keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Miksi homot eivät tajua islamin uhkaa?Oletteko koskaan kuulleet yhdenkään julkisuudessa esiintyvän homoseksuaalisesti suuntautuneen henkilön (kansanedustaja Oras Tynkkynen, kansanedustaja Pekka Haavisto, anarkokommunisti Akuliina Saarikoski, laulaja Jari Sillanpää, näyttelijä Jani Toivola, tanssija Jorma Uotinen, tv-toimittaja Mark Levengood jne.) esittäneen minkäänlaista kritiikkiä islamia kohtaan?

Onko kukaan homoseksuaalisesti suuntautunut ihminen Suomessa koskaan julkisesti sanonut olevansa henkilökohtaisesti huolestunut siitä, että muslimit haluavat tappaa hänet?

Ovatko kaikki homot ja lesbot suisidaalisia? Homot ja lesbot, jotka eivät vastusta muslimeja, tuovat mieleen Auschwitzin junaan vastaanpanematta nousseet juutalaiset.

Miksi homojärjestö Seta ei ole koskaan sanonut islamista yhtään mitään? Tämähän on täsmälleen sama asia kuin jos juutalaisjärjestöt eivät olisi koskaan millään tavalla reagoineet Hitlerin politiikkaan.

Hommaforumilta:

Homoseksuaalisuus on lähes kaikissa islamilaisissa maissa rangaistavaa. Kymmenessä maassa siitä saa kuolemantuomion, kuten näissä mainitsemissani Saudi-Arabiassa ja Iranissa. Vaihtoehtona on siis oman seksuaalisen identiteettinsä salaaminen tai sitten vankeus/kuolema.

Jos länsimaat eivät olisi niin riippuvaisia tästä Lähi-idän öljystä ja maakaasusta, nämä tähänkin alueeseen liittyvät ihmisoikeuskysymykset olisivat huomattavasti enemmän tapetilla.

Kuten Hillary Clinton aikoinaan osuvasti sanoi: Saudi-Arabian ja Talebanin hallinnon ainoa ero on siinä, että näillä ensin mainituilla on öljyä ja rahaa, jälkimmäisillä ei.

9 kommenttia:

boys_87 kirjoitti...

Ei ne kaikki islamilaiset ole homofobisia , tunnen ainakin pari kymmentä somalialaista suomessa jotka ovat tosi mahtavia tyyppejä ja ymmärtäväisiä ,He ovat aitoja ja ihmis rakkaita T Janne

Mikko Ellilä kirjoitti...

Oletko itse homo? Eikö sinua itseäsi lainkaan häiritse se, että islam yleisesti kannattaa homojen murhaamista?

Olet kuin Varsovan ghetossa asuva juutalainen, joka puolustelee natseja: "Ei ne kaikki natsit ole juutalaisvastaisia."

boys_87 kirjoitti...

Jokainen ihminen on saman arvoinen ja tasa-arvoinen,tämä on kirjattu lakiin ja näin lukee myös raamatussa.olen kuullut että islamimaissa homous johtaa yleisemmin kuolemaa.mutta pitää muistaa että maailmassa on paljon tuskaa kuolemaa, johon ei voi pieni ihminen vaikkuttaa täytyy vain luottaa jumalaan. ihmiset ovat susia toisilleen, pessimisti ei pety. T Janne .Kokomuksen jäsen jo vuodesta 2003.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Raamatussakin tuomitaan homoseksuaalisuus täysin yksiselitteisesti. Kristityt eivät kuitenkaan murhaa homoja, mutta muslimimaissa homot tapetaan. Miksi homot siis eivät millään tavalla vastusta islamia? Miksi homot puolustavat muslimeja, jotka haluavat tappaa heidät?

boys_87 kirjoitti...

Tuo on hyvin vaikea kysymys koska tyttöystäväni on kotoisin somaliasta ja kasvanut islamin uskoon ,mutta hän ei ole homofobinen.meidän yhteinen ihailtava politiikko on Astrid Thors hän on erittäin fiksu pätevä ja ihmis rakas.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Trolli.

Mikko kirjoitti...

Ainakin osa homoista on huolissaan maahanmuutosa ja sen seurauksista. Oma huoleni perustuu lähinnä keskusteluihin hollantilaisten homojen kanssa käytyihin keskusteluihin. En ole sitä mieltä, että SETA tai Oras Tynkkynen täysin edustavat kaikkien homojen kantaa.

Kattila-Mauri kirjoitti...

Mikko Ellillä, suosittelen sua vähän miettimään, mitä puhut. Islam ei ole määrännyt mitään rangaistusta homoseksuaaleille, kuolemantuomiosta nyt puhumattakaan.
Se on toki totta että monet muslimit ei sitä siedäollenkaan.

Juhani Matila kirjoitti...

Kyllä on. Kuolema homoseksuaaleille on erittäin selkeästi kirjoitettu Koraaniin.