torstai 30. huhtikuuta 2009

Islamilaiset terroristit hallitsevat Ruotsin lähiöitäMalmössä harkitaan jopa osittaista ulkonaliikkumiskieltoa Rosengårdin lähiössä, jossa nuorison sytyttämät tulipalot ja väkivalta palokuntaa kohtaan ovat jatkuneet jo kuukausia. Malmön kaupunginvaltuuston oli määrä pohtia tilannetta Herrgårdenin kortteleissa keskiviikkona.


Malmön pelastuslaitos teki noin viikko sitten ainutlaatuisen päätöksen, että se ei enää lähde sammuttamaan pieniä tulipaloja Herrgårdeniin, elleivät ne aiheuta välitöntä hengenvaaraa. Roskalaatikoiden, autonrenkaiden ja autojen polttaminen on siinä määrin arkipäivää Herrgårdenissa, että ennen palokunnan lähtöä on palopäällikön ja poliisin käytävä paikan päällä toteamassa palon vakavuus.


Pieniä paloja sammuttamaan saapuneet palomiehet ovat viime joulukuusta asti joutuneet nuorisojoukkojen kivityksen kohteeksi. Viime päivinä lähimmän paloaseman Jägersron esimies heitti hanskat tiskiin ja luopui esimiestehtävästään. Ainakin kolme aseman palomiestä on pyytänyt siirtoa rauhallisemmalle asemalle. Päätös antaa pikkupalojen palaa on eteläisen pelastusaseman päällikön Per Widlundhin mukaan ainutlaatuinen Ruotsissa.


"Mutta tilanne Herrgårdenissa on myös epätavallinen. Uhka on niin suuri, että yhteiskunnan suoja ja turvallisuus eivät enää toimi", Widlundh sanoi hiljattain.


Viimeksi viime maanantain vastaisena yönä alueella sytytettiin viisi autoa tuleen.


Malmö on perustanut sen jälkeen erityisryhmän, joka pyrkii lopettamaan levottomuudet. Kaupungin katupäällikön Rolf Jonssonin johtamaan ryhmään on määrä tulla poliisin, pelastuslaitoksen ja asukkaiden edustajia.


Sekä kokoomuksen, että äärioikeistolaisen Sverigedemokraterna-puolueen valtuutetut ovat pohtineet öistä ulkonaliikkumiskieltoa alaikäisille.


"Poliisin on saatava lisää työkaluja nuorisorikollisten saamiseksi kiinni. Yksi voisi olla ulkonaliikkumiskielto Herrgårdenin nuorille. Ja mahdollisesti myös vierailukielto muista kaupunginosista", kokoomusvaltuutettu Anja Sonesson sanoi Sydsvenskan-lehden verkkosivujen mukaan.


Poliisin ja nuorison välit ovat kiristyneet Herrgårdenissa, jonka asukkaista valtaosa on maahanmuuttajia. Alueella asutaan ahtaasti ja työttömyysprosentti on Ruotsin korkeimpia.


Talvella kohua aiheutti epähuomiossa videolle tallentunut poliisien keskinäinen keskustelu, jossa nämä nimittelivät maahanmuuttajia muun muassa apinoiksi. Nauhoitus tuli ilmi oikeudenkäynnissä, jossa muutamaa nuorta syytettiin hulinoinnista.


Nuoret vapautettiin todisteiden puutteessa ja yleinen huomio kiinnittyi poliisien rasistiseen kielenkäyttöön.


Myös tilannetta seuraava lehdistö on saanut osansa väkivallasta.


Herrgårdenia pitkään kuvannut freelance-valokuvaaja hakattiin hiljattain ja häneltä vietiin kamera. Kaupungin valtalehden Sydsvenskanin journalistia on myös kivitetty.


Tuossa mainitaan seitsemän "nuoret", "nuoriso" tai "alaikäiset" ja vain pari kertaa maahanmuuttajat.

Lisäksi tuossa jätetään kokonaan mainitsematta, että nämä "nuoret" ovat poikkeuksetta muslimeja.

Hesarin keskustelupalstalta:

Halutaanko ongelmat edes välttää?
Kris Tiina 29.4.2009 22:48
Suomi voi välttää Länsi-Euroopan ongelmat vain puuttumalla maahanmuuton määrään ja laatuun. Määrään puuttuminen tarkoittaa tulijoiden määrän karsimista sellaiselle tasolle, jossa ongelmat eivät kasva.
Mahdollisesti myös rikoksiin syyllistyneiden karkottamista ja turvapaikanhakijoiden palauttamista takaisin kotimaihinsa, kun tilanne siellä on parantunut. Laatuun puuttuminen tarkoittaa tulijoiden vähentämistä niistä maista, joista tulleiden keskuudessa ongelmia esiintyy tavallista runsaammin.
Koska Suomessa ei haluta edes keskustella näistä kahdesta ylläolevasta kohdasta, voimme turvallisin mielin vetää johtopäätöksen: Mitä Malmössä tänään, sitä Varissuolla ja Meri-Rastilassa huomenna.


Kaupunkien aluevaltaukset
Bullseye 29.4.2009 23:45

Malmön aluevaltaukset eivät ole uniikki tapaus. Samaa ollaan nähty ainakin Pariisissa, Lontoossa ja Kööpenhaminassa.
Malmön ongelmat kehkeytyvät massamaahanmuuton tuomista massiivisista sosiaalisista ongelmista ja tähtitieteellisestä työttömyydestä. Tekemisen pute tympäännyttää ymmärrettävästi nuorison, turhautuneisuus purkaantuu jatkuvana mellakointina, joka myös tuo jännitystä ja sisältöä elämään.
Asiaa ei helpota, että kantaväestöön kuuluvat vasemmistoanarkistit ovat ottaneet tehtäväkseen "suojella" sorrettuja maahanmuuttajia viranomaisia vastaan näin estäen mm. poliisin toimia alueella.
Aluevaltaukset ja mellakointi on näin osittain politisoitunut ja organisoitu äärivasemmiston puolesta.
Viranomaisten luovuttaminen ja aluevaltaukset ovat erittäin vaarallinen ilmiö. Ne luovat lainsuojattoman valtatyhjiön, jonka yleensä rikollisjengit täyttävät. Alueet tuppaavat laajentua nopeasti geografisesti ja niiden kitkeminen on lähes mahdotonta. Ilmiö erittäin tunnettu ilmiö esim. Los Angelesissa missä monet kaupungin korttelit on jaettu jengien kesken. Uusjako tehdään yleensä murhien kautta eikä poliisilla ole mitään asiaa kyseisille alueille ilman merkittävää ruumiilista riskiä.
Kun nyt Suomikin elää massamaahanmuuton hurmiossa, sopii miettiä miten Suomen yhteiskuntarakenne muuttuu sen seurauksena.
(Lihavointi minun.)

Kommentteja hommaforumilta:
Eihän nämä meidän asteroidit & co koskaan näe tällaisia Herrgårdenin kaltaisia tilanteita. He elävät täysin vieraantuneena tavallisen kansalaisen elämästä. Kun he käyvät ihastelemassa maailman menoa, he asuvat parhaissa hotelleissa ja sviiteissä. Samoin heillä on oppaat, jotka näyttävät sen, mitä haluavan. Kun ihminen on tarpeeksi kauan elänyt omassa vaaleanpunaisessa höttöpilvessä väkisinkin vieraantuu todellisuudesta. Ainoa kosketus hädänalaisiin tulee median kautta. Kuinka usein päättäjät käyvät leipäjonoja katsomassa? Useimmin mediasta näkyy kuvia mm. Somaliasta ja Irakista kuin omista leipäjonoista.

Suomalainen media vain vaikenee noista tapahtumista naapurissamme vaikka se on kohta meilläkin. Sitten on vaikeaa enää vaieta. Odottakaamme sitä hetkeä. Jopa toivoisi että se tapahtuisi jo tällä hallituskaudella niin eivät voi syyttää tulevia hallituksia asioiden menemisestä päin prinkkalaa.


Tässä vaiheessa kaikkialla Euroopassa korttelien intifada katsotaan vielä poliisitoimen asiaksi. Näin ollen poliisia vahvistetaan. Esim. Ruotsin poliisi on saanut ghettojen kurissapitoon sopivia panssariautoja, ja Suomen poliisillakin taitaa olla pari autoa jo tilattu.

Minulla on sellainen (hyvin hatara) muistikuva, että Ranskan armeija pidettiin ramadan-mellakoiden aikana kasarmeissa, vaikka tilanne kaduilla oli todella paha. Yhtäällä tilannetta ei haluta kärjistää, toisaalla asioiden todellista laitaa ei haluta tunnustaa (ainakaan omille kansalaisille).
Omat muistikuvani tukevat tätä. Ranskan armeijan miesvahvuudesta huomattava osa on mamu-taustaisia, eikä niiden lojaalisuudesta tällaisessa veli vastaan veli-tilanteessa olisi ollut mitään takeita. Siksi riski olisi ollut aivan liian suuri.

Ei tässä hämmästytä yhtään niin paljoa Nuorison touhu kuin tilannetta vieressä passiivisena katselevien ruotsalaisten. Pamput pitkäksi ja töihin, kyllä ne siitä oppii kun tarpeeksi opettaa.

Tuo jatkuu niin kauan kuin pyhää sotaa käyvä nuoriso ajattelee, että heille pyhässä asiassa kaikki on sallittua ja ruotsalaispoliisilta viedään kaikki toimintamahdollisuudet poliittisen korrektiuden nimissä. Seuraavan sanon silläkin uhalla, että se on mautonta/sopimatonta: tuosta taudista ruotsalaiset eivät pääse eroon ilman vankileirejä.We did what we had to do. Islington. Enfield. I was there, I saw it all. Immigrants, Muslims, homosexuals, terrorists. Disease-ridden degenerates. They had to go. Strength through unity. Unity through faith. I'm a God-fearing Englishman and I'm goddamn proud of it!1 kommentti:

Sam kirjoitti...

En kyllä tosin usko, etteikö poliisilla muka ole mitään asiaa Los Angelesin jengialueihin ilman mittavaa apuvoimia. Yhdysvalloissa kyttiä kunnioitetaan ja heidän kimppuun ei noin vain hyökätä. Jos hyökättäisiin, niin saisi 30 vuoden linnatuomion ja jos kyttä ammutaan alkaa massiivinen ajojahti... Niinpä jenkkikytät partioivat ihan vapaasti jengialueilla.