keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Laiton ja laillinen maahanmuutto

Viime aikoina on puhuttu paljon siitä, että Eurooppaan tulee laittomia maahanmuuttajia Afrikasta ja Lähi-idästä Välimeren ja Atlantin kautta. Tämä keskustelu on kuitenkin eräänlaista hämäystä eli ns. punainen silli, koska laiton maahanmuutto on varsin vähäistä verrattuna lailliseen maahanmuuttoon.

Laittoman maahanmuuton estäminen rajavalvonnan tiukentamisella ei juurikaan auta, kun laillisiakin maahanmuuttajia on EU:ssa jo useita kymmeniä miljoonia. Lisää tulee koko ajan.


Suomeen nykyisin tulevien maahanmuuttajien määrä on vuositasolla puolen prosentin luokkaa väkiluvusta. Ruotsiin tulee maahanmuuttajia yli prosentti väkiluvusta joka vuosi. Nämä ovat laillisia maahanmuuttajia. EU:n väkiluku on n. 500 miljoonaa. Jos Eurooppaan tulee maahanmuuttajia vuositasolla noin prosentti väkiluvusta, maahanmuuttajia tulee siis viitisen miljoonaa vuodessa. Tämä tarkoittaa sataa miljoonaa (100.000.000) 20 vuodessa.

Näiden lisäksi Euroopassa on jo nyt maahanmuuttajataustaista väestöä n. 50 miljoonaa henkeä. Tämä popula on enimmäkseen nuorta ja paljon lapsia hankkivaa väkeä, joten voitaneen olettaa tämän populan suunnilleen kaksinkertaistuvan 20 vuodessa. Kehitysmaissa väestönkasvu on yleisesti sellaista, että väestön kaksinkertaistuminen 20 vuodessa on ihan normaalia meininkiä.

Kun siis nykyinenkin maahanmuuttaja- taustainen väestöelementti kaksinkertaistuu 20 vuodessa n. 50 miljoonasta noin sataan miljoonaan, uusien maahanmuuttajien tuleminen Eurooppaan tämän ennestään täälläolevan vierasperäisen väestön lisäksi nostaa maahanmuuttajataustaisen väestön n. 200 miljoonaan (200.000.000) n. 20 vuoden sisällä eli suunnilleen vuoteen 2030 mennessä.

Euroopassa on siis vuonna 2030 n. 400 miljoonaa eurooppalaista ja n. 200 miljoonaa maahanmuuttajaa. Tällöin väestöstä siis n. 1/3 on maahanmuuttajia ja 2/3 eurooppalaisia. Tässä tilanteessa Euroopassa on valtavasti sellaisia alueita, monia kokonaisia kaupunkeja, joissa eurooppalaiset ovat vähemmistönä.

USA:ssa valkoisia ihmisiä on nykyisin n. 2/3 väestöstä ja muunrotuisia n. 1/3. Jokainen tietää, että valkoiset ihmiset ovat USA:ssa vähemmistönä monilla alueilla. USA:n jokaisessa suurkaupungissa on isoja alueita, joilla ei tule toimeen englanniksi: kaupoissa, ravintoloissa ja kaduilla kaikki puhuvat vain espanjaa. USA:n jokaisessa kaupungissa on sellaisia alueita, joilla mustat ovat enemmistönä ja valkoiset häviävän pienenä vähemmistönä.

Euroopassa on n. 20 vuoden päästä samantyyppinen väestötilanne kuin USA:ssa nyt.

Keskeinen ero on siinä, että Euroopassa muslimit ovat samanlainen dominantti etninen vähemmistö kuin espanjankieliset latinalaisamerikkalaiset USA:ssa.

Kulttuuriero, sivistystason ero ja poliittinen ero eurooppalaisten ja muslimien välillä on paljon suurempi kuin valkoisten amerikkalaisten ja espanjankielisten latinalaisamerikkalaisten välillä.

Mieti, minkä ikäinen itse olet 20 vuoden päästä. Mieti, millaisessa Euroopassa joudut elämään.

Mieti, minkä ikäisiä lapsesi ovat 20 vuoden päästä. Mieti, millaisessa Euroopassa lapsesi ja lapsenlapsesi joutuvat elämään.

Ei kommentteja: