tiistai 31. heinäkuuta 2007

YK:n tutkija Afrikan sodista, raiskauksista, murhista jne.

Tunnettu multikultifanatismia parodisoiva bloggaaja Reino kirjoittaa Jussi Halla-ahon vieraskirjassa:


Ensin eräs hyvin tunnettu tutkintapyyntö:

***

4. Tutkintapyynnön perustelut

Artikkelissa esitetään faktoina solvaavia väitteitä eri ryhmistä. Tekstissä esitetään ns. faktana, että:

”Afrikkalaisten mielestä ryöstöt, raiskaukset, nepotismi, korruptio, klaanisodat, taikausko ja hetken mielijohteesta huvin vuoksi tehdyt murhat ovat normaalia meininkiä. Jos afrikkalaiset muodostavat väestön enemmistön jossain Afrikan ulkopuolisessa maassa, tämä maa muuttuu Afrikaksi.”

Tekstissä esitetään lisäksi rasistisia ja solvaavia väitteitä ja rasistisia ajatuksia ja päätelmiä oppikirjatyylisellä tavalla.

***

Sitten YK:n virallisen tutkijan, turkkilaisen lakinaisen Yakin Erturkin lausunto Kongon tilanteesta (jossa siis kaikki, sekä kapinalliset että ns. valtiovaltaa edustavat joukot joukkoraiskaavat ja fistuloivat aivan eläiminä):

"Violence against women seems to be perceived by large sectors of society to be normal."

Jäämme odottamaan, että Puumalainen nostaa YK:n edustajaa vastaan syytteen kiihottumisesta.
Olen jäävi kommentoimaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

"Sitten YK:n virallisen tutkijan, turkkilaisen lakinaisen Yakin Erturkin lausunto Kongon tilanteesta (jossa siis kaikki, sekä kapinalliset että ns. valtiovaltaa edustavat joukot joukkoraiskaavat ja fistuloivat aivan eläiminä)"

Ero sinun sanomaasi on päivän selvä, sillä kaikki tuo tapahtuu Kongossa.
Sinä taas kirjoituksissasi väität, että afrikkalaisen etnisen taustan omaavat toimivat eläimellisesti ympäristöstä riippumatta vaikka esimerkiksi täällä Suomessa Virallisen Tiedon ja Totuuden mukaan joukkoraiskaamiseen eivät koskaan syyllisty afrot tai muslimit vaan "ulkomaalaisen näköiset miehet" ;)

Uutisoikohan muuten Kinshashan Sanomat tapahtumista otsikolla "Kotimaalaisen näköiset henkilöt joukkoraiskasivat kyläläisiä viikonloppuna"?