sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Aamulehden Taneli Heikka valehtelee: Kosovo ja Suomi yhtä väkivaltaisia

Aamulehti:

Taneli Heikka: Kosovo ja Suomi yhtä väkivaltaisia
31.12. - 20:38

Poliisilla on kaulassa konepistooli ja diakonilla sokeripala. Punaisiin ja valkoisiin haalare
ihin pukeutuneita rikospaikkatutkijoita liikkuu autioituneen kauppakeskuksen pihalla. On suomalainen uudenvuodenaatto.

Mistä tämä meille tuli, onko se ollut täällä aina? Onko tämä joukkomurha erilainen, kun tekijä on syntynyt ulkomailla? Katsotaan pakkasta kylmempiä tilastoja.

EU julkaisi joulun alla Eurosafe-raportin, jonka mukaan Suomi on EU:n neljänneksi väkivaltaisin maa. Edellemme kiirivät vain baltit, perässämme tulevat Unkari, Slovenia, Puola ja Romania. 30 vuoden aikana Suomessa on tapettu 2-3,5 ihmistä vuos
ittain 100 000 henkeä kohden. Useimmissa läntisen Euroopan maissa luku on noin 1 tai sen alle. Olemme itäinen väkivaltamaa.

Tuliko väkivalta Espooseen siis ulkoa? Jos Kosovon albaani Ibrahim Shkupolli on tullut Suomeen 24-vuotiaana 1990, häntä voidaan pitää suomalaisena. Surmien kulttuurisia juuria etsittäessä Suomi nousee muutenkin vahvana epäiltynä esille. Kosovosta juuria on nimittäin vaikea kaivaa esiin.

Ennen Jugoslavian hajoamissotia henkirikostietoja ei ole, emmekä vielä tiedä Shkupollin nuoruudesta. Sotien ajan Shkupolli eli lännessä. Nykyään Kosovo on yhtä turvallinen tai vaarallinen maa kuin Suomi. Kosovon poliisi ilmoittaa 2,45 henkirikosta, YK "alle kolme" henkirikosta 100 000 ihmistä kohti. Se on paljon, mutta suomalaisittain normaalia.

"Alueella on suhteellisen matala rikollisuustaso ja stereotypiat siitä järjestäytyneen rikollisuuden ja väkivallan pesänä ovat vääriä", YK:n huume- ja rikosvirasto UNODC ilmoitti toukokuussa 2008. Tilanne on parantunut. Trendi on käänteinen Suomessa, jossa henkirikosten määrä kääntyi nousuun vuosina 2007 ja 2008. Tämä ei selity pelkästään Jokelan ja Kauhajoen surmilla.

Suomalainen väkivaltakulttuuri on pysynyt rankkana vuosikymmeniä. Kenties havahdumme sen olemassaoloon nyt, kun murhaaminen on tullut kodin seinien sisältä kouluihin ja kauppakeskuksiin.

Kosovon 2,45 henkirikosta 100 000 henkeä kohden on paljo
n, mutta suomalaisittain normaalia.

Taneli Heikka

taneli.heikka@almamedia.fiTämä hullu siis väittää olevan islamilaisen kunniamurhan tehneen kosovolaisen albaanin olevan suomalainen.

Perusteeksi tälle sairaalle valehtelulle riittää tämän sekopään mielestä se, että kyseinen balkanilainen muslimi oli asunut Suomessa jo pitkään.

Perustelu on helvetin huono.

Ensinnäkään ihmisen etnokulturaalinen tausta ei muutu, vaikka hän asuisi synnyinmaansa ulkopuolella. Ibrahim Shkupolli oli aikuinen mies muuttaessaan Kosovosta Suomeen. Hän oli siis syntynyt ja kasvanut ja varttunut aikuiseksi Balkanilla islamilaisessa kulttuurissa. Hän oli balkanilainen muslimi eikä muuksi muuttunut Suomessa asuessaan.

Toiseksi, lain mukaan hänet olisi pitänyt karkoittaa Suomesta ajat sitten, koska hän oli Suomessa asuessaan toistuvasti syyllistynyt vakaviin rikoksiin. Ibrahim Shkupollin tekemiin murhiin olivat siis syyllisiä nykyiset maanpetokselliset poliitikot ja byrokraatit, jotka hyysäävät ulkomaalaisia rikollisia.

Ibrahim Shkupolli oli sekä etnokulturaalisesti että juridisesti ulkomaalainen, koska pitkäkestoisesta Suomessa oleskelustaan huolimatta hän ei ollut saanut Suomen kansalaisuutta lukuisien rikostensa vuoksi.

Ibrahim Shkupolli oli siis nimenomaan ulkomaalainen rikollinen.

Tämä hullu Taneli Heikka yrittää kuitenkin väittää, että ulkomaalainen rikollinen on muka jotenkin suomalainen.

Tällainen sairas valehtelu on fanaattista propagandaa, jossa tosiasiat kiistetään epätoivoisella vimmalla. Tosiasiat nimittäin ovat ristiriidassa monikulttuurisuususkovaisten Teletubby-utopioiden kanssa.Kun todellisuus on erilainen kuin huumehoureinen hallusinaatioutopia, fanaatikko ryhtyy itsepäisellä, epätoivoisella vimmalla kiistämään tosiasioita, itkien ja jalkaa polkien ja kiukkuisesti inttäen.

Suomalaisuutta vihaavat maanpetturit, kulttuurisen itseinhon vallassa olevat suomalaiset perverssit kansallisen itsemurhan kannattajat haluavat tuhota Suomen tuomalla tänne satojatuhansia tai miljoonia sosiokultuuraalisesti ja geneettisesti sopeutumiskyvyttömiä ihmisiä, kuten muslimeja ja neekereitä.Älyllisesti ja tiedollisesti pikkulapsen tasolla olevat kukkahattutädit eli "rasismia" vastustavat, "suvaitsevaiset" toimittajat ja kolumnistit (Taneli Heikka, Kaarina Hazard, Helena Liikanen jne.) luulevat maahanmuuttajien olevan tuollaisia iloisia erivärisiä hahmoja, jotka leikkivät kiltisti keskenään.

Kun nämä halinallet eivät sitten käyttäydykään yhtä kiltisti kuin tuollaisten sädekehä päänsä päällä kävelevien toiseudenihailijoiden huumehoureisissa Teletubby-utopioissa, nämä moraalista ylemmyyttä säteilevät muslimien ja neekerien ihailijat ryhtyvät syyttämään SUOMALAISIA MIEHIÄ ulkomaalaisten tekemistä rikoksista.

Näin on tehnyt mm. maahanmuuttoministeri Astrid Thors väittäessään, että muslimimaahanmuuttajien tekemät kunniamurhat johtuvat suomalaisten lestadiolaisten miesten tavasta alistaa vaimojaan.

Nyt sitten Aamulehden Taneli Heikka on mennyt samalle linjalle valehdellessaan, että balkanilaisen muslimin tekemä islamilainen kunniamurha on muka SUOMALAISEN MIEHEN tekemä suomalainen rikos.

Hyi saatana.

Irtisanokaa Aamulehden tilauksenne välittömästi.

Ilmoittakaa puhelimitse Aamulehden päätoimitukseen syynne tilauksen irtisanomiseen.

Keskustelua Aamulehden yleisökommenttipalstalta:

Ihmisen täytyy olla aivan saatanan tyhmä ja totaalisen tietämätön maailman menosta, jos luulee Kosovon kaltaisen väkivaltaisen ja sekasortoisen kehitysmaan "tilastojen" olevan edes lähestulkoon luotettavia tietoja.

Mitä liikkuu sellaisen ihmisen päässä, joka ei tajua sisällissodan ja kansanmurhan kourissa äskettäin olleen maan "valtiovallan" olevan rikollinen, korruptoitunut taho?

Tuollaisia infantiileja imbesillejä on Suomen suurimpien sanomalehtien kolumnisteina ja toimittajina.

Heille maksetaan palkkaa siitä, että he kirjoittavat lastensatujen tasoisia Teletubby-tarinoita eriväristen iloisten hahmojen rauhanomaisesta rinnakkaiselosta.

Mitä vittua? Miksi Suomessa ei ole yhtäkään sanomalehteä tai tv-uutistoimitusta, joka palkkaisi täysjärkisiä aikuisia ihmisiä tekemään realistisia uutisia?
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

todentotta!!

tässä on kaikille hyvää luettavaa jo pelkissä arvostelu osioissa :
http://www.amazon.com/Reflections-Revolution-Europe-ebook/dp/B002RI97RA/ref=pd_sim_kinc_6?ie=UTF8&m=A3EQ858DHKP5EE

IDA kirjoitti...

Luulen, että suomalainen lehtimies ei voi menestyä ammatissaan ellei hän suorita jotain nöyryytysriittiä kirjoittamalla tuollaista moskaa. Se kuuluu ikään kuin ammattiin vihkimiseen.

Antti kirjoitti...

Joskus aikaisemmin pidin Suomalian sanomia jokseenkin uskottavana tietolähteenä, nyt ne vaikuttavat olevan menossa yhä enemmän sen saman fanaattisen propagandaroskan puolelle mitä sanovat kritisoivansa. "Maanpetturi":a hoetaan yhtä tiheään tahtiin kuin Moilanen "Tulta munille". Jos pahantekijä sattuu olemaan islamilainen niin heti katsotaan hänen pahantekonsa olevan nimenomaan islamilainen kunniamurha. Jos toimittaja kertoo vääriä mielipiteitä niin vaaditaan välitöntä erottamista. En tiedä miltä pohjalta tässä jutussa vaaditaan "puolueetonta uutisointia", mutta ei ainakaan esimerkin.