maanantai 31. tammikuuta 2011

Suomalaiset rikolliset tarjoavat lääkäripalveluja ulkomaalaisille rikollisille


Lääkärilehden uutisia

Salainen klinikka avaa ovensa
Julkaistu 27.01.2011 12.09


Paperittomille on tulossa mahdollisuus lääkärin hoitoon, kun vapaaehtoisvoimin toimiva klinikka aloittaa toimintansa pääkaupunkiseudulla.

Paperittomia hoitava klinikka – Global clinic – tulee olemaan auki kerran viikossa muutaman tunnin ajan. Klinikalla on vain perustyövälineitä: stetoskooppi, verenpainemittari ja oftalmoskooppi. Laboratoriokokeita ei voida ottaa.

– Lääkärillä on vain silmät, korvat ja kädet käytössään, Diakonissalaitoksen huume- ja mielenterveystyön johtaja, päihdelääkäri Pekka Tuomola summaa. Hän on mukana toiminnan suunnittelussa. Diakonissalaitos tukee paperittomien hoitoa, muttei järjestä sitä.

Työ on vähän kuin kehitysmaalääketiedettä. Siksi tarvitaan klinikalla työskentelevien lääkäreiden lisäksi eri alojen erikoislääkäreitä, jotka voivat tarvittaessa antaa puhelinkonsultaatiota. Myös vapaaehtoisia, kielitaitoisia ­ihmisiä tarvitaan puhelintulkeiksi.

Klinikalla työskentelevien vapaa­ehtoisten lääkäreiden täytyy olla Suomessa laillistettuja lääkäreitä, sillä työnantajaa, joka ottaisi työnantajavastuun, ei ole.

Taustoja ei kysellä

Suomessa terveyskeskusten palvelut kuuluvat kuntalaisille. Päivystykseen voi hätätilanteessa mennä kuka vain, mutta paperittomalle sieltä tulee 167 euron lasku.

– Sellaisia rahoja ei paperittomilla ole. Jos he eivät pysty maksamaan, tappio jää sairaalalle. Käytännössä tällaiset kulut kasautuvat pääkaupunkiseudun kunnille, koska täällä paperittomia on eniten. Olisi parempi, että kulut maksaisi valtio. (lihavointi M. Ellilä)

Monet paperittomat siirtolaiset eivät edes uskaltaisi käyttää julkisia palveluita.

– Tiedetään, että synnyttäjästä on joskus ilmoitettu poliisille. Siinä ilmoittaja on rikkonut vaitiolovelvollisuutensa, mutta kenellepä paperiton valittaisi, Tuomola sanoo.

Klinikalla ei kysellä ihmisten taustoja. Ovelta ei käännytetä myöskään suomalaisia potilaita. Klinikalla käytetään Suomen lakien ja asetusten mukaista sairauskertomusjärjestelmää, mutta potilaan itsestään antamia tietoja ei yritetä tarkistaa. Potilastietokantoihin potilaat kirjataan pysyvällä nimimerkillä.
Suomalaiset rikolliset ryhtyvät siis ylläpitämään laitonta lääkäriklinikkaa Suomessa laittomasti oleskeleville ulkomaalaisille rikollisille.

Rikolliset haluavat suomalaisten veronmaksajien kustantavan laittomien maahanmuuttajien terveydenhoidon. Samaan aikaan suomalaisilla itsellään on hankaluuksia saada julkista terveydenhoitoa.

Kun suomalaisten veronmaksajien rahoja käytetään maahanmuuttajien, tässä tapauksessa jopa rikollisten maahanmuuttajien terveydenhoitoon, verovaroja ei enää riitäkään suomalaisten terveydenhoitoon.

Siinäpä on sitten suomalaisen kiva miettiä hammaslääkärijonossa tms. hoitojonossa, että LAITTOMASTI SUOMESSA OLESKELEVAT ULKOMAALAISET RIKOLLISET saavat parempaa palvelua kuin syntyperäinen suomalainen.

Jokainen, joka kannattaa tällaista järjestelyä, on maanpetturi ja suomalaisten vihollinen.

Olen varma, että tähän joukkoon kuuluvat mm. pääministeri, Keskustan puheenjohtaja Mari Kiviniemi, valtiovarainministeri, Kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen, työministeri, Vihreiden puheenjohtaja Anni Sinnemäki, oikeusministeri Tuija Brax (vihr), ulkoministeri Alexander Stubb (kok), kulttuuriministeri, RKP:n puheenjohtaja Stefan Wallin, maahanmuuttoministeri Astrid Thors (rkp), sisäministeriön kansliapäällikkö Ritva Viljanen (sdp), kansanedustaja Kimmo Kiljunen (sdp), kansanedustaja Päivi Lipponen (sdp), kansanedustaja Arto Satonen (kok), kansanedustaja Kimmo Sasi (kok), kansanedustaja Ben Zyskowicz (kok), vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet (rkp) ym. johtavat poliitikot ja byrokraatit.

Olen varma, että yksikään heistä ei aio millään tavalla vastustaa tätä suomalaisten rikollisten pyörittämää Suomessa laittomasti oleskeleville ulkomaalaisille rikollisille lääkäripalveluita tarjoavaa laitonta lääkäriklinikkaa.

Suomen johtavien poliitikkojen ja byrokraattien keskuudessa ei ole ketään, joka noudattaisi Suomen lakia.

Suomen johtavien poliitikkojen ja byrokraattien keskuudessa ei ole ketään, joka kannattaisi lainalaista yhteiskuntajärjestystä.

Kaikki Suomen johtavat poliitikot ja byrokraatit ovat rikollisia, jotka haluavat tuhota Suomen kaikin keinoin.

Kaikki Suomen johtavat poliitikot ja byrokraatit ovat rikollisia ovat Suomen ja suomalaisten vihollisia, maanpettureita.


1 kommentti:

hypnos kirjoitti...

- Lääkäriklinikka ei ole laiton, vaan toimii suomenlakien puitteissa.
- Klinikkaa eivät ylläpidä rikolliset, vaan laillistetut lääkärit.
- Klinikalta ei käännytetä pois suomalaisia.
- Klinikka ei suorita suurempia lääketietellisiä operaatioita.
- Klinikka toimii lahjoitusvaroin.
- Paperittomat maahanmuuttajan maksavat välillisiä veroja (yhtä paljon kuin työttömät), joista suurin osa suomen verotulosta koostuu.

Yleensä asiallisen blogisi postaus oli tänään enemmänkin oppsitio-poliittista-vuodatusta, ilman konkreettista asiaa. Pitäisi enemmän keskittyä siihen, miten paperittomat maassaoleskeijat saataisiin joko karkotettua tai rekisteröityä.