perjantai 8. huhtikuuta 2011

Sylvain Kipre = Gibre?


Sylvain Kipre:

Olen tamperelainen maahanmuuttaja-kouluttaja. Opetan yrittäjyyttä, yrityshallintoa ja kansainväistä kauppaa. Olen kotoisin Norsuluurannikolta ja äidinkieleni on ranska.

Minulla on monipuolinen koulutus valtio-oppia ja kansainvälistä politiikkaa, lvi-tekniikkaa ja rakennustekniikkaa, yrityshallintoa, kansainvälistä kauppaa ja markkinointia, rakennushallintoa ja projektijohtamista Oxfordin yliopistossa.

Harrastan yleisurheilua (100 m 10,51) ja itsepuolustusta (musta vyö) sekä soitan rumpua kirkossa.

Liityin vihreisiin elokuussa 2002. Tavoiteenani on parantaa maahanmuuttajien asemaa Suomessa, helpottaa Suomen kansalaisuuden saamista sekä maahanmuuttajien koulutus- ja työtilannetta.
Kun olin kirjoittanut tässä blogissa tuosta Vasemmistoliiton ehdokkasta Sylvain Kiprestä, sain tällaisen yksityisviestin:

muistaakseni herra Gibre, tai ainakin samanniminen henkilö, oli vuosina 1991-1992 lapulla kristillisessä kansanopistossa. Tämän voit kysyä sieltä, kerro tarkistavasi CV:n tietoja, niin saat varmistuksen.
Lisäksi hän oli 1992-1994 seinäjoella eteläpohjanmaan ammattikoulun LVI-puolella. Ainakin saman niminen henkilö on valmistunut sieltä 1994. Näiltä saa tiedot aika helposti, vaikkapa sähköpostilla.

1997 tai 1996 joku Gibre oli seinäjoen AKKssa ranskan opettajan pestillä vähän aikaa, mutta katosi, kun siellä alettiin tutkimaan kadonneiden tietokoneiden arvoitusta. Tämä selvinnee kysymällä asiaa suoraan sieltä.

voi tietysti olla että kyseessä on kaksi eri henkilöä.
ihmetyttää vain yhtäläisyydet tämäkin suuruus oli, kuulemma, norsunluurannikolta.

Ei kommentteja: