torstai 19. huhtikuuta 2012

Maahanmuuttajat puolustelevat raiskaajia facebookissa -> suvaitsevaisto väittää heitä perussuomalaisiksi

Facebookista:


Mitä. Helvettiä. 2-vastaan-1-teinipuskaraiskaajien tukiryhmä?
Konstaapeli Riku Sukari Sukari Anne Konstaapeli Ahoniemi Vilkaiskaapa piruttain tätä, nimittäin tuo läppä kuulostaa jo hieman muultakin kuin vain abstraktilta kiihottamiselta.

anupalosaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi

Tässä teille monikulttuurin ihanuutta
19.4.2012 20:13 Anu Palosaari

Kirjoitin aamulla maahamuuttajien raiskaamasta suomalaisesta tytöstä, ja siitä miten vaadin myös suomalaisiin kohdistuvat maahanmuuttajien tekemät väkivalta- ja seksuaali...rikokset luokiteltaviksi viha/rasistisiksi rikoksiksi.

Juuri äsken törmäsin tytön raiskaajien tueksi perustettuun fb-sivustoon. Sivuston lähtökohta on, että raiskaajat ovat syyttömiä, ja raiskattu suomalainen tyttö on huora.

Sivu on täynnä kauheaa törkyä raiskatun tytön kustannuksella, todellinen vihasivusto.

Missä on nettipoliisi Fobba nyt?

Entä valtionsyyttäjä Illman?

Tehkää nyt hyvät viranomaiset jotain.

Saatan myös linkata sivuston sisäministeriöön tiedoksi.

Tässä otteita sivuston kommenteista:

"heittäkää sen tytön fb nii meitsi käy hakeee suuseksiii...!!"

"Vittu mikä huora"

"Sakke jäbä jämien peräs..."

"no huhuhh eli toi tyttö teki kaiken rahan takii vai?.."

"Jos sil tytöl ois vähä arvoo ni se ei jäis tommossee tilanteesee..."

"Vittu mitä paskaa!! En jostain syyst usko ollenkaan tohon iltalehti juttuun..."

"lössi vitu räkiksii pitää väkisi kusettaa et o raiskannu vaik o suostunu siihe perusperus sitku ulkomaalane kysees nii ei valtio oikee kysele"

Kaikki tähän lainatut kommentoijat ovat maahanmuuttajataustaisia. Myös ryhmän jäsenistä reippaasti yli 90 % on maahanmuuttajataustaisia.

Kun lukee näitä kommentteja huomaa parhaiten kulttuurien eron, mitä tulee seksuaalisuuden ja naisten kohtaamiseen.

Tällainen kulttuuri, mikä kirjoittelee tällaista, ei sovi pohjoismaiseen kulttuuriin istutettavaksi ollenkaan.

Tavallaan on hyvä, vaikkakin erittäin ikävän ja epätoivotun sivujuonteen kautta, että asia tulee nyt näkyväksi epäuskoisimmilekin.

Käykää lukemassa ja seuratkaa sivustoa.

Minä naisena en halua tätä kulttuuria enää lisää tänne meidän kulttuuriin rikastettavaksi.

Sivuston osoite https://www.facebook.com/groups/215108221935106/
 • Michael Halila Palosaaren tapaiset rasistit ja natsiapologeetikot ovat paljon, paljon pelottavampia kun naamakirjassa hormonejaan purkavat satunnaishuutelijat. • Sampo Syreeni Sinänsä validi kysymys, johon vain konstaapelit pystyvät lopulta vastaamaan. Ehkä.

 • Voisi toki hiukka katsella, kuinka pitkäikäisiltä nuo puhujien profiilit vaikuttavat. Noudattaako siis annettujen tietojen ja julkaistun median koostumus ja... määrä normaalijakaumaa spontaanissa ryhmässä. Jollei, ja käy ilmi että tuo on "false flag", sitten tippuukin päitä oikein kunnolla -- Facebook ei unohda, ja tuon ryhmän levittämisessä Anu Palosaari olisi tuolloin lähellä patient-0:aa.


 • Mutta itse en kyllä rupea maalailemaan salaliittoteorioita ennen kuin niihin on hyvä syy. Tähän asti ei ole, eli otan homman ns. "at face value".
 • Sampo Syreeni Tuommoiset ryhmät nimittäin eivät ole maailmalla mitenkään harvinaisia. Meillä ehkä uudehko ilmiö, mutta ihan tuttua tauhkaa jo siitä lähtien että Mansonilla on kokonainen verkosto fan clubeja, tähän päivään. Vaikka hän sentään muistaakseni myönsi täysin tekonsa, ja oli ylpeä niistä. Tai vaikka Breivik sitten.
 • Riku Teirilä ‎960-jäseninen Sampon sanoin 2-vastaan-1-teinipuskaraiskaajien tukiryhmä on vähemmän pelottava kuin yksi maahanmuuttajiin kielteisesti suhtautuva bloggaaja? Molempia pelottavampi on moisen väitteen esittäjä, jos ei ole trolli.


 • Sampo Syreeni
  Michael Halila Pelottavia ovat, mutta en sanoisi että välttämättä pelottavam*pi*a. Itse nimittäin jossain vaiheessa taioin päätäni riittävän pitkään puuhun, että tuo suomalaisen oikeusjärjestelmän ajatus siitä, kuinka "molemmat voivat olla... syyllisiä eikä aloittajalla välttämättä ole väliä" meni perille. Niinpä yritän nykyään arvioida niin yksittäisiä rikoksia -- kuten tässä -- kuin poliittisia kahnauksiakin -- kuten myös tässä -- erillisinä juttuina, sen sijaan että vertailisin "suhteellistä syyllisyyttä".

  Tuolta näkökantilta tuhannen ihmisen likimain yhtämielinen ryhmä siitä että jo tuomitut raiskaajat ovat uhreja ja uhri "bitch" on myös huomattavan pelottava. Eritoten kun ryhmän jäsenillä tuskin on sen parempaa tietoa asiasta kuin meilläkään, eli siis että tuomio on tullut, ja korkeintaan sitten sitä mitä mahdollisesti-tunnettu raiskaajakaveri kertoo. Tuo ei ole lähelläkään oikeaa että sen tiedon perusteella pannaan pystyyn "viharyhmä" (väärä termi; tuo on enemmänkin bullying tjsp).
 • Michael Halila
  Sampo hei, käytä nyt vähän sitä järkeä. Tiedät ihan hyvin että naamaan perustetaan ryhmiä siten, että perustaja lisää jäsenet. Eli tuo lukumäärä ei tarkoita tasan mitään. Toinen vihje: http://ylilauta.fi/b/9201073 /b/ on paikalla, eli kuinka moni noista, *mukaanlukien ryhmän perustaja* on /b/tardi? Aika heikoin perustein linkitellään melkolailla kritiikittä tunnetusti kajahtaneen titityy Palosaaren umpirasistista blogiroskaa siitä kuinka tuo ryhmä muka jotenkin paljastaa afrikkalaisen kulttuurin luonteen, minusta. Suhtaudut itsekin noin tuhat kertaa kriittisemmin jos sinulle väittää jotakuta rasistiksi kun mitä suhtaudut Palosaaren rasismiin. Mieti ihan oikeasti sitä.
 • Sampo Syreeni
  No kai se Palosaari nyt on rasisti; tarviiko tuo edes kommenttia. Plus itse tavoitin sen Ellilän kautta, joka lienee aivan riittävän syvällä tuossa rasistipilven reunassa ollakseen itsekin epäilyttävä lähde.


  Homman juju kuitenkin on siinä,... että tuossa ryhmässä on jo puhunut varsin moni nimi, varsin lyhyessä ajassa. Eli joko siellä oikeasti on menossa jotain ikävää, tai sitten /b/tardit/homman ikävämpi puolisko ovat aktivoituneet oikein kunnolla -- mistä ei ole merkkiä tuossa threadissa, etenkään eka linkki näyttää menneen blogista ryhmään eikä toisin päin. Ja jos sitten olisi niin, että tuo on hommalaisten false flag, tai jopa btardien false false flag ha-ha-only-serious-tyyliin, tuo touhu on *silti* täysin päin vittua. Vain hieman toisella tavalla. Tyyliin, 959-/b/ törkeää kunnianloukkausta kerralla.  • Henrik Nederström "Kuinkahan moni tuolla mesoavista on persu feikkiprofiilin takana?"

  Oletko noin vainoharhainen yleensäkin vai ainoastaan afrikkalaisten maahanmuuttajien tekemiä rikoksia koskevien uutisten yhteydessä?
 • Antti Ruonala Kielenkäytön puolesta ei vaikuta false-flagiltä. Hommatrollit/btardit vetävät överiksi ja käyttävät kliseitä joita tuolta ei löydy, mutta nittä tullee pian ellei ryhmää ehditä sulkea ensin. • Mikko Ellilä Hommaforumilla on jo paljonkin ruutukaappauksia tuosta ryhmästä siltä varalta, että nuo kulttuuriamme rikastuttavat huippuosaajat ryhtyvät katumaan sanomisiaan.


 • Mikko Ellilä Ihmisen täytyy kyllä olla aivan sairaalloisen vainoharhainen, jos tosissaan luulee satojen hommalaisten perustaneen facebook-käyttäjätunnuksia somalien ym. muslimien nimillä vain voidakseen postata törkeitä mielipiteitä niillä nimillä. • Mikko Ellilä Ilmeisesti monikulttuurisuusideologia perustuu niin sairaalloiseen itsepetokseen, että se edellyttää tuollaisia perverssejä vainoharhoja selityksenä afrikkalaisten maahanmuuttajien käytökselle.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä Nederströn antirassismipinsseineen on todellinen koomikko.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on niin tätä. Ja mitä tulee noihin kommentaattorin kekkanoihin, nin ei kuin kysyä, että voiko joku oikeasti olla noin tyhmä ?! Valitettavasti voi. Mutta luojan tjns. kiitos on MoniRotuiselta MonoKulttuurilta jo katkennut niska, nyt tsiigataan kuinka pitkään sen inertia riittää ja mitä tuleman pitää.