sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Suomalaisten islamistien tempaus

Suomalaisten muslimikäännynnäisten perustama Suomen islamilainen puolue teki monia, jopa uskonveljiään kummastuttaneen tempauksen asettuessaan pienimuotoisesti, mutta mediassa näkyvästi tukemaan putinilaisen Nashi-järjestön Viron-vastaista mielenosoitusta.

Nashi on suur-venäläinen, neuvostofasistinen ja imperialististinen nuorisojärjestö. Sen autoritäärinen ja hierarkkinen organisaatio ja maailmankuva tarvitsee suurta johtajaa kommunistijohtajien tilalle, ja pitää sellaisen korvikkeena Vladimir Putinia.

Nashi on tullut tunnetuksi erityisesti siitä, että se hyökkää näkyvästi pieniä, neuvostoimperialismin jalkoihin joutuneita alkuperäiskansoja kuten virolaisia vastaan, ikään kuin viimeistelläkseen ne kansanmurhat ja rikokset ihmisyyttä vastaan, jotka Neuvostoliitolta jäivät kesken. Toisaalta Nashi pyrkii samalla peittelemään ja salailemaan Neuvostoliiton rikoksia mm. vaatimalla että niistä vaiettaisiin, sekä syyllistämällä muita, ikään kuin kansanmurha olisi oikeutettu jos joku muukin on murhannut kansoja.

Vaikka fasismin kaatumisesta on jo ikuisuus, ja neuvostoliittokin romahti jo vuosia sitten, Nashi on edelleen syvällä toisen maailmansodan juoksuhaudoissa. Se toistelee vieläkin väsynyttä, ajastaan jäänyttä ja tehonsa menettänyttä neuvostopropagandaa, ja sen mukaisesti nimittää kaikkia imperialismiaan vastustavia "fasisteiksi".

Suomessa "fasisti"-sanan on jo ennen Nashien julkisuustemppuja tehnyt naurunalaiseksi samaa propagandaa toisteleva Johan Bäckman. Eivät vain "tavalliset ihmiset", vaan jopa monet kaltaiseni vihervasemmistolaiset rasisminvastustajat pitävät Bäckmanin "antifasismia" naurettavana pelleilynä. Jopa antifasisteina itseään pitävistä nuorista suuri osa toivoisi, että Bäckman tajuaisi olla hiljaa.

Bäckmanille ja Nasheille "fasismi" on vain poliittinen leimakirves, tosin täysin tylsynyt. He eivät vastusta väittämäänsä "fasismia" ihmisyyden näkökulmasta, vaan oman imperialisminsa näkökulmasta. He ovat täysin jämähtäneet toisen maailmansodan ja kylmän sodan aikaisiin asemiinsa, joilla ei ole ollut varsinaista vastapuolta vuosikymmeniin, eikä edes Neuvostoliittoa puolustettavaksi.

Bäckmanin todellisuudesta vieraantunut meuhkaaminen on saanut jopa tuntemiani pitkän linjan antifasisteja vetäytymään vaivautuneina takavasemmalle.

Miten ihmeessä Suomen islamilainen puolue sitten liittyy tähän kuvioon? Kuten monet jo tietävätkin, Suomen islamilainen puolue on erikoinen sekoitus vanhoillista äärivasemmistolaisuutta ja islamismia. Sen näkyvät kärkihahmot ovat alkujaan äärivasemmistolaisia ja kommunisteja. Hei eivät suinkaan hylänneet äärivasemmistolaisuuttaan sekoitellessaan siihen islamismia. Tämän vuoksi puolue on joissain asioissa melko kaukana maahanmuuttajien islamista, eikä ole saavuttanut suurtakaan maahanmuuttajien suosiota.

Suomen islamilainen puolue on muille muslimeille jopa kiusallinen asia. Se tuo esille paitsi paljon sellaista, mistä muslimit mielummin vaikenisivat länsimaiselle yleisölle, että myös kannattaa oppeja, joita islamin piirissä ei yleensä tueta, kuten kommunismia. Puolueen ja muiden muslimien, ettenkö sanoisi aitojen muslimien välinen suhde on melko yksisuuntainen. Kärjistäen sanottuna puolue tukee islamia ja islamistumista, mutta islam ei tue puoluetta. Tämä on itse asiassa hyvin yleinen kaava vierasperäisten muslimien ja heitä kannattavien länsimaalaisten kiihkoilijoiden välillä.

Kaltaisistani sydämeltäni vasemmistolaisista poiketen on niitä, joille äärivasemmistolaisuus oli aikanaan vain keino hyökätä suomalaisuutta vastaan oman kapinavietin vallassa. Neuvostoliiton myötäily ja siitä seuraava äärivasemmistolaisuus olivat tähän hyviä välineitä. Neuvostoliiton romahdettua jyvät erottuivat akanoista ja ne, joille vasemmistolaisuus oli ollut vain poliittinen ase, alkoivat etsiä muuta ulkopuolista ihannoinnin kohdetta, joka sopisi mahdollisimman hyvin suomalaisten ja länsimaalaisten lyömiseen. Tähän tarkoitukseen keksittiin ja tuotiin maahan Islam. Osa äärivasemmistosta alkoi vain kannattaa islamistumista, pieni osa jopa islamistui itse.

Islam on monikultturisteille kaikkein arvokkain toiseus juuri sen vuoksi, että monikultturismi perustuu alun perin Neuvostoliittoa palvoneen äärivasemmiston ajatuksiin. Neuvostoliiton jälkeen potentiaalisin vieras "apu" paikallisia alkuperäiskansoja vastaan on ollut Islam, ja se on siten perinyt Neuvostoliiton aseman.

Vanhoista tavoista ei aina pääse eroon, ei ainakaan itsepetokseen taipuvaisella luonteella, ja merkittävä osa islamistuneista äärivasemmistolaisista säilytti jopa kommunisminsa. Syntyi varsin merkillinen aatteellinen ja uskonnollinen sekasotku, jota edustaa muun muassa Suomen islamilainen puolue.

Tätä taustaa vasten puolueen Viro-kanta ei olekaan enää mikään ihme. Nasheja tukevat suomalaiset islamistit ovat samoja ihmisiä, jotka aikoinaan tukivat kiihkeästi Neuvostoliittoa. Heidän retoriikkansa on edelleen samaa, ja heihin vetoaa edelleen jonkin verran Venäjän mahti, vaikka Islam onkin jo saavuttanut ensisijaisuuden.

Suomalaiset islamistit pettävät Venäjän palvonnallaan uudet uskonveljensä, jotka taistelevat Venäjän ylivaltaa vastaan mm. tsetseniassa ja muualla Kaukasuksella, ja joutuivat Balkanin sodissa oman näkemyksensä mukaan Venäjä-johtoisen pan-slaavilaisen imperialismin ja joukkomurhien uhreiksi.

Suomalaiset kommunisti-islamistit eivät kuitenkaan tästä ristiriitaisuudestaan kovin paljon välitä. Islam on heille ennen kaikkea väline suomalaisuutta vastaan, kuten Neuvostoliitto aikaisemmin. Jos suomalaisia ja länsimaalaisia vastaan nousisi jokin islamismiakin suurempi uhkaaja, he kääntyisivät ilman muuta sen puoleen.

Toinen syy kommunisti-islamistien Viro-vastaisuuteen on päästä käyttämään fasistikorttia. Islamismi on voimakkaasti kietoutunut yhteen natsismin kanssa, ja natsikortin heiluttelu ulospäin on yritys osoittaa, ettei näin olisikaan. Fasistikorttia heiluttelemalla islamistit pyrkivät pesemään natsistista ja totalitaristista mainettaan. Samalla keinolla kommunistit aikoinaan pyrkivät tekemään omista rikoksistaan hyväksyttävämpiä.

4 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

Hyvin analysoitu. Punavihreät maahanmuuttokriittiset ovat juuri se puuttuva rengas, joka täydentää maahanmuuttokriittiset. He näkevät vasemmistolaisten maahanmuuton kannattajien sieluun sellaisella tarkkuudella, johon muut eivät pysty.

Suomalaisten islamistien puolue on muslimeille paljon vaarallisempi kuin esim. islamkriittiset. Islam on ryhmäevolutionistisesti sopeutunut kovaan ryhmien väliseen kilpailuun. Etninen kilpailu toimii muslimeille heidän ryhmiänsä ja niiden rajoja vahvistavana tekijänä, eikä suinkaan uhkaa heitä millään todellisella tavalla. Länsimaalaisten "etninen kilpailu" (islamkriittiset mukaanlukien) on niin olematonta, että suurimpana uhkana muslimeille on veltostuminen ja länsimaalaisen rappion ja epäislamilaisuuden omaksuminen. Tämä uhka toimiikin muslimeille länsimaissa etnisen kilpailun korvikkeena yhdessä islamin perinteisten maailmanvalloitus- ja dominointihaaveiden kanssa.

Suomalaisten islamilainen puolue on muslimeille aidosti vaarallinen siksi, että se uhkaa islamia tavallaan sisältä päin. Se on Troijan hevonen, joka uhkaa kuljettaa kaikenlaista länsimaista dekadenssia ja vääräuskoisuutta islamin valekaavussa muslimeille. Tämä voi, jos siihen ei puututa, pidemmän päälle tuhota muslimien ryhmät. Lisäksi se on vallananastaja. Muslimeilla on jo omat luotetut perinteiset johtajansa. He eivät halua luovuttaa valtaansa ulkopuolisille vallanhimoisille vallananastajille ja omansakin pettäneille epäluotettaville tekouskovaisille (lue: vääräuskoisille).

Muslimit ovat kohdelleet islamin sisältä tulevia pettureita kaikkein ankarimmin. Jos perinteiset muslimit saisivat todellista valtaa Suomessa, suomalaisten islamilaisen puolueen jäsenten kohtalo olisi kova.

Pieni korjaus, i pois:

"He(i) eivät suinkaan hylänneet äärivasemmistolaisuuttaan sekoitellessaan siihen islamismia."

Jukka kirjoitti...

Loistavaa !

Valkea kirjoitti...

Machiavelli kirjoittaa The Prince teoksessaan seuraavalla tavalla, joka sopii maahanmuuttoa vaativiin vaikuttajiin:

"From this a general rule is drawn which never or rarely fails: that he who is the cause of another becoming powerful is ruined; because that predominancy has been brought about either by astuteness or else by force, and both are distrusted by him who has been raised to power."

Nimi: Vääräuskoinen kirjoitti...

Koska bloginne varsinainen asiasisältö on erinomainen, ansaitsisi se mielestäni myös ulkoasun joka ei karkota lukijoita.
Tällainen Thomashotmainen värimaailma voi saada potentiaalisen nuivistujan kaikkoamaan sanottavaanne perehtymättä.
Se tuskin on tavoitteenne.
Älkää olko liian ylpeitä tehdäksenne tämän hyvin pienen ja vähävaivaisen korjauksen.
Esim. kaikkien omien linkkienne;
* Feministi
* Islamin Aikapommi
* Juha Mäki-Ketelä
* Jussi Halla-aho
* Jyri Nikander
* Konservatiivit
* Korhonen
* Lapinleuku
* Maahanmuuttotieto
* Nikopol
* Oikotieto
* Poropoliisi
* Savitassu
* Tapio Äyräväinen
* Taustavaikuttaja
* Uusi Viesti
* Vasarahammer
* Yrjö
kautta avautuvilla sivuilla on varsin kelvollinen väritys.
Ottakaa, hyvät miehet, niistä mallia.
Luettavuus ja uskottavuus paranevat kummasti.
Asia saattaa tuntua turhalta niuhotukselta, mutta viesti menee paljon paremmin perille jos sen sanoo puku päällä, kuin säkkiin puettuna, vaikka viesti olisi täysin sama.
Muuten ihan oikein sammutettu!