perjantai 8. tammikuuta 2010

Amnesty puolustaa Ibrahim Shkupollia

Amnestyn Suomen toiminnanjohtaja Frank Johansson Ylen Radio Suomen Ajantasa-ohjelmassa:

Noin 15-20 naista kuolee Suomessa vuosittain suomalaisen miehen kädestä, yleensä ex-puoliso tai puoliso. Tää on suomalainen yhteiskunnallinen ongelma. Jos maahanmuuttajilla on omassa kulttuurissaan naisia syrjiviä ajatuksia, niin Suomi on itseasissa aika hyvä kasvualusta tän syrjinnän kasvulle, koska Suomessa naiset ovat hyvin haavoittuvassa asemassa.


Suomessa siis alle 20 % henkirikosten uhreista on naisia ja yli 80 % miehiä. Tämä osoittaa Amnestyn Suomen toiminnanjohtaja Frank Johanssonin mielestä, että Suomessa naiset ovat hyvin haavoittuvassa asemassa.

Kun albanialainen muslimi murhaa suomalaisen ex-naisystävänsä ja neljä muuta suomalaista, tämä on Amnestyn toiminnanjohtaja Frank Johanssonin mielestä suomalainen yhteiskunnallinen ongelma.

Suomi on Amnestyn toiminnanjohtajan mielestä hyvä kasvualusta naisten syrjinnän kasvulle, joten islamilaisista maista Suomeen tulevat maahanmuuttajat ryhtyvät Suomessa syrjimään naisia entistä enemmän saatuaan huonoja vaikutteita suomalaisilta.

Kuinka kukaan voi sanoa mitään noin sairasta??

Älkää koskaan lahjoittako penniäkään rahaa Amnestylle niin kauan kuin tuo seinähullu suomalaisvihaaja Frank Johansson on Amnestyn johtaja.

Frank Johansson:

Karkotukset asettaisivat ulkomaiset rikoksentekijät eriarvoiseen asemaan kotimaisiin rikoksentekijöihin nähden.


Amnesty siis vastustaa ulkomaalaisten rikollisten karkoituksia Suomesta sillä naurettavalla perusteella, että suomalaisiakaan rikollisia ei voida karkoittaa ulkomaille.

Amnestyn mielestä siis Suomen kansalaisten ja Suomessa asuvien ulkomaalaisten välillä ei saa olla mitään eroa juridisessa asemassa.

Amnestyn siis vastustaa kansalaisuuden käsitettä. Amnestyn mielestä kenellä tahansa ihmisellä mistä tahansa päin maailmaa pitää olla Suomessa täysin sama juridinen asema kuin syntyperäisellä Suomen kansalaisella. Tällöin tietysti kansalaisuudella ei olisi mitään merkitystä. Tähän Amnesty pyrkii. Amnestylla on siis vallankumouksellisia tavoitteita.

Amnesty pyrkii lakkauttamaan Suomen olemassaolon itsenäisenä valtiona. Itsenäisen valtion keskeisiä tunnusmerkkejä on, että valtio saa itse päättää ulkomaalaisten oikeudesta oleskella maassa. Amnesty vastustaa tämän valtion suvereniteettiin kuuluvan päätösvallan olemassaoloa. Amnesty siis vastustaa Suomen valtiollista suvereniteettia. Amnesty haluaa lakkauttaa Suomen valtion.

Amnesty pyrkii siihen, että Suomeen tulisi miljoonia Ibrahim Shkupolleja. Amnestyn mielestä suomalaisilla itsellään ei ole oikeutta ylläpitää omaa valtiotaan keskenään. Amnestyn mielestä Suomen valtiolla ei ole oikeutta päättää, kuka ulkomaalainen saa asua Suomessa ja kuka ei. Tämähän tarkoittaa kaikkien maahanmuutto- ja maassaoleskelurajoitusten totaalista poistamista. Seurauksena on miljoonien Ibrahim Shkupollien tulviminen Suomeen ja jääminen tänne pysyvästi.

Tämä merkitsee Suomen väestön vaihtumista kansainvaellusten myötä afrikkalais-lähi-itämaalaiseksi väestöksi. Se merkitsee Suomen tuhoa. Amnestyn tavoitteena on Suomen olemassaolon loppuminen, Finis Finlandiae.1 kommentti:

JuhK kirjoitti...

Oletko ajatellut esittää kritiikkiä emo-Amnestylle eli kv.-puolelle? Eikö Amnestyn toiminta kohdistu normikäytännön mukaan muihin maihin, ei asemamaihin. Mitä mieltä Amnesty on siitä, että sen Suomen johtaja vedättää omaa, ihmisoikeuksien vastaista kansallista poliittista agendaansa Amnestyn nimissä?