tiistai 11. tammikuuta 2011

Multikultifanaatikoilla on kolonialistinen ajatusmaailma

Jussi Halla-aho
sai kutsun Helsingin kaupungin järjestämään "perinteiseen illanviettoon" teemalla "Monikulttuurinen Helsinki - afrikkalainen ilta Kaupungintalossa". Ihan kiva, mutta miksi monikulttuurihömpän teemana pitää AINA olla afrikkalaisuus, islam tai molemmat?


Peter Pyykkönen
Se on lapsenomainen reaktio myötähäpeän tunteesta, jota primitiivinen afrikkalainen kulttuuri saavutuksineen, uskomuksineen ja modernien ihmisoikeuskäsitysten loukkauksineen aiheuttaa.

Siis sama kuin pikkulapsella hiekkalaatikolla, jossa se on syystä tai toisesta saanut toisen lapsen loukkaantumaan/itkemään/satuttanut ja jota se yrittää lepytellä tai saada ajatuksia muualle typerästi ilmeillen/pelleillen.

Afrikkalainen monikulttuuri-ilta on tuota säälittävää pelleilyä.

Toisaalta se on varmaan myös huomion poiskääntämistä afrikkalaisten säälittävistä edestottamuksisa Afrikassa ja täällä tulonsiirtojen varassa elävistä ostareilla notkuvista/ryöstelevistä somppulaumoista.

Jotenkin sitä säälittävää tosiasiaa vastaan on tiedostavan/suvaitsevan taisteltava, että afrikkalaisella/muslimikulttuurilla ei ole mitään hyvää annettavaa länsimaiselle/suomalaiselle ihmisoikeuksiin ja demokratiaan perustuvaan kulttuuriin. Vain elementtejä jotka heikentävät ihmisoikeuksia, sananvapautta, uskonnonvapautta, demokratiaa, hyvinvointia.


Kyllähän tälläisessä nimenomaan haisee tuo edellämainittu alentuvuus. Silitellään päätä, leikitään kaupungin talolla afrikkaa ja rakennetaan Zimbabveen paskahuussi, ni johan on kukkahatun helppo nukkua yönsä rauhassa omahyväisyydessään kieritellen.


Sanoisinpa että monikulttuuristeilla on edelleen hyvin kolonialistinen ajatusmaailma, joka nykyään nostaa näennäisesti afrikkalaisen kulttuurin länsimaisen yläpuolelle ja suhtautuu siihen suorastaan sadomasokistisesti valkoisen syyllisyyden nimissä. Kuitenkaan heitä ei pidetä loppupeleissä lainkaan länsimaalaisen tasoisina mitä tulee ymmärrykseen, vaan länsimaalaisella on universaali tehtävä suojella ja paapoa heitä koska eivät typerinä, lapsenkaltaisina olentoina, tajua parastaan.Ei kommentteja: