sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Dhimmituomari päästi raiskaajan vapaaksi

22-vuotias mies sai ehdollisen vankeustuomion.

Hämeenlinnan käräjäoikeus tuomitsi miehen seitsemän kuukauden ehdolliseen vankeustuomioon. Lisäksi mies joutuu maksamaan uhrille yli 3 000 euroa kärsimyskorvauksia.

Tapaus sattui lokakuun puolivälissä Viking Isabella -laivalla.

Nainen oli mennyt yksin tupakalle laivan kannelle, jossa ulkomaalaistaustainen mies kävi häneen käsiksi ja työnsi kätensä naisen housuihin. Nainen pääsi pakenemaan miestä läheiseen naisten vessaan, mutta mies seurasi perässä ja lukitsi oven.

Mies kävi naiseen uudelleen käsiksi, painoi hänet lavuaaria vasten ja revittyään housut naisen päältä ja pakotti seksiin.

Hetken kuluttua naisen ystävä tuli koputtamaan vessan oveen, jolloin mies säikähti ja sulkeutui vessakoppiin. Mies oli kuitenkin ehtinyt jo tehdä rikoksen.

- Minulla ei todellakaan ole ollut helppoa. Asiaa pyörii koko ajan mielessäni, nainen totesi tapahtuman jälkeen.
Ihmisen täytyy olla seksuaalisesti sairas, jos hän pitää seitsemän kuukauden EHDOLLISTA vankeustuomiota ja 3 000 euron kärsimyskorvauksia riittävänä rikosoikeudellisena rangaistuksena RAISKAUKSESTA.

Mitä saatanan perverssejä raiskaajasomalien hyysääjiä Suomessa on tuomareina?

Kuka vitun hullu inhoaa Suomea ja suomalaisia niin paljon, että antaa suomalaisen nuoren naisen raiskanneelle muslimimiehelle vain EHDOLLISEN tuomion eli vankeutta lainkaan?!

1 kommentti:

savusilakka kirjoitti...

Googlailin hieman taustoja tästä uutisesta, mutta en löytänyt alkuperäistä lähdettä, jossa olisi kerrottu, että raiskaaja on somali tai muslimi. Koska useissa kommenteissa (mm. Iltalehdessä) tämä asia kuitenkin mainitaan, ilmeisesti tieto löytyy jostakin.

Iltalehdessä olevia kommentteja lukiessani huomasin taas ilmiön, johon olen monta kertaa aikaisemminkin kiinnittänyt huomioni. Yhdyssanat näyttäväty olevan monille maahanmuuttokriitikoille tuntematon käsite, ja jotkut aivan tavallisetkin sanat kirjoitetaan väärin.

Otteita Iltalehden keskustelufoorumilta:

"Teon suunnitelmallisuudesta kertoo tuo hygienia pyyhkeiden käyttö, jotka raiskaaja oli varannut ennakkoon mukaansa ja rauhallinen käytös ja uskompa, että ei ollut tämän somalin ensimmäinen raiskaus.

"Luulempa taas tosiaan, että tämäkin kulttuuririkastus tuo vain ehdollisen tuomion."

"JOs puolet raiskauksista suomessa alkaa olemaan mamujen tekemiä, kuinka jotkut kehtaa edes puhua enää "yksittäistapauksista"?"

Tämä kirjoittaja taisi voittaa vedon (25.11.2009):

"Puolen vuoden, HAH. Jätkä saa ehdollisen tuomion. Vaikka mistä vetoa. Eihän kunniavieraita voi rangaista kulttuurinsa mukaisesta toiminnasta."

Pitäisikö raiskaustuomioissa olla muslimilisä tai somalilisä? Miten se olisi lakiteknisesti perusteltavissa? Voitaisiinhan nimittäin ajatella jopa niin, että somalit ja muslimit saisivat livemmän tuomion raiskauksesta, koska somalit eivät afrikkalaisina mahda mitään normaalia kiihkeämälle sukupuolivietilleen, ja muslimeilla raiskaus puolestaan on kulttuurisidonnainen ilmiö. Tämän tyyppisiä ajatuksiahan Kimmo "Naskali" Kiljunen ilmeisesti on esittänytkit tosin hieman eri tavalla perustellen.