jne. tarjoamassa palvelujaan. Sama myös musliminaisten uimavuoroilla, mikä on ihan ok. Yksi päivä viikossa, yhdessä uimahallissa ei ole liikaa.

Eli positiivisen ”syrjinnän” osalta aiheita pitää käsitellä asia kerrallaan. Niin myös tämän lain kanssa. Katsoa asia kerrallaan.
Mikko Ellilä kommentoi:
21.1.2010 21.45


Miksi muslimeilla pitäisi olla oma uimahallivuoro? Muslimit eivät ole sotainvalideihin verrattavia vammaisia.


Muslimien ainoa syy olla uimatta samassa uima-altaassa suomalaisten kanssa on se, että he pitävät uskonnollisista syistä vääräuskoisia saastaisina.


Tämä on aivan sama asia kuin se, että rasistit pitävät neekereitä saastaisina. Sinä siis ilmeisesti hyväksyisit myös rasistien uimahallivuorot, jonne olisi neekereiltä pääsy kielletty?


Tämähän olisi täsmälleen sama asia kuin se, että muslimien uimahallivuoroille on vääräuskoisilta pääsy kielletty. Miksi kannatat tällaista apartheidia?
Jari-Petri Heino kommentoi:
21.1.2010 22.38


”Esimerkiksi sotavetenaarien uimavuorot, jolloin heillä on käytössään tietty uimahalli kokonaisuudessaan. Paikalla myös silloin jumppareita jne. tarjoamassa palvelujaan. Sama myös musliminaisten uimavuoroilla, mikä on ihan ok.”

Sinusta on siis ihan ok, että rinnastat ihmiset kenen ansiosta täällä uidaan uimahalleissa, musliminaisiin jotka alistuvat niihin arvoihin, joita vastaan nämä veteraanit taistelivat?

Jospa nämä musliminaiset tai miehet rahoittaisivat omia uimahallejaan ja arvojaan itse, eikä moskeijoita maassa jossa tälläisia arvoja ei haluta.


Ei kommentteja: