perjantai 1. huhtikuuta 2011

Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Sylvain Kipre, afrikkalainen huippuosaaja

Vasemmistoliiton Hämeen piirin puheenjohtaja Arja Tylli toivotti Sylvain Kiprén tervetulleeksi Vasemmistoliiton ehdokkaaksi.

Vasemmistoliiton lehti Kansan Uutiset:


25.11.2010 17.00

Sylvain Kipré Vasemmistoliiton ehdokkaaksi

KU

Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokkaaksi asettunut hämeenlinnalainen tutkija Sylvain Kipré pitää erityisen arvokkaana asiana sitä, että puolue suhtautuu kaikenlaisiin ihmisiin tasa-arvoisesti.

Norsunluurannikolta kotoisin oleva Kipré on asunut jo pitkään Suomessa. Diplomi-insinöörin ja tohtorin tutkinnon suorittanut mies toimii nykyään tutkijana ja kohteena ovat erityisesti maahanmuuttajien yritykset ja työmahdollisuudet Suomessa.

Vihreistä vasemmistoon

Aiemmin vihreiden ehdokkaana ollut Kipré kertoo tutkineensa moneen kertaan Vasemmistoliiton tavoitteita ja huomasi hyväksyvänsä kaikki puolueen periaatteet.

– Minulle tärkeitä asioivat ovat tasa-arvo, ihmiset, ympäristö ja maailma. Vasemmistoliitto on puolue, joka hyväksyy kaikki ihmiset, myös ne ihmiset, jotka kärsivät ja joilla on vaikeuksia.

Vihreiden ja Vasemmistoliiton selvimpänä erona Kipré pitää sitä, että vihreät korostavat enemmän ympäristöasioita, mutta Vasemmistoliitto asettaa ihmiset etusijalle ja vasta sitten ympäristön.

– Molemmat puolueet ovat hyviä. Usein nuoret kannattavat vihreitä, mutta kun he menevät naimisiin, tekevät lapsia ja sitten ajattelevat perhettä, tasa-arvoa, tukia, turvallisuutta, ajatukset muuttuvat. Minä voin olla Vasemmistopuolueessa ja silti pitää vihreitä arvoja tärkeinä.

Pienyrityksille tukea

Vaalikampanjassaan Kipré aikoo painottaa ainakin opintotuen parantamista sekä erityisesti nuoria työllistävien pienten ja keskisuurten yritysten tukemista. Myös naisyrittäjien tukemista hän pitää tärkeänä. Maahanmuuttajien ja etnisten ryhmien toimeentulon kehittämiseksi Kipré haluaisi perustaa erityinen ”vähemmistöpankin”, joka antaisi edullista lainaa uusia yrityksiä varten.

Energiapolitiikassa Kipré haluaisi lisätä biopolttoaineiden, bioenergian, aurinko- sekä tuulivoimaenergian käyttöä. Lisäksi hän ilmoittaa kannattavansa ympäristöteknologian kehittämistä sekä ekoturismin edistämistä.Sylvain Kipren omat kotisivut:

Sylvain Kipre - Eduskuntavaaliehdokas

Opintotukea ja lainaa on parannettava!

Opintotukea ja lainaa on korotettava, koska se voi helpottaa ja motivoida opiskelijoita, nuoria, työttömiä ja vähätuloisia hankkimaan uuden ammatin ja hyvän työpaikan.


Иммигранты и беженцы!Оказываем помощь по вопросам образования, места жительства, приобретения гражданства Финляндии и содействие по трудовой занятности. Иностранная банковская фирма, которая обеспечивает поддержку новых предпринимателей.

Culturaldiversity: Fortheintegrationofimmigrants: education, jobs,
residentpermits, nationality, housing,
entrepreneurshipandeasyaccesstoloansandsubsidies.

Diversité culturelle : Pour l’intégration des immigrés: éducation, emploi,
permis de séjour, nationalité, logements, entrepreneuriat et accès faciles aux
prêts et subventions.Ylläolevien linkkien takana ei ole mitään muuta kuin samat otsikot uudestaan ja niiden yhteydessä sekalaisia, ko. aiheisiin vain etäisesti liittyviä kuvia.

Vasemmistoliiton kansanedustajaehdokas Sylvain Kipre siis kannattaa mm. kunnallisveron lakkauttamista. Tämä on aika radikaali ehdotus. Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä mieltä Vasemmistoliiton puoluetoimisto on asiasta. Vasemmistoliitto on ilmeisesti ottanut Kipren ehdokkaakseen tuntematta lainkaan hänen poliittisia mielipiteitään.

Huvittavaa on myös, että yksi kansanedustajaehdokas Kipren listaamista tavoitteista on yksinkertaisesti "veroalennus", ilman mitään spesifiointia. Kipre ei sano, mitä veroja hän haluaa alentaa. Jos joku suomalainen kansanedustajaehdokas sanoisi vain haluavansa alentaa "veroa", sille nauraisivat naurismaan aidatkin. Kukaan äänioikeutettu ja vaalikelpoinen suomalainen ei puhu "verosta" spesifioimatta, mitä veroa tarkoittaa. Afrikkalainen maahanmuuttaja näköjään kuitenkin kelpaa ehdokkaaksi, vaikka ei osaisi puhua verotuksesta normaalien aikuisten ihmisten tavoin.

Vasemmistoliitto on aivan selvästi ottanut Kipren ehdokkaakseen vain ja ainoastaan siksi, että hän on afrikkalainen maahanmuuttaja. Vasemmistoliitto noudattaa tässä samaa linjaa kuin Vihreät, jotka ovat ottaneet suomea osaamattoman somalin Zahra Abdullan ehdokkaakseen Helsingissä ja suomea osaamattoman somalin Roda Hassanin Turussa. Kuka tahansa afrikkalainen maahanmuuttaja kelpaa ehdokkaaksi ihan vain sillä meriittillä, että sattuu olemaan afrikkalainen.

Kommentteja hommaforumilta:


« Vastaus #11 : 26.11.2010, 07:26:42 »
Osaako kukaan selvittää, että mistä herra moniosaajan väitöskirjan saisi tilattua? Aivan eri alojen yliopistotutkintoja kun on niin monesta eri yliopistosta, ettei oikein tiedä mistä alkaisi etsimään.

« Vastaus #16 : 21.03.2011, 03:37:44 »

Tuntuu aika käsittämättömältä ettei Kipren tasoisen tohtorismiehen ja diplomi-insinöörikaverin tuotoksia löydy mistään maapallolta, tutkin kolmen yliopiston opiskelijalistatkin, ei ollut kirjoilla mistään väittämistään? Eikä löydy sitä tohtorinväitöstäkään Tampereen yliopistolta?

« Vastaus #19 : 21.03.2011, 08:01:06 »

Pitääköhän Kipren kotisivujen tekstit paikkansa?

http://kipre.net/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=53&lang=fi

Olen myös opiskellut muualla, esim. geologiaa Norsunluurannikolla, matematiikkaa ja kirjanpitoa Strasbourgissa, Ranskassa, Merenkulkua Norjassa ja Skotlannissa, kansainvälistä johtamista Delawaressa, USA:ssa sekä projektihallintoa ja rakennustekniikkaa Oxfordissa Iso-Britanniassa. Olen filosofian tohtori ja tuleva tekniikan tohtori tänä vuonna 2011.


Olen ollut myös suurissa firmoissa aluejohtajana esim. Xerox, Packard Bell, Honeywell, jne. Kipre Oy:n kautta olen ollut kurssien vetäjä ja maahanmuuttajien yritystoimikehittäjä. Olen ollut Suomen Nuori Yrittäjä vuonna 1999 kilpailusarjassa "Yhteiskunnallinen valveutuneisuus ja vastuuntunto". Olen työllistänyt yli 3000 maahanmuuttajaa Suomessa vuoden sisällä omien metodieni avulla.


« Vastaus #20 : 21.03.2011, 09:25:12 »

Jos tuo on totta, niin miksei ukosta ole pidetty meteliä kaikissa moku-medioissa tuplaplushyväyyber-mamuna. Eihän tyypistä ole ns. "kukaan koskaan kuullutkaan".
Taitaa olla mr. Pricen kavereita.

Sitten vaan Kipre laittaa todisteet näkyville pöytään niin päästään tutkimaan miehen historia.


« Vastaus #24 : 21.03.2011, 12:09:30 »

Ihmetyttää kun nämä moniosaajaat eivät koskaan löydä poliittista kotiaan muualta kuin Vihreistä tai Vasemmistoliitosta, mistähän johtuukin...
Mutta asiaan, hemmo on siis 40-vuotias ja saanut melkoisesti aikaan tutkintoja tuohon ikään sekä vankan työkokemuksen.

http://hame.vasemmisto.fi/vaalit-2011-haemeessae/ehdokkaamme.html

http://komposti.vihrealiitto.fi/arkistot/ekv03/vaalit/pirkanmaa/kipre.html

Eri sivujen mukaan on opiskellut/suorittanut mm.:
-LVI-teknikkaa
-Di
-Merenkulkua Norjassa(?)
-Filosofian tohtoriksi
-Kansainvälistä kauppaa
-PK-Yritysten asiantuntija
-Kirjanpitäjä
-Rakennustekniikkaa
-Teollisuustaloutta
-Projektihallintoa oxfordissa
-Kieliä eri paikoissa
-Kansainvälistä johtamista Delaware,USA
-Tuotantotalouden tutkija
-Kansainvälistä politiikkaa
-Tietotekniikkaa(?)

Työkokemus: Kouluttaja (yrittäjyys, kauppa, johtaminen, markkinointi, politiikka, projektihallinto ja ranskan kieli). Suurissa firmoissa aluejohtajana esim. Xerox, Packard Bell, Honeywell, jne.
Yrittäjä (kahvi ja kaakao). Maahanmuuttajien yritystoimikehitäjä. Kurssien vetäjä.
Yrittäjänä myös Norjassa?

Norjan firmastaan ei ole hyväksi kokenut antaa mitään tietoja?
http://www.finnalle.no/general_export_sylvain_kipre/36346285321.html

Tuohon ikään nähden on hemmo kerinnyt melkoisesti, oli sitten vaikka 1-vuotiaana Norsunluurannikolta lähtenyt....
Merenkulkukoulutuksensa kiinnostaa minua tietty erityisesti ja jotta Suomessa voisit sanoa opiskelleesi merenkulkua ja saaneesi siihen pätevyyden niin se ottaa kaiken kaikkiaan n.10 vuotta, viiteen vuoteenkin saa kyllä vahtiperämiehen paprut.
Kotisivuillaan näkyy olevan kuva miehestä uniformu päällä ja tansittamassa naista, arvomerkkiä en tunnista kun jossain määrin vaihtelevat maittain/yhtiöittäin kansi ja konepäällystöä lukuunottamatta joiden kohdalla käytetään standardia.
http://www.kipre.net/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=53&lang=fi
Äkkisiltään sanoisin että kyse on risteilyisännästä mutta merenkulun kanssa sillä ei ole muuta tekoa kuin pakollinen turvallisuuskurssitus joka kestää maasta riippuen muutaman päivän, ammatin vaatima muu koulutus on peruskoulu, taitoina voidaan vaatia kielipäätä linjasta riippuen ja erityisesti suulautta suositaan.
Eräällä sivulla viittaakin merenkulun opintoihinsa myös Skotlannissa ja se sopii sikäli kuvaan että Abredeenissa on varsin suuri koulutuskeskus jossa järjestetään pelastautumiskoulutusta(Liittyen siihen että kaupunki on tukikohta monelle off-shore yhtiöllä jotka öljyn poraamisen kanssa puljaavat)

Summasuumarum, kun hiukan miettii ilmoitettuja työuria ja ilmoitettuja opintoja/koulutuksia niin voi havaita että kaverin pitäsi olla mieluummin 70-80-vuotias ja silti tekisi tiukkaa...Mutta en ole yllättynyt siitä että Vasemmistoliitto taikka Vihreät eivät näistä jutuista ole kiinnostuneita kun kerran on mahdollisuus saada ehdokkaaksi huippuosaaja maailmalta« Vastaus #28 : 21.03.2011, 13:45:16 »

Voi mikä harmi, ettei Sylvain lähtenyt urheilu-uralle. Tuolla 2003 ilmoitetulla tuloksella 10,51 s olisi sijoituttu niukasti hopealle saman vuoden SM-kisoissa. Aika kova tulos amatööriltä. Pienellä harjoittelulla olisi olympiakultakin irronnut verrattain helposti.

http://komposti.vihrealiitto.fi/arkistot/ekv03/vaalit/pirkanmaa/kipre.html

Olen tamperelainen maahanmuuttaja-kouluttaja. Opetan yrittäjyyttä, yrityshallintoa ja kansainväistä kauppaa. Olen kotoisin Norsuluurannikolta ja äidinkieleni on ranska.

Minulla on monipuolinen koulutus valtio-oppia ja kansainvälistä politiikkaa, lvi-tekniikkaa ja rakennustekniikkaa, yrityshallintoa, kansainvälistä kauppaa ja markkinointia, rakennushallintoa ja projektijohtamista Oxfordin yliopistossa.

Harrastan yleisurheilua (100 m 10,51) ja itsepuolustusta (musta vyö) sekä soitan rumpua kirkossa.

Liityin vihreisiin elokuussa 2002. Tavoiteenani on parantaa maahanmuuttajien asemaa Suomessa, helpottaa Suomen kansalaisuuden saamista sekä maahanmuuttajien koulutus- ja työtilannetta.
« Vastaus #29 : 21.03.2011, 14:59:41 »

Aika ansioitunut ehdokas. Olisi tutkivalle journalismille tehtävä selvittää, onko kaikki kerrottu totta. Pahoittelen ennakkoluulojani. Mutta on vaikea uskoa, että noin pätevöitynyt "varsinainen" maahanmuuttaja ei hankkiutuisi luomaan uraa ummehtunutta Suomea kansainvälisempiin piireihin. Jos Vasemmistoliiton ehdokas osoittautuisi tosielämässä hieman vähemmän ansioituneeksi kuin mitä on paperilla, se kertoisi jotain myös Vasemmistoliitosta.

On selvä, ettei kenelläkään alkuperäisväestöön kuuluvalla kansanedustajaehdokkaalla olisi mahdollisuutta sepittää ansioitumisistaan mitä tahansa. Toivottavasti joku viitsisi penkoa hiukan Kiprén taustoja.

2 kommenttia:

Jaska Brown kirjoitti...

Tämän huippuosaajan CV:n lepakon mentävistä rei'istä helpoimmin tarkistettavia on tuo väitetty 100 metrin tulos 10,51. Tilastopajan yleisurheilijatietokanta on hyvin perusteellinen, viimeisen 15 vuoden ajalta löytyvät kaikki Suomessa virallisissa kilpailuissa tehdyt tulokset. Palvelun kansainväliseltä puolelta löytyvät melko varmasti esim. satasen juoksijoista kaikki koskaan edes 11 sekuntia alittaneet. Satusetämme profiili on tyhjää täynnä. Luultavasti mies ei ole koskaan edes asettunut lähtöviivalle Suomessa ja jos on ulkomailla juossut, niin ajanottoon olisi kelvannut sekuntikellon tilalle kalenteri.

Olli Hakala / Muutos 2011 Blogi kirjoitti...

On kaikki tittelit siis valhetta???? Ja vasemmiston kansanedustaja ehdokas??