perjantai 27. maaliskuuta 2009

Halla-aho odotetusti näytössyytteeseen

Fasistit ovat aloittaneet uuden terroriaallon alkuperäiskansoja ja demokratiaa vastaan. Poliittisen valtaeliitin tukijoukkoihin kuuluva apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on etukäteen valmistellun suunnitelman mukaisesti nostanut näytössyytteen ihmisoikeustaistelijaa, kansalaisaktivistia ja toisinajattelijaa Jussi Halla-ahoa vastaan.

Halla-aho halutaan vaientaa, koska hän on eri mieltä taantumuksellisesta valtapolitiikasta, koska hän puolustaa lakia ja demokratiaa rikollisilta vallananastajilta, sekä vapaata ja suvaitsevaista Eurooppaa islamofasismilta ja etnisiltä konflikteilta.

Kysymyksessä on nimenomaan terrori, pelon tuottaminen.

Korruptoitunut, moraalisesti rappeutunut hallinto ja fasistisen demla-liigan johtama virkamiesblokki pyrkivät tekemään Halla-ahosta varoittavan esimerkin, jotta ihmiset pelkäisivät ajatella ja puhua vastoin vallanpitäjien virallista linjaa.

Virallinen linja ei kestä päivänvaloa, se ei kestä arvostelua, ja siksi sen arvostelu pyritään tukahduttamaan.

Halla-ahon asiaa ei kuitenkaan voida vaientaa, hän itse ja lukuisat muut kritisoivat tästä lähtien valtapolitiikkaa entistä kärjekkäämmin.Myös Jorma Kalskeen uusin temppu on nostanut arvostelumyrskyn - jo etukäteen. Jo etukäteen oli täysin tiedossa, että Jorma Kalske pyrkii tempullaan estämään Halla-ahon valinnan Perussuomalaisten eurovaaliehdokkaaksi, jotta kansalla ei olisi äänestettävänään yhtäkään valtapolitiikan linjasta liiaksi poikkeavaa ehdokasta. Jorma Kalske käyttää asemaansa törkeästi väärin, puuttuu virkamiehen ominaisuudessa politiikan ehdokasasetteluun, ajaakseen kannattamaansa totalitarismia.

Tämänpäiväiset hyökkäykset sananvapautta vastaan ovat sodanjulistus lakia, yhteiskuntaa, ihmisyyttä ja demokratiaa vastaan. Ne ovat isku vasten jokaisen vapaaksi syntyneen ihmisen kasvoja.

Näitä sodanjulistuksia tulee yhtenään, hyökkäys on jatkuvasti käynnissä, mutta tämänpäiväinen oli erityisen herättävä. Entistä useampi nousee nyt puolustamaan oikeuksiaan, turvallisuuttaan ja laillisuutta maassa, jossa vallan huipulle on soluttautunut ihmisoikeusrikollisista ja maanpettureista koostuva kapinallisjoukko.

Tämä joukkio koostuu muun muassa entisistä neuvostofasisteista ja nykyisistä islamofasismin tukijoista ja muista totalitaristeista ja ihmisyyden vihaajista. Tämän joukon liittolaiset muualla lännessä ovat saaneet aikaan jo suuria juutalaisvainoja.

Natsismi on alkanut jälleen nousta lännessä, tällä kertaa pukeutuneena "toiseuden" mustaan kaapuun (vaikka alkuperäiskansoja musertavan ylikansallisen imperialismin ollessa kyseessä toiseus-sanan käyttäminen on melko irvokasta).

Islamismi on natsistinen aate, ja sitä vallankaappaajien fasistiblokki pyrkii levittämään myös Suomeen, vaientamalla sen levittämisen arvostelun.

Suurempaan fasismiin syyllistyvät kuitenkin vallankaappaajat itse. He ovat itse, ainakin vielä toistaiseksi suurempia rikollisia Suomessa kuin ne antisemitistiset, holokaustin kiistävät islamistinatsit, joiden arvostelun he pyrkivät kieltämään, ja joita he pyrkivät tuottamaan maahan massoittain saadakseen aikaan etnisen vainon.

Kansa on kuitenkin noussut natsismia ja fasismia vastaan, puolustamaan lakia ja oikeutta. Sortajat ovat paniikin partaalla, sillä ihmiset ovat käsittäneet, etteivät laittomuuteen turvautuvat vallankäyttäjät todellakaan edusta lakia, vaan pelkästään omaa mielivaltaansa.

Yhä useammat alkavat näinä päivinä ymmärtää, ettei kenenkään tarvitse noudattaa fasistiblokin laittomia, perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisia määräyksiä ja toimenpiteitä.

Vallanpitäjillä ja virkamiehillä ei ole mitään valtaa sen vallan ulkopuolella, jonka kansa heille luovuttaa perustuslailla. Se valta tulee suoraan kansalta, ja myös palautuu automaattisesti takaisin kansalle, mikäli sitä käytetään kansan tahdon ja edun vastaisesti.

Jyrkästi kansan edun ja tahdon vastainen vallankäyttö on pelkkää hirmuvaltaa ja laittomuutta. Sillä ei ole mitään perustetta Suomen laissa. Lisäksi fasistiblokki rikkoo omiakin lakejaan, sekä kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia.

"Lainvoimaiseksi" julistettu päätöskin voi olla täysin laiton, pelkkää mustetta paperilla vaikka siinä olisi miten monta sinettiä ja leimaa alla, jos se esimerkiksi loukkaa ihmisoikeuksia tai kansan etua.

Syy siihen, että rikollisblokin laittomuutta vielä toistaiseksi myötäillään, esimerkiksi menemällä laittomiin näytöskuulusteluihin tai näytösoikeudenkäynteihin, on ennen kaikkea se, että rikollisjoukkion on nyt annettava rauhassa ja omasta aloitteestaan paljastaa todellinen ihmisvihainen ja ylimielinen luonteensa, jolle kansa on vain väärin ajattelevia alamaisia, ja laki ja oikeus vain poliittisia aseita. Sortajat on saatava näyttämään mädät hampaansa ikeniään myöten. Kun kansa ne näkee, se ei enää alistu.
Halla-ahoon kohdistuva silkkaan mielivaltaan perustuva mielipidevaino on tästä hyvä esimerkki. Koska tällaisia hyökkäyksiä tapahtuu entistä kiihtyvämpään tahtiin, ihmiset eivät pääse unohtamaan, että ovat syntyneet vapaiksi ja tasa-arvoisiksi, ja että näiden oikeuksien puolesta kannattaa taistella.

2 kommenttia:

Mikko Ellilä kirjoitti...

http://lottovoittaja.wordpress.com/2009/03/27/kansallishapea/

Jussi Halla-aho on selvästikin älykäs mies. Hänen sanankäyttönsä - kirjoituksissa käytetyt kielikuvat ja asiasisällön verbaalinen jäsentäminen - kertoo pitkälle kehittyneestä analyyttisestä ajattelusta. Mutta se kielii myös turhautumisesta vallitsevaan yhteiskuntajärjestykseen. En missään tapauksessa halua laittaa sanoja blogistin suuhun tai ajatuksia hänen päähänsä, mutta tekstejä tulkittuani niistä mielestäni huokuu asenne: “Tätä maata pyörittävät pääsääntöisesti idiootit - ehkä kansanvaltaisesti valitut - mutta siltikin määritelmän täyttävät“. Ja se on asenne, jota näennäisdemokraattisen Suomen graniittilinnakkeissa lymyävä valtaeliitti ei kansalaisten taholta sulata.
Ongelma on se, että Jussi Halla-aho on myös poliitikkona kokematon. Hän on kirjoituksissaan käyttänyt ilmaisuja, jotka nykyisessä poliittisessa ilmapiirissä on helppo kääntää todisteeksi häntä vastaan. Edellisen kirjoitukseni ajatus lainsäädännön painotuksen siirtymisestä on Halla-ahon tapauksessa saanut tähänastisen huipennuksensa - “kaikkea mitä sanotte, voidaan ja tullaan käyttämään todisteena teitä vastaan”. Nyt käsiteltävässä asiassa todisteeksi riittävät asiayhteydestään irroitetut virkkeet.
Pyrkimyksessään tuottaa kansantajuista tekstiä aiheesta joka virallisessa liturgiassa kääritään epämääräisten, positiivisuutta henkivien pseudoilmaisujen viittaan, Halla-aho on ampunut itseään (lyhyellä tähtäimellä) nilkkaan. On nimittäin niin, että suomalainen vihervasemmistolaista ajattelua suitsuttava media - jolla sivumennen sanoen on yli 40 vuoden kokemus Suomen kansan mielipiteen muokkaamisesta - tietää tasan tarkkaan, miten kansalaisten kuvaa julkisuuden henkilöistä muovaillaan. Sanoma-konsernin mediat, H- ja IS etunenässä, sekä stalinistien viimeinen linnake, YLE, ovat kuukausikaupalla uutisoineet “rotutohtorin muukalaisvastaisista kirjoituksista”. Samat mediat tietävät hyvin, että suuri osa kansasta on tyytyväisiä siihen, että joku muu (tässä tapauksessa toimittajat ja sittemmin valtakunnansyyttäjä) lukee, analysoi ja kertoo mielipiteensä lukemastaan lehden sivuilla tai TV:n ajankohtaisohjelmissa siitä, millainen mies “kohukirjoitusten” takana on. Kuinka moni teistä on tuominnut Adolf Hitlerin tai Martin Luther Kingin ajatukset avaamatta kertaakaan heidän kirjoittamiensa kirjojen sivuja? Lehteen painettu tai televisiossa kerrottu tulkinta on siis kansalaisten mielissä asiain tila - mielipiteet muodostetaan toisen käden tulkintojen kautta. Media ja sen kättä ruokkiva mutta siitä myös syövä poliittinen eliitti virkamieshännystelijöineen tietää, että keskivertokansalaisen mielestä esitutkinnan kohteeksi joutuminen on jo sinällään todiste syyllisyydestä, syytteen nostaminen taas vastaa teloituskomppanian eteen joutumista ja oikeudenkäynti on lopullinen niitti sille, että syytetty on kansan silmissä rikollinen loppuelämänsä - oikeuden päätöksestä riippumatta.
Tätä on politiikka ja Jussi Halla-aho on tällä päivämäärällä menettänyt poliittisen poikuutensa; nyt on aika antaa niille takaisin täydeltä laidalta. “Ruutia” ja “tykinkuulia” riittää.

Markus Jansson kirjoitti...

Loistavaa tekstiä, kerta kaikkiaan! Tämä pitäisi levittää jokaiseen soppeen ja foorumille, jotta jengi tajuaisi, missä nykyään mennään. Monet ihmiset eivät ole tietoisia lainkaan näistä asioista, tai vain ehkä uskalla ajatella niitä, koska johtopäätös voi olla liian kauhea myönnettäväksi.

Kaukana ei ehkä ole se päivä, kun kansa ottaa oikeuden omiin käsiinsä, saadessaan tarpeekseen nykyisestä laillisuuden kaapuun pukeutuneesta ihmisoikeuksien polkemisesta ja toisinajattelijoiden vainoamisesta. Silloin tulee rumaa jälkeä. Poliittiset päättäjät ja tuomiolaitos (en puhu oikeuslaitoksesta, koska sellaista ei Suomessa ole vuosikausiin enää ollut) ovat silloin kuset housussa rukoilemassa armoa ja selittelemässä tekemisiään, aivan kuten natsien ja kommunistien kätyrit rukoilivat ja selittelivät heidän valtakautensa päätyttyä tekojaan ihmisyyttä vastaan.