maanantai 18. toukokuuta 2009

RKP ja Vihreät tekivät poliittisen itsemurhanOn huvittavaa, miten hyvin jotkut stereotypiat pitävät paikkansa.

Vihreiden uusi puheenjohtaja on rähjäisiin villapaitoihin pukeutuva, toisten viherhörhöjen kanssa kommuunissa asuva hippityttö, joka on synnyttänyt lapsen 16-vuotiaana.


Anni Sinnemäen valinta Vihreiden puheenjohtajaksi karkottaa suunnilleen kaikki lihaasyövät heteromiehet pois Vihreistä, jos siellä on sellaisia koskaan ollutkaan.


Sinnemäki on valkoisia heteromiehiä vihaavan punaviherhippiyden henkilöitymä. Sinnemäki pelottelee pois kaikki ne, jotka eivät ole kaikista asioista sataprosenttisesti samaa mieltä kuin Voima-lehti.


Vihreät ovat nyt virallisesti kirpputorivaatteissa kulkevien ja hörhökommuuneissa asuvien kasvissyöjälesbojen, sivarihomojen ja pilvenpolttelijahippien puolue, joka kannattaa talonvaltauksia, kadunvaltauksia, paskalta maistuvaa kahvia ja mätiä banaaneja ("reilua kauppaa"), turkistarhaiskuja, mellakointia ("miekkareita"), utopistiseen maailmanparannukseen keskittyvää paskanjauhantaa ("kansalaisjärjestötoimintaa") ja miljoonien kehitysmaalaisten primitiivi-ihmisten maahantuontia Suomeen "rikastuttamaan kulttuuriamme" ja "tuomaan vähän väriä katukuvaan".
Det tog eld i partidagsfolket när motion nummer 69 diskuterades. I den föreslår Svensk Ungdom att partiet ska jobba för att extern adoptionsrätt för homosexuella införs.


– Det handlar inte bara om att bryta ner diskrimineringen av människor som råkar älska människor av samma kön, det handlar inte bara om homosexuellas rätt att prövas för adoption, det handlar om barns rätt att få homosexuella föräldrar. Runt om i världen finns mängder av barn som saknar någon som älskar och tar hand om dem, samtidigt som vi utesluter kompetenta föräldrar från adoption på grund av vem de älskar, skriver SU-ordförande Oscar Ohlis och förbundssekreterare Mats Löfström i motionen.

I sitt svar noterar partistyrelsen att intern adoption i registrerade parförhållanden godkänts och att det inte finns något bevis för att barn som lever i familjer där föräldrarna är av samma kön skulle ha en sämre uppväxt än andra barn. Därför anser också partistyrelsen att man kan gå steget vidare så att föräldrar av samma kön ges extern adoptionsrätt.

Särskilt bland de österbottniska delegaterna är motståndet mot extern adoption hårt.

– Adoption är en rättighet för barnet, inte för föräldrarna. Nu vill man göra det här till en jämställdhetsfråga. Det här kommer att leda till att vi inte får adoptera barn från andra länder som har en annan etisk syn, hävdar Michael Luther.


Benjamin Ellenberg, SU, kan inte förstå logiken.


– Det är barnet vi utgår från. Det är en rättighet för barnet att alla slags föräldrar som vill adoptera testas om de är lämpliga eller inte.


Lars-Erik Östman från Larsmo är rädd för katastrofala följder i Österbotten.


– Ni kör hela Österbotten i sank med det här. Partiet förlorar de österbottniska väljarna. De kommer att rösta på Kristdemokraterna.

Carl-Gustaf Aminoff från Borgå hyser samma rädsla.


– Det här är rena självmordet för SFP. Nu kan finnarna kalla oss för homopartiet.RKP siis Vihreiden tavoin profiloituu normaaleja ihmisiä vastustavaksi hörhöpuolueeksi.


RKP:n nuorisojärjestön puheenjohtajan Oscar Ohlisin ja sihteeri Mats Löfströmin mielipide "det handlar om barns rätt att få homosexuella föräldrar" on aivan sairas ja todellisuudelle vieras. Eihän kukaan lapsi halua homoja "vanhemmikseen".


"Runt om i världen finns mängder av barn som saknar någon som älskar och tar hand om dem, samtidigt som vi utesluter kompetenta föräldrar från adoption på grund av vem de älskar" on typerää emotionaalista retoriikkaa. Ei ole mitään syytä olettaa, että homot olisivat "kompetentteja vanhempia" adoptiolapsille. Jokainen lapsi tarvitsee isän ja äidin. Homoseksuaalinen pariskunta ei voi tarjota lapselle isää ja äitiä. Lapsi kärsii, jos häneltä puuttuu jompikumpi vanhemmista.


Isättömistä lapsista on tehty paljon tutkimuksia. Äidittömiä lapsia on paljon vähemmän, joten asiasta ei ole niin paljon tutkimustuloksia. Isättömät lapset ovat käytännössä poikkeuksetta moniongelmaisia. Isättömät lapset ovat moninkertaisella todennäköisyydellä käytöshäiriöisiä ja oppimisvaikeuksista kärsiviä mielenterveysongelmaisia, nuorisorikollisia ja päihdeongelmaisia.


Adoptio-oikeuden antaminen samaa sukupuolta oleville pariskunnille tarkoittaa käytännössä lesboparien oikeutta kasvattaa isättömiä lapsia, koska homomiehet eivät yleensä halua adoptoida lapsia.


Lesboparien adoptio-oikeus merkitsee isättömien lasten määrän kasvua.


RKP siis kannattaa politiikkaa, joka kasvattaa lasten ja nuorten mielenterveysongelmia, oppimisvaikeuksia, käytöshäiriöitä ja päihdeongelmia.


RKP pyrkii olemaan kaikissa asioissa mahdollisimman väärässä, mahdollisimman räikeästi eri mieltä normaalien ihmisten kanssa.


1 kommentti:

Johannes Däner kirjoitti...

prationTaitaa suurin osa aktiivivihreistä asua kommuuneissa kuin siat läävässä. Minä en koskaan ole oppinut ymmärtämään ihmisiä, joiden kokemus omasta yksilöllisyydestä ja ainutlaatuisuudesta on niin alikehittynyt ja puutteellinen, että se mahdollistaa tuollaisen muurahaiselämän.

Toisaalta kun asiaa ajattelee tarkemmin, niin yhtymäkohtia mm. kommunismiin, hippiliikkeeseen ja primitiivisiin kulttuureihin löytyy. Ilmeisesti vihreätkin hippien tapaan paneskelevat toistensa kanssa miten sattuu eivätkä lapset välttämättä tiedä, ketkä ovat heidän vanhempiaan - biologinen isä ainakin lienee kommuuneissa lapsille enemmän tai vähemmän tuntematon suuruus.

Tämä on tietysti ymmärrettävää, kun ajattelee tyypillisiä viherpiiperöitä. Keskimääräisen vihernaisen ei luultavasti ihan ensimmäiseksi kannata yrittää mallin töihin tai erotiikkaravintolan tanssijattareksi. Menestys parisuhdemarkkinoillakin voi olla kehnonlaista. Kommuuni ilmeisesti takaa, että edes jonkinlaista tappia löytyy reikien täytteeksi.

Iltaisin koko jengi voi istua ympyrässä lattialla ja polttaa pilveä ja juoda halvinta mahdollista punaviiniä. Rumat naiset raakkuvat, kuinka tärkeää on panostaa humanitaariseen maahanmuuttoon ja miestä muistuttavat kuvatukset uhoavat kuinka he liittyisivät maahanmuuttajien joukkoihin, jos syttyisi sota kantaväestön ja mamujen välillä.

Jos kolmekymppinen päästää suustaan tuollaista, hän on vain lapsellinen ja hieman tyhmä, mutta jos yli kuusikymppiseltä lörähtää suusta samaa tavaraa kuin takapuolesta vaippoihin, niin hänen täytyy olla dementti.