sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Muslimi murhasi suomalaisen tyttöystävänsä, media vaikenee taas

Poliisin tiedote 1:

Nuori nainen surmattiin Tampereella

21.01.2011

Perjantaina 21.1.2011 kello 10:n jälkeen tavattiin Lempäälästä läheltä Tampereentietä Kuokkalankosken rannalta kuolleena vuonna 1991 syntynyt nuori tamperelainen mies.

Miehen kuolemaa tutkitaan kuolemansyyntutkintana.

Kuolemansyyn selvittelyissä löydettiin Tampereelta Annalankadun varrelta olevasta

edellä mainitun miehen asunnosta kuollut vuonna 1993 syntynyt nuori nainen.

Tapahtumapaikkatutkimusten mukaan naisen kuoleman on aiheuttanut ulkoinen väkivalta

ja asiaa tutkitaan rikoksena. Tutkintanimikkeenä on tappo.

Yllä mainitut mies ja nainen ovat tunteneet toisensa.

Keskeisesti asiassa tutkitaan miehen osuutta naisen kuolemaan. Alustavien tutkimusten mukaan

molempien kuolema on tapahtunut torstai-illan ja perjantaiaamupäivän välisenä aikana.

Tutkimukset jatkuvat lähinnä nuorten lähipiirien kuulemisella.

Seuraavan kerran asiasta tiedotetaan sunnuntaina 23.1.2011 kello 13.
Poliisin tiedote 2:

Nuori nainen surmattiin Tampereella, tiedote 2

23.01.2011

Pirkanmaan poliisi on jatkanut Tampereella tapahtuneen henkirikoksen tutkimuksia. Perjantaina 21.1.2011 löydettiin vuonna 1993 syntynyt nuori nainen kuolleena poikaystävänsä asunnosta Annalankadulta . Tutkimusten mukaan naisen kuoleman on aiheuttanut ulkoinen väkivalta.

Teon tekijäksi epäillään naisen poikaystävää.

Perjantaina 21.1.2011 tavattiin vuonna syntynyt 1991 naisen poikaystävä myös kuolleena Lempäälästä Kuokkalankosken rannalta. Miehen kuolemaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.

vas. Mohammed Al-Zubeidi, kesk. Mohammed Al-Zubeidi, oik. Mohammed Al-Zubeidi

vas. Mohammed Al-Zubeidi, kesk. Mohammed Al-Zubeidi, oik. Mohammed Al-Zubeidi

Our Angel Muhis-nimisestä Facebook-ryhmästä:

Our Angel Muhis سألتنــي أيــن أجــدك؟؟ , قلـــ ت:حيــث أنـــت أنــ ا أكـــون♥ لــست بعــيد عــنك♥ أقــرب مــن طـــرف الــعيون ♥ربـــما فـــي دمـــك أكـــون♥ أو فـــي قــلبــك مـــدفون♥♥ فـــأنـــا تـــعديــت مـــرحلة الجنـــون بحبــك
يــــا مجنون

اخوانا العزاء يوم الاحد 23.1.2011 فاتحة في جامع تامبرة علا روح المرحوم اخونا محمد سليم الزوبيدي
en itsekkään vielä usko että muhis on (kuollut) mutta hän elää meidän sydämissä ♥ 23.1.2011 on muhiksen hautajais-muisto Treen Moskejassa klo 16-20


sydän säilöö muistot ja kertoo ikävän tuon. Kun aika koitti tunsit taivaan siivillä selkääsi koskevan. Lensit joukkoon enkelten ja siellä seuraat meitä katsellen. Nyt loistat tähtenä yötivaan, sua sydämemme aina kaipaa ♥ veljesi akil
Pravda:

Tampereella kuolleet nuoret olivat seurustelleet keskenään

23.1.2011 13:35

Tampere. Pirkanmaan poliisi on jatkanut perjantaina paljastuneen henkirikoksen tutkintaa. Vuonna 1993 syntynyt nuori nainen löydettiin perjantaina kuolleena poikaystävänsä asunnosta. Poliisin mukaan nainen oli kuollut väkivaltaisesti.

Poliisi epäilee taposta naisen vuonna 1991 syntynyttä poikaystävää. Hänet löydettiin kuolleena aiemmin samana päivänä Lempäälästä Kuokkalankosken rannalta.

Miehen kuolemaa tutkitaan kuolemansyyn tutkintana, joten kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta.

Alustavien tutkimusten mukaan näyttää siltä, että molemmat ovat kuolleet torstai-illan ja perjantaiaamupäivän välillä.Pravda siis jättää kokonaan mainitsematta, että kyseessä oli suomalaisen tyttöystävänsä murhannut muslimi.

MIKSI PRAVDA VALEHTELEE?!

Kommentteja hommaforumilta:

Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."

Jari Leino (Muutos 2011-puolueen pj:ksi pyrkinyt ex-perussuomalainen):
Mohammed Al-Zubeidi.

Voimia perheelle, joka kaikesta päätellen on hyvin kotoutunut, kun isäkin on ollut SDP:n kunnallisvaaliehdokkaana.


Jari Leino (Muutos 2011-puolueen pj:ksi pyrkinyt ex-perussuomalainen):
Minusta on harmi, että Our Angel Muhis -sivu on suljettu.

Itse uskon avoimuuteen ja rehellisyyteen. Our Angel Muhis -sivu olisi tarjonnut maahanmuuttajanuorille mahdollisuuden kertoa rehellisesti ja avoimesti siitä, millaisia ajatuksia heillä on Suomesta, suomalaisista ja tuosta tapetuksi joutuneesta tytöstä. Nyt tämä hyvin käyntiin lähtenyt surutyö ja debriefing keskeytyi dramaattisesti.

Jos Our Angel Muhis -sivu olisi saanut olla pystyssä vielä muutaman päivän, uskon, että lopputuloksena syntynyt kollaasi olisi ollut hyvin silmiäavaava ja ajatuksia herättävä monille suomalaisille.


Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ...

Juha Mäki-Ketelä (Muutos 2011-puolueen ex-pj)
Ihan vain tylsänä kuriositeettina pohdin, että voisiko kuitenkaan mitenkään olla kyse pelkästään vaikkapa pettymyksistä rakkauselämässä, mustasukkaisuudesta, epävakaasta persoonallisuudesta tai muista ihan arkisista ongelmista?

Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."

Nimimerkki Ystävä:
Kyllähän perhe- ja kasvuolosuhteetkin vaikuttavat siihen, millainen ihmisestä kehittyy. Kunniakulttuureissa ei miestä noin vain dumpata. Muhis toimi niin kuin muslimimies toimii jos nainen häpäisee tämän. Mikäli länsimaalaisessa kulttuurissa joku eläin pahoinpitelee tytön kuoliaaksi, ja tappaa itsensä sen jälkeen, niin hänen muistolleen ei pystytetä ylistävää sivustoa, ja kutsuta enkeliksi. Yhden vääräuskoisen "helpon" tytön kuolema on Our Angel Muhis-ryhmän fanittajille yhdentekevä.Mika Mäntylä:
Minun mielestäni tämä tapaus ei sellaisenaan riitä kertomaan muslimeista yleisesti juuri mitään. Se, mikä voi kertoa yleisesti jotain, on tekijälle perustettu fanitusryhmä Facebookissa. Enpä ole ennen kuullut, että vaimon/puolison/tyttöystävän tappanut kerää heti kohta 200+ henkilön fanitusryhmän, jossa murhaajaa ylistetään vuolain sanoin.


Tuo vihervasemmiston myyrä ilmeisesti haluaa ilmaista, että rikoksen tekijän uskonto ei kelpaa selittäväksi tekijäksi ellei rikoksen tekijä nosta uskonollista motiivia esiin. Siksi rikoksen tekijän identifioiminen muslimiksi on vihervasemmiston myyrän mielestä tyhmää.

Sitä en tiedä, mitä mieltä hän on kulttuurin merkityksestä. Minulla on sellainen tuntuma, että Lähi-idästä peräisin olevat miespuoliset ihmiset ovat suhteessa machoilevempia ja sovinistisimpia kuin vaikkapa pohjoismaalaiset. Siksi naisiin kohdistuvat törkeydet ja väkivallanteot voivat hyvinkin tulla edustetuimmiksi heidän parissaan suhteessa suomalaisiin. Saatan olla väärässäkin. Vihervasemmiston myyrällä saattaa olla toki eri tuntuma.


Jari Leino (Muutos 2011-puolueen pj:ksi pyrkinyt ex-perussuomalainen):
Se Tampere, jossa on viimeisten 2 kk aikana tapahtunut kolmen suomalaisen hengen vaatinut murhapoltto, tapon yritys rautaputkilla hakkaamalla ja nyt sitten tämä (ja kaikissa tekijät samalta suunnalta) on todellakin aivan eri Tampere kuin missä minä olen pyörinyt viimeiset noin 25 vuotta.

Jokin on todellakin muuttunut.

Tämän tapauksen epäilty tekijä ei vaikuta mitenkään henkisesti epävakaalta. Päinvastoin, kyseessähän oli stipendillä palkittu lupaava urheilijapoika, joka oli varmasti tyttöjen suosiossa ja Facebook-sivujensa mukaan sosiaalinen, suomea sujuvasti osaava, suosittu ja filmaattinen. Aivan kuten noiden muidenkin tapausten epäillyt tekijät.

Kyse ei ole syrjäytyneiden alkoholisti- tai huumenuorten tai mielenterveysongelmaisten tekosista.

Mutta tappavat han-suomalaisetkin.

Minä muistan elämäni ajalta lukemattomia tapauksia, joissa suomalainen mies on tappanut tyttöystävänsä ja sitten itsensä. Mutta en muista yhtäkään, jossa tappajan sukulaiset tai ystävät olisivat pystyttäneet fanisivun naisentappajan muistolle.

Our Angel Muhis -sivulla käyty keskustelu voi olla osin tahallista provoamista ja osin johtua järkytyksestä, mutta minun mielestäni kaikki tämä kertoo karua tarinaa siitä, että meillä on Suomessa mamutaustaisia nuoria, joilla on päällisin puolin kaikki asiat erittäin hyvin (he ovat saaneet kaiken mahdollisen elämässään ilmaiseksi, heillä on suomalaisia ystäviä ja seurustelukumppaneita, suomen kielen taito, muotivaatteita, iPodit, opiskelupaikka jne.) mutta joilla on jostain syystä aivan helvetin paha olla täällä Suomessa. Ja jotka kokevat (tuosta kaikesta huolimatta) olevansa aivan eri porukkaa - ja haluavat olla eri porukkaa - kuin suomalaiset.

Siinä on jollekin lasten ja nuorten ongelmien asiantuntijalle melkoinen pala purtavaksi.Nimim. JNC:
Jokainen Suomessa tapahtunut humanitaarisen maahanmuuttajan tekemä rikos on seurausta maahanmuuttopoliittisista päätöksistä. Jos Suomessa ei olisi tehty sellaisia poliittisia päätöksiä, että Suomi ottaa vastaan humanitaarisia maahanmuuttajia, silloin humanitaaristen maahanmuuttajien tekemiä rikoksia ei tapahtuisi Suomessa.

Suvereenina valtiona Suomella ei ole velvollisuutta ottaa vastaan yhtäkään humanitaarista maahanmuuttajaa. Sen sijaan suvereenina valtiona Suomi saa ottaa vastaan humanitaarisia maahanmuuttajia niin paljon kuin se haluaa.

Suomi on demokraattinen oikeusvaltio, jossa valta kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontuva eduskunta. Suomessa maahanmuuttopoliittiset päätökset tehdään siis parlamenteissa edustuksellisen demokratian keinoin. Se, toteutuuko kansantahto edustuksellisessa demokratiassa esimerkiksi maahanmuuttopoliittisten päätösten osalta, on toinen asia.

Neljän vuoden välein kansalaiset saavat valita edustajat parlamentteihin (ml. eduskuntaan ja kunnanvaltuustoihin). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vaaleissa kansalaiset luovuttavat poliittisen vallan täydellisesti parlamenteissa toimiville edustajille neljän vuoden määräajaksi.

Näin ollen Suomessa vastuu poliittisista päätöksistä aiheutuvista seurauksista kuuluu - niin hyvä kuin pahassakin - erityisesti parlamenteissa toimiville edustajille. Esimerkiksi humanitaarisen maahanmuuttopoliitiikan seurauksista vastuussa ovat ne henkilöt, jotka ovat parlamenteissa toimiessaan edistäneet humanitaarista maahanmuuttopolitiikkaa Suomessa.

Vastuu Suomen humanitaarisesta maahanmuuttopolitiikasta on myös äänestäjillä, sillä äänestäjät valitsevat edustajat parlamentteihin vaaleilla. Siten vastuu kohdistuu muun muassa kaikkiin niihin kansalaisiin, jotka ovat viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana äänestäneet sellaisia puolueita kuin keskustaa, kokoomusta, sdp:tä, vihreitä, vasemmistoliittoa ja rkp:tä. Kaikki edellä mainittuja puolueita äänestäneet kansalaiset ovat äänestyskäyttäytymisellään mahdollistaneet nykyiset valtarakenteet, mikä puolestaan on mahdollistanut nykyiset maahanmuuttopoliittiset päätökset ja maahanmuuttopolitiikasta aiheutuneet seuraukset; näitä seurauksia ovat esimerkiksi ulkomaalaisten suhteellinen yliedustus omaisuus-, väkivalta- ja seksuaalirikoksissa Suomessa.

Kokoomuksen entisenä äänestäjänä olen yksi niistä monista kansalaisista, jotka ovat vastuussa Suomen nykyisestä maahanmuuttopolitiikasta ja Suomen maahanmuuttopolitiikasta aiheutuneista seurauksista. Olen Suomen valtiolle ja Suomen kansalaisilla hyvityksen velkaa. Muun muassa tästä syystä pyrin puhumaan lähipiirilleni järkeä äänestyskäyttäytymiseen tulevia vaaleja varten.

Siihen en ota kantaa, onko tämän keskusteluketjun aiheella mitään tekemistä humanitaarisen maahanmuuttopolitiikan kanssa. Yleisesti olen sitä mieltä, että Suomessa humanitaarisista maahanmuuttopoliittisista päätöksistä on maksettu liian kovaa hintaa liian monen viattoman suomalaisen uhrin ihmishengellä.Nimim. Axl:
Kiva spekuloida, mutta jos tästä uskonnollisessa/kulttuurillisessa ryhmässä on tapana suitsuttaa murhaajaa siksi että kyseessä on muka kunnian puolustaminen, niin eikö se laske tekijän kynnystä tehdä tekonsa, joka on täysin meidän länsimaisen oikeuskäytännön vastainen? Odottaako paratiisi ja 72 neitsyttä?

Jos minun lapseni syyllistyisi veritekoon, häpeäisin sitä hiljaa loppuelämäni enkä perustaisi tai antaisi kenenkään perustaa facebookiin murhaajaa surevaa tai ylistävää sivua. Tämä on vissi ero länsimaisen moraalin ja islamin välillä, missä massamurhaajat ovat suuria hyvyyksiä ja sankaritarujen arvoista kauraa. Tokihan meilläkin päin monet suurmiehet/naiset ovat olleet massamurhaajia kun historiantutkimus sen on toteen näyttänyt. Islamilaisesta maailmasta tuntuu puuttuvan tuo kriittinen asenne ja tutkimus?Nimim. Iloveallpeople:
Muslimiyhteisön reaktio on tosiaan se, joka tässä tapauksessa nostaa eniten huolta. Tappajan pitäminen sankarinaan on kyllä harvinaista suomalaisessa yhteiskunnassa. Varsinkin, kun uhrina on nuori tyttö. Ja kun kyse on kahdestasadasta henkilöstä, joista selvä enemmistö muslimeja, ei muutamasta yksittäisestä henkilöstä. Tuo alkaa olla jo melko merkittävä osuus alle kolmekymppisistä muslimeista Tampereella.


Nimim. Ano Nyymi:
Mediassa ainakin vallitsee täysi aivojenkäyttökielto, ja tyypin taustasta ei haluta kertoa mitään, ei vaikka kyse on noinkin ihanaisesta tyypistä jolla ystäviä piisaa.

Mitä se kertoo mediasta?Nimim. rähmis:
Mikäli vanhan kaavan mukaan mennään, jommassa kummassa tai molemmissa iltapäivälehdissä Muhiksen järkyttyneet vanhemmat kertovat, että eivät vieläkään usko tapahtunutta todeksi. Ystävät puolestaan paljastavat Muhiksen olleen ystävällinen ja huumorintajuinen.


Jari Leino (Muutos 2011-puolueen pj:ksi pyrkinyt ex-perussuomalainen):
Selailin viime yönä tuon Our Angel Muhis -sivun fanittajia. Siellä oli monta nuorta suomalaista tyttöä, oletettavasti sellaisia, jotka olivat tunteneet Enkeli-Muhiksen ja todennäköisesti myös hänen tyttöystävänsä.

Teki mieli huutaa, että "¤#%%# idiootti pissis, toi jätkä on juuri äsken tappanut sinun ikäisesi suomalaisen tytön ja sinä fanitat sitä Facebookissa!"

Ehkä huusinkin. Mutta peräkammarissa kukaan ei kuule huutoasi.

En voi ymmärtää. Kaikki tiesivät kyllä jo eilen mitä on tapahtunut.


Nimim. leit:
Aikas tehokkaasti on sensuroitu tätä aihetta. Aamulehden kommentit on kiinni, fb ryhmä on kiinni, iltalehden ketju on kiinni, murha.info (vaimikäseoli) ketju on kiinni.

Yhden toimivan löysin, tiedä nyt sitten kauanko tämä on elossa:
http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=425109&page=20


Nimim. CaptainNuiva:
Totta turiset tämän suhteen että tapahtuu näitä kantistenkin kanssa mutta suurimpana erona näyttäisi olevan tämä tekijän ihastelu ja korottaminen lähes martyyrin asemaan, "Muhiksen" palvojat eivät näytä pahemmin tytön kohtaloa pahoittelevan, pikemminkin on niin kuin tämä ei edes olisi ollut olemassa... Ja tämöinen kulttuurillinen suhtaututuminen pistää riepomaan.

Jos vastaavaa kantisten parissa tapahtuu niin tällöin tekijän ystävät toki jäävät hekin suremaan mutta samalla ihmetellen että miksi tuommoisen paskamaisen teon teki eli toiminta tuomitaan ja samalla ollaan myös pahoillaan uhrin puolesta.

Veikkaisin että jos joku tämän "Muhiksen" ystävistä tytön joskus mainitseekin niin se tehdään yhteydessä jossa pahoitellaan sitä miten "Muhis" oli allahin tahdon välikappaleena vääräuskoisen joutunut surmaamaan ja sitten taas surkutellaan "Muhiksen" kohtaloa.

Eli tämä ei oikeastaan surmannut vaan allahin työrukkasena oli ja siksi ei myöskään ole syyllistynyt henk.kohtaisesti mihinkään, kulttuurillinen ja uskonnollinen kierous sallii tämän tulkinnan alta aika-yksikön.

Vs: 2011-01-21 AL: Kaksi nuorta löytyi menehtyneenä - ..."

Nimim. normi:
Jo pelkästään tuo our angel muhis pistää vihaksi, mutta ei anneta sen vallata mieliämme vaan suhtaudutaan rationaalisesti. Toivottavasti tytön omaisten epätoivo ja suru saa palstatilaa. Epäonnekseen tyttö on kyseisen kaverin kohdannut, valitettavasti näiden kohtaamisten todennäköisyys kasvaa jatkuvasti. Enpä tiedä mitenpäin olisin jos tuollainen kohtaisi lähipiiriäni...

Joka tapauksessa odottettavissa on, että viralliselta puolelta tulee taas kommenttia, että nyt on syytä ehkäistä jälleen rasismia ja ei tuo oikeastaan kuulu siihen kulttuuriin (vaikka fanitus kertoo kylmää faktaa) jne. Lipposkat varmaan kohta kertovat, että syy onkin meidän sopeutumattomuudessamme. Toivotaan ettei Kiljuset sorru tähän mocutukseen nyt, sillä se olisi todella törkeää tytön vanhempia/sisaruksia/suomalaisia ystäviä kohtaan.

Ainoa oikea suhtautumistapa on tuomita teko ja myös ne, jotka ymmärtävät tekijää millään tavoin kulttuurisista syistä. Sairaalloista mustasukkaisuuttakaan ei tarvitse ymmärtää edes kantiksien suhteen, vielä vähemmän silloin kun kulttuurinen kunnia edellyttää jotain tekoja.Nimim. verbum:
Se mikä kertoo muslimeista on (oletettavien) muslimien reaktiot tähän tapahtumaan, jotka, ainakin suomalaisin 'standardein', ovat mielestäni todella eriäviä miten suomalaiset näkisivät vastaavan tilanteen kuuluivat he mihinkä tahansa uskontokuntaan tai olivat he minkä ikäisiä tahansa. Suomalaisessa piirissä todennäköisesti naispuolista ei halveksuttaisi suomalaisissa piireissä ja huudeltaisi huoraksi ja (oletettavasti) henrikoksen tehnyttä ei sen suuremmin ylistettäisi. Asiaa surtaisiin ja yritettäisiin jotenkin ymmärtää mikä tähän lopulta johti.

Ja sanon "oletettavien muslimien reaktiot" koska itse en ole facebookissa eikä itsellä ole mahdollisuutta tutkia asiaa ja tätä "ryhmää" sen tarkemmin.

http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1318335/mita_tama_kertoo_muslimeista
Tälläistä kunnioitusta suomalaista uhria ja hänen omaisiaan kohtaan esiintyy musliminaisella(renita amin), jolta sain seuraavanlaista viestiä facebookissa, kun hän oli kirjoittanut ylistysrunon tuonne murhaajaa fanittavalle facebook-palstalle. Tämä Renita Amin mm. väittää että uhrin vanhemmat olisivat surmanneet tytön ja kutsuu uhria huoraksi:

"Renita Amin 23. tammikuuta kello 2:43
pidää nyt vittu pääs kiinni ottaa ensin asiasta selvää ja sitten tule puhu vaikka päin naama!! asiasta ei ole tiedo miten on käynyt lehti taas jälleen suurentelee asiaa kun on kyse ulkomaalaisesta!!! ja sen tyttöystävähän oli otamassa tämän pojan uskontoa niin mietipäs asiaa toisen suuntaan!!! voi olla hyvin mahdollista että tyttön omaiset on itse tämän tehnyt tästä asiasta koska tyttön perhehän ei tykkänyt että se mene pojan kanssa naimisiin ja ottaa tämän uskonton joten painu sinä vittun mistä ikinä oletkin tullut!!!

"Renita Amin 23. tammikuuta kello 2:54
tule sanomaan toi asiaa päin naama äläkää vittu ole noin raukkamainen että sulla ois vaan puhetta vittun äides pillun näkönen!!! jos haluat niin voidaan naamakain tavata ja selvittää tämä asiaa!! viatton 17v tyttönen halus nussia sitä niin miks se ois sitt sen vuoks kuollut vai vittuttako kun ulkomaalainen on suomalaisen päätä kääntänyt rakkaudella. mä olen ihan sinunlaisia vartteen täällä ja siks en oikeen haluakan lähteä takaisin päin koska haluan vähää sun tyypiselle vittuillaa ja nussia ja syödä sun rahoilla vituttako?? "

"Renita Amin 23. tammikuuta kello 3:22
vittun pelle edelleen en tunne henkilöä mutta se on tuttavan serkku ja tottakai sitä käy sääliks ku vittu se oli itseki löydettyy rannalta ja edelleen huora asia ei ole varmaa että onko se poika tehnyt vaij ei mutta vittu te suomalaiset taas puhutte itsestään omia kun siinä on yks suomalainen mukana ja sitä paitsi pelle sitä tyttöä oli ulkopuolisia hakkanut monen kertaan niin vittu mieti nyt vähään miten yks pieni poika vois hakata sen tolla tavalla nyrkillä kuoliaks hankkii aivoja sun päähäs ja tule sitten puhumaan munkaa ok!!!!!!!!!! puhutaan asiasta lisää kun on tullut asiasta enemmän tiedoa seurustelen itse poliisin kanssa suomalaiseeenn!! niin otan asiasta vähään selvää sulle kun ne on selvinyt ok possuseni!!!"
Nimim. far angst:
Muslimpissis siis pitää jotenkin mahdollisena ja ehkä jopa luonnollisena, että suomalaiset vanhemmat tappavat tyttärensä mikäli tämä seurustelee vääräuskoisen pojan kanssa.

Tämä luulo ei kerro mitään suomalaisista vanhemmista, mutta kylläkin hyvin paljon muslimpissiksen omasta kasvuympäristöstä, kulttuurista ja arvomaailmasta.

Olisi meidän asiamme ottaa tuosta opiksemme, mutta emmehän me ota.

Nimim. Taikakaulin:
Sisäpiiritietoa irakilaisen miehen kertomaa(tätä ei media tiedä): Poika oli ollut ihan helvetin mustasukkainen. Oli tivannut jokaisesta liikkeestä tyttöä tyyliin: Missä olit, kenen kanssa jne. Tytöllä oli mennyt hermo häneen ja halusi erota pojasta. Tästä ilmeisesti sitten poika suuttui ja tappoi tytön.

Poliisit olivat näyttäneet pojan isälle kuvaa pojan kasvoista. Kuvassa pojalla oli ollut toinen silmä punertava ja verinen suupieli. Tyttö on siis pistänyt hanakasti vastaan taistelussa.

Poika oli soittanut vielä kahdeksan aikaan isälleen ja sanonut olevansa tulossa kotiin. Isä ei ollut huomannut mitään erikoista pojan äänessä tai muutenkaan puheissa.

Tämän surmatun tytön siskokin seurustelee jonkun ulkomaalaisen tyypin kanssa.

Perheen omaiset ja tutut ovat luonnollisesti järkyttyineitä. He eivät voi ymmärtää, miksi poika meni tappamaan tytön. Nyt kerätään pojan perheelle rahaa, jotta voidaan lennätää pojan ruumis haudattavaksi Irakiin.Nimim. CaptainNuiva:

Tämä kertoo synkkää kieltään kotoutumisesta ja sen onnistumisesta,varsinkin jos tämä poika oli syntynyt Suomessa.

Tällä osoitetaan että tämän porukan ei ole koskaan tarkoituskaan kotoutua Suomeen, täällä vain oleskellaan eri syistä johtuen.

Lisää resurssejako taas kerran?

Sen on kyllä niin että jos resurssit vähennetään minimiin niin silloin tänne hakeutuvat vain ne joista tämä yhteiskunta jotenkin tulee myös saamaan vastinetta ja vastaavasti, jos lisätään "resursseja" niin tappiinsa vietynä tämä yhteiskunta on silloin rankasti ja jatkuvasti maksajan roolissa jonka tuloksena ei ole muuta kuin laajenevaa köyhyyttä ja kasvavaa kärhämää.

4 kommenttia:

ziizi kirjoitti...

lueskelin tuossa muhammed al zubaidista ja suurin osa negatiivisista kommenteista kohdistui uskontoon ylipäänsä ja siihen kuinka islamin uskononnossa "ylistetään" murhaajaa. Ensinäkin täytyy muistaa, kun poliisilta tulee tieto, että oma rakas, helläsydäminen tytär/poika on kuollut alku ajatus vanhemmalla ei ole murhaaja eikä ajatus pyöri ystäväpiirissäkään. Toiseksi facebookissa perustetulla sivulla tarkoituksena oli vain muistaa henkilöä yksilönä ja hänen persoonallisuuttaan, kyseessä tai sivulla ei missään vaiheessa mainita mitä henkilö oli saattanut tehdä tai miksi hän kuoli. Sivustolla vain muisteltiin veljeä, poikaa ja ystävää jota rakastettiin ja joka on nyt yhtäkkiä poissa ilman mitään järkevää syytä. Luulen, että tarkoituksena oli lievittää surua yhteisön kesken, mutta nyt se mahdollisuus on viety tällaisilla päättömillä väitteillä. Kolmanneksi on näille mediaa haukkuville ihmisille, jotka väittävät median pimittävän tietoa: oletteko kenties lukeneet nämä islamiin perustuvat oletuksenne kirjasta (koraani, islamilaiset kirjat) vai onko tietonne peräisin juuri tvstä, lehdistä ja internetistä tai jostain muusta MEDIA peräisestä lähteestä? Media muokkaa ihmisen ajattelua ja ennakkoluuloja, siis haluaisin vain sanoa, että ottakaa asioista ensin selvää ennen kuin alatte syyttelemään ketään mistään, se jos mikä lietsoo vihaa ihmisten välillä.

Lottovoittaja kirjoitti...

"Media muokkaa ihmisen ajattelua ja ennakkoluuloja, siis haluaisin vain sanoa, että ottakaa asioista ensin selvää ennen kuin alatte syyttelemään ketään mistään, se jos mikä lietsoo vihaa ihmisten välillä."

Mitä tarkoitat?

Fakta on, että muslimietno tappoi taas suomalaisen Tampereella - asia, jonka syyttämäsi valtamedia nimenomaan jättää kertomatta. Ainoa ihmettelyn aihe tässä on se, ettei media vauhkoa viharikoksesta niin kuin se tekisi, jos kantasuomalainen olisi tappanut esim. "ulkomaalaissyntyisen vaimonsa".

Tällaisessa tapauksessa nimittäin hyysärin seuraavassa kuukautisliitteessä olisi jättiartikkelisarja suomalaismiesten oletetusta väkivallasta ulkomaalaissyntyisiä, rahalla ostettuja aasialaisvaimoja kohtaan.

ziizi kirjoitti...

facebook sivuston perustamis hetkellä tätä tietoa ei ollut (että poliisi epäilee pojan murhanneen tytön). Tieto selvisi rikoksesta ja sivu poistettiin sitä mukaan pois. Lottovoittaja sekoitat ulkomaalaisuuden ja uskonnon, sillä iltasanomassa sanotaan: "IS:n tietojen mukaan taposta epäilty poikaystävä oli ulkomaalaistaustainen". Jos kantasuomalainen tappaisi ulkomaalaisyntyisen naisen (oletetaan, että aasialainen) niin uutisissa EI lukisi "kristitty tappoi budhalaisen". Toivon, että ymmärrät mitä tarkoitan.
Tarkoitin tuolla "media muokkaa ihmisen ajattelua--" sitä kuinka muslimit leimataan tietyn kategorian mukaan median antaman kuvan perusteella. Suomalaiset ovat saaneet käsityksen, että muslimien mielestä kaikki ei muslimit ovat vääräuskoisia ja heidät pitäisi tappaa jne. TÄMÄ EI OLE TOTTA!! Itse olen muslimi ja ystäväni ovat ateisteja, kristittyjä, lestadiolaisia, ortodokseja, buddhalaisia sekä muslimeja enkä ajattele yhdestäkään heistä, että he olisivat vääräuskoisia sillä kuka minä olen heitä tuomitsemaan. uskonto perustuu uskoon ei tietoon ja jokaislla on oikeus uskoa mihin ikinä haluaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tällaista on elää Pohjois-Koreassa, Natsi-Saksassa jne jne. ei hyvä. Rasismi meitä valkeita vastaan on saavuttanut KUVOTTAVAT / absurdit mittasuhteet ja muodot, mutta " this too shall pass "

Ps. plikka parka. toivotaan, että sisko tuli järkiinsä.