sunnuntai 23. joulukuuta 2007

Varissuon monikulttuuri leimahti?

Liittyen edelliseen postaukseeni kaivoin vanhoista uutisista esille aiemman Varissuon räjähdysaltista tilannetta koskevan jutun, joka löytyi Turun Sanomista 29.11.2007:

http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2007-11-29,104:2:501585,1:0:0:0:0:0:

Esimakua tulevasta? Pahoin pelkään. Nuoriso™ pistää paikat palamaan keskieurooppalaisten esikuviensa tyyliin kuten Pariisissa konsanaan. Tällä kertaa asialla kuitenkin Nuorisoa™ edustava nuoriso, eikä Nuoriso™, if You get my drift. Monikulttuurinen performanssi joka tapauksessa, sitä ei käyne kieltäminen. ;)

Koulun rehtorin mukaan kyseessä lienee kuitenkin yksittäistapaus, joten minkäänlaista ongelmaa ei luonnollisestikaan ole. Mitä nyt toki opettajilta vaaditaan paljon.

Turkulainen 1.12.2007

No, vielä tässä ehtii...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kitjoituksestasi tulee mieleen aikoinaan pohjanmaan häjyjen touhut. Eli omatko nämö suomalaiset liberalisti nationalistit alkaneet häjyiksi.

Mielenrauhan kannalta on tärkeäätunnistaa uho, viha ja kateus itsessään sekämuissa ja pyrkiä tietoisesti välttämään kaikkia tilanteita, joissa voi joutua näiden tunteiden kohteeksi.On myös työkenneltäväomien negatiivisten tunteiden kanssa.Pullistelu on typeryyttä.
Pahasta voi irrottautua.Loppujen lopuksi se on vain tunne, jonka takana on pelkkää tyhjyyttä.Miksi sitten antaa pahan pilata elämänsä.
Ihmisen ominaisuuksiin kuuluu nähdä vika aina itsensä ulkopuolella.On helppoa syyttää muita omasta pahoinvoinnista.
Mitä enemmän on selvittämättömiä tunteita sitä enemmän stressiä. Torjutut tunteet synnyttävät jatkuvia ongelmia ulkomaailman kanssa.Ikävyydet johtuvat siitä ettei osaa tulkita vaihtelevia tilanteita oikein ja reagoi niihin jyrkästi ja väärin, tai sitten kulkee kaiken turhan perässä aaveiden ajamana.
näen usein vihaisia ihmisiä, sellasia, jotka ovat työntäneet vihansa syvälle mielensä uumeniin.Yhteistä heille on, että he kaikki ovat kipeitä.

Krooninen stressi aiheuttaa muutokisia hormonien toiminnassa. adrenaliini on tarkoitettu lyhytaikaista reagointia varten ja hormonivarastot thjenevät nopeasta. Adrenatiili rasittaa sydäntä.