keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Japani vs. Haiti vs. New Orleans

ABC:

Japanese, Waiting in Line for Hours, Follow Social Order After Quake

Overnight and into the grey, chilly morning, long lines formed outside small convenience stores and supermarkets throughout the tsunami-ravaged city of Sendai.

At one, Daiei, the orderly lines had begun 12 hours before the shop opened and stretched for blocks.

...

Despite the line's length everyone remained calm and polite.

As Japanese survivors cope with food and gasoline shortages amidst the aftershocks and rising body count, they draw on a sense of social order. Unlike scenes in natural disasters in Haiti and New Orleans, there is little anger, no looting. (lihavointi ja kursivointi M. Ellilä)Minä syyskuussa 2005 New Orleansin tulvakatastrofista:

New Orleans sijaitsee merenrannan ja järven välissä olevassa joensuistossa, jossa katutaso on sekä meren että järven vedenpinnan alapuolella. Tämä taas johtuu siitä, että valtiovalta on tukenut patojen rakentamista kaupungin ympärille ja talojen jälleenrakentamista kaikkien tulvien ja hurrikaanien jälkeen.

Kyseessä on siis taloustieteellinen malliesimerkki ilmiöstä nimeltä moral hazard, joka on nimenomaan riskien kollektivisoinnin (courtesy of U.S. taxpayers) aiheuttama ongelma.

Järjestyshäiriöt tulvan valtaamassa kaupungissa taas johtuvat a) läsnäolevien tuhansien poliisien ja sotilaiden kyvyttömyydestä tai haluttomuudesta suojella kansalaisia ja heidän omaisuuttaan - jälleen siis näemme julkisen sektorin tehottomuuden - ja b) kaupungin populaation ja ennen kaikkea tulva-alueelle jääneiden ihmisten joukon rodullisesta ja etnisestä kompositiosta.


Mikko Särelä:


Rodulla, tai etnisyydellä ei ole mitään tekemistä New Orleansissa tapahtuneiden levottomuuksien kanssa. Samanlaisia levottomuuksia olisi varmasti esiintynyt, jos samalle alueelle olisi sullottu suuri määrä helvetin enkeleitä ja heidän vastineitaan, tai mitä tahansa rikollista rupusakkia.

On täydellistä järjettömyyttä syyttää jotain kuvitteellista rotua ongelmista, kun todellisuudessa ongelmat ovat kulttuurissa. Itse ainakin tunnen monta erittäin mukavaa mustaihoista, jotka eivät varmasti osallistuisi moiseen ryöstelyyn ja raiskaamiseen.

Historiallisesti katsottuna ryöstelevää ja raiskaavaa joukkoa on löytynyt kaikkialta. Modernit länsimaat ovat poikkeus tässä väkivallan kulttuurissa, joka on osa ihmisen historiaa. Tälle poikkeukselle lienee monta syytä, mutta yksi niistä EI ole geenit.

Geenien syyttäminen tuollaisesta toiminnasta ei ole pelkästään typerää, vaan myöskin vahingollista. Se saa aikaan kuvitelman, etteivät nuo ihmiset voi mitään käytökselleen. Tämä taasen vain hidastaa, tai estää noiden yhteisöjen ongelmien, eli mm kulttuurin sisäistämän ja hyväksymän väkivallan, ratkaisemista.

Tällainen rasistinen paska ei kuulu libertaariin blogiin. Jos haluat jatkaa samalla linjalla, voisit etsiä vaikka jonkin uusnatsien blogin ja mennä sinne kirjoittelemaan.Mikko Sandt:

Veikkaan, että tilanne olisi aivan tyystin samanlainen jonkin vastaavan katastrofin iskiessä keskelle White Trash-porukan asuttamaa aluetta.

Idiotismi ja väkivaltaisuus saattaa olla geneettistä mutta sillä ei ole mitään tekemistä etnisyyden kanssa.


Minä:


"Rodulla, tai etnisyydellä ei ole mitään tekemistä New Orleansissa tapahtuneiden levottomuuksien kanssa."


New Orleansin demografinen rakenne oli pieni sivupointti jutussani, jonka pääpointti oli tukiaisten aiheuttama moral hazard ja julkisen sektorin inkompetenssi järjestyksenpidossa.

Jännää, että tartuit juuri tuohon sivuhuomautukseen New Orleansin väestöstä. Näkemykseni tietyn väestöaineksen suuresta roolista New Orleansin rikollisuudessa perustuu mm. Ylen tv-uutisten paikan päällä käyneen toimittajan tietoihin ja yleisesti tunnettuun tilastotietoon. Revi tästä:

At midyear 2004 there were 4,919 black male prison and jail inmates per 100,000 black males in the United States, compared to 1,717 Hispanic male inmates per 100,000 Hispanic males and 717 white male inmates per 100,000 white males.

On järjetöntä väittää, että tuollainen seitsenkertainen ero valkoisten ja mustien suhteellisessa vankimäärässä eli varsin hyvä indikaattori rotujen välisistä eroista rikollisuudessa kokonaisuutena olisi irrelevanttia New Orleansissa tapahtuneiden levottomuuksien kannalta.

New Orleans itself is two-thirds black. It has had nothing but black mayors since 1978. All four of them are from the light-skinned "creole of color" elite, including the notorious Marc H. Morial, now head of the National Urban League. The city government is corrupt and lackadaisical. While the police department has perhaps rebounded from the depths it reached a decade ago when an officer was condemned to death for having a mother of three rubbed out by drug gangstas in his employ, nobody should be surprised that last week numerous officers ran away, and some even freelanced as looters.

http://www.vdare.com/sailer/050903_new_orleans.htm

"On täydellistä järjettömyyttä syyttää jotain kuvitteellista rotua ongelmista, kun todellisuudessa ongelmat ovat kulttuurissa."


Puhuinkin paitsi rodusta, myös etnisyydestä. Mustien amerikkalaisten etnokulttuuri ihannoi ja legitimoi rikollisuutta. Valkoiseen suomalaiseen perheeseen adoptoidut suomalaisessa kultturissa kasvaneet mustat lapset eivät käyttäydy samalla tavalla kuin mustat amerikkalaiset. Rotu eli geneettinen populaatio ei kuitenkaan ole mitenkään kuvitteellinen suure. Kiistätkö geenien olemassaolon? Oletko kreationisti tms. hörhö?


"Tällainen rasistinen paska ei kuulu libertaariin blogiin. Jos haluat jatkaa samalla linjalla, voisit etsiä vaikka jonkin uusnatsien blogin ja mennä sinne kirjoittelemaan."


Geneettisten erojen olemassaolon mainitseminen ei ole rasismia tai uusnatsismia. On ikävää, että yrität kiistää objektiivisia faktoja poliittisen korrektiuden vuoksi. Tulee Orwell mieleen.


Minä tammikuussa 2010
Haitin maanjäristyksestä:

Afrikkalaisten asuttama maa muuttuu Afrikaksi

Afrikkalaisten mielestä ryöstöt, raiskaukset, nepotismi, korruptio, klaanisodat, taikausko ja hetken mielijohteesta huvin vuoksi tehdyt murhat ovat normaalia meininkiä.

Jos afrikkalaiset muodostavat väestön enemmistön jossain Afrikan ulkopuolisessa maassa, tämä maa muuttuu Afrikaksi.

Näin on käynyt mm. Haitissa, jonka voodoo-kulttuuri ja bolshevistisen anarkian repimä yhteiskunta muistuttavat kummasti afrikkalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa.

Normimeininkiä Afrikassa: Haitin pääkaupungissa neekerit puukottavat toisiaan kadulla ryöstääkseen toisiltaan ruokaa. Haiti on afrikkalaisten asuttama maa ja näin ollen afrikkalainen yhteiskunta.


Bloggaaja Ironmistress:

Haitin maanjäristys on saanut aikaan täydellisen anarkian. Vaikka itse maanjäristys olikin voimakkuudeltaan sellainen - Richterin avoimella 7,0 -, jonka jälkeen Japanissa yleensä pyyhitään pölyt, pannaan shójit takaisin paikalleen ja buutataan tietokoneet, Haitissa (suomen kielessä saarista käytetään sisäpaikallissijoja eli ollaan saaressa, tullaan saaresta ja mennään saareen) se tuhosi hallintoinfrastruktuurin täysin, ja maa on vajonnut täydelliseen anarkiaan.


Ja Haitissa on käynyt täsmälleen samalla tavalla kuin New Orleansissa kävi Katrinan jäljiltä.


Niinpä. Tämä johtuu siitä, että Haitin väestö on rodullisesti samanlainen kuin New Orleansin.Japanin viimeaikaiset tapahtumat osoittavat jälleen kerran oikeaksi sen roturealistisen näkemyksen, jota ovat jo pitkään esittäneet mm. Tatu Vanhanen, Steve Sailer, J. P. Rushton, Michael Levin, minä ja Ironmistress (aka Takkirauta):


Lukijoiden kommentteja uutisten perusteella selvästi havaittavista rodullisista eroista japanilaisten, valkoisten ja mustien välillä:

The entire small city of Cedar Rapids, Iowa flooded less than 3 years ago and there was virtually no looting, crime, choas or lawlessness. Heck, even New Orleans cops were seen looting stores after Katrina. All I can gather is that the folks in New Orleans were raised without discipline or respect for authority and it showed. I lived in Japan for 3 years and found the Japanese to very polite, calm, hard working and respectful. It doesn't surprise me that they handle a catastrophe with such grace.Nämä "huonosti kasvatetut" neworleansilaiset olivat tietysti mustia, samoin kuin em. New Orleansin kauppoja ryöstelleet poliisit; tämähän näkyi tv-uutisissa selvästi.

Just two short years ago, thousands of Detroit residents, mobbed city hall. They thought they were getting paid for electing 0bama to office. Thousands were in the street and all trying to jam their way in to city hall to be the first to get their "0bama dollars", as the one woman called it. Thousands, all pushing, shoving, swearing at one another, screaming, trampling and demanding their share.

Nämä "Detroitin asukkaat" ja "Obaman äänestäjät" olivat tietysti mustia.

Tämä on hyvin opettavainen tarina.

Ihminen on geenien muovaamaa biomassaa, jota koskevat tietyt biologiset lainalaisuudet. Samoin kuin ihminen tarvitsee tietyn määrän tietynlaista ravintoa pysyäkseen hengissä, samoin ihmisen toiminnassa on tietynlaisia mm. aggressiivisuuteen, seksuaalisuuteen ja älykkyyteen liittyviä biologisia, geneettisiä lainalaisuuksia.

Neekereillä eli afrikkalaisilla on geneettisesti korkeampi testosteronitaso kuin valkoisilla ihmisillä eli eurooppalaisilla. Testosteroni korreloi positiivisesti aggressiivisuuden kanssa. Väestön korkea keskimääräinen testosteronitaso johtaa väistämättä suureen rikollisuuteen koko yhteiskunnassa. Yhteiskunta koostuu ihmisistä. Jos väestö koostuu korkean testosteronitason omaavista ihmisistä eli neekereistä eli afrikkalaisista, yhteiskunta on väkivaltainen anarkia eli afrikkalainen yhteiskunta.

Korkea testosteronitaso johtaa myös voimakkaisiin seksuaalisiin haluihin. Neekereillä eli afrikkalaisilla on geneettisesti korkeampi testosteronitaso kuin valkoisilla ihmisillä eli eurooppalaisilla. Jos väestö koostuu korkean testosteronitason omaavista ihmisistä eli neekereistä eli afrikkalaisista, yhteiskunnassa tehdään paljon seksuaalirikoksia eli raiskauksia.

Tätä taustaa vasten on väistämätöntä, että afrikkalaisten maahanmuutto Eurooppaan kasvattaa raiskauksien määrää Euroopassa.

Neekereillä eli afrikkalaisilla on myös geneettisesti matalampi älykkyyskapasiteetti kuin valkoisilla ihmisillä eli eurooppalaisilla.

Älykkyyden ja elintason välillä on positiivinen korrelaatio.
Kausaliteetti kulkee molempiin suuntiin: toisaalta elintason nousu nostaa älykkyystasoa vähentämällä mm. aliravitsemuksesta aiheutuvia aivovaurioita väestössä, toisaalta älykkäämpi väestö pystyy tuottamaan itselleen korkeamman elintason.

Väestön korkea keskimääräinen älykkyystaso johtaa väistämättä korkeaan elintasoon koko yhteiskunnassa ja väestön matala älykkyystaso matalaan elintasoon.

Yhteiskunta koostuu ihmisistä. Jos väestö koostuu matalan älykkyystason omaavista ihmisistä eli neekereistä eli afrikkalaisista, yhteiskunta on väistämättä köyhä kehitysmaa eli afrikkalainen yhteiskunta. Älykkäämpien ihmisten asuttamassa yhteiskunnassa, kuten Japanissa, vallitsee korkeampi elintaso.

Kun väestön keskimääräinen älykkyystaso laskee, maan elintaso laskee. Tyhmät ihmiset eivät pysty ylläpitämään korkeaa elintasoa, koska elintaso on yhtä kuin tavaroiden ja palveluiden kokonaistuotannon reaaliarvo per capita; tyhmät ihmiset eivät pysty ylläpitämään yhtä arvokasta hyödykkeiden kokonaistuotantoa kuin älykkäämmät ihmiset, joten tyhmemmällä yhteiskunnalla on matalampi elintaso.

Neekerien tuominen Eurooppaan siis alentaisi Euroopan elintasoa, vaikka neekerit eivät olisi veronmaksajien rahoilla eläviä sosiaalipummeja.

Nykyisin neekerit kaiken kukkuraksi ovat enimmäkseen työttömiä tai muita eurooppalaisten veronmaksajien rahoilla eläviä loisia. Kun Eurooppaan tulee lisää veronmaksajien rahoilla eläviä pummeja, verovaroja riittää vähemmän.

Mitä enemmän Eurooppaan tulee neekereitä, sitä vähemmän Euroopassa on varaa julkiseen terveydenhoitoon, koulutukseen, eläkkeisiin, lasten päivähoitoon jne.

Monikulttuurisuusfanaatikkojen ja muiden uskonnollista "rotuja ei ole"-mantraa hokevien idioottien kannattaisi vertailla ihmisten käyttäytymistä Japanissa ja Haitissa maanjäristyksen jälkeen ja vetää siitä johtopäätöksiä erirotuisten ihmisten kansanluonteesta eli geneettisistä taipumuksista älykkyyteen/ tyhmyyteen, altruismiin ja harmoniseen sosiaaliseen kanssakäymiseen/ epäsosiaaliseen käytökseen, rauhallisuuteen/ väkivaltaisuuteen, pitkäjänteisyyteen/ lyhytjänteisyyteen, vastuullisuuteen/ vastuuttomuuteen, terveeseen ja hillittyyn itsevarmuuteen/ hysteriaan ja paniikkiin jne.

Haitissa apinanraivolla riehuneet, ryöstelleet, raiskailleet ja murhailleet neekerit ovat samaa afrikkalaista rotuainesta, jota Suomea nykyisin johtava maanpetturiklikki eli Tarja Halonen, Mari Kiviniemi, Jyrki Katainen, Alexander Stubb, Stefan Wallin, Astrid Thors, Anni Sinnemäki, Tuija Brax, Mika Illman, Ritva Viljanen, Eva Biaudet jne. haluaa tuoda Suomeen satatuhatpäisinä vellovina laumoina.

Tälläkin hetkellä maahanmuuttovirastossa on jonossa yli 5000 somalia, jotka kaikki ovat tulossa Suomeen täällä jo nykyisin asuvien yli 10 000 somalin lisäksi.

Maahanmuuttajia on Suomessa nykyisin kaikkiaan yli 200 000.


Ulkoministeri Alexander Stubbin (kok) mielestä Suomessa käytävän maahanmuutto- ja kansainvälisyyskeskustelun ilmapiiri on tällä hetkellä ahdistava.

Stubb sanoi maahanmuuttajien työllistymistä käsittelevässä seminaarissa Helsingissä, että Suomen koko menestys ja talouskasvu perustuu avoimuudelle ja kansainvälisyydelle. Menestyminen edellyttää, että kansainvälisyyteen on kosketuspintaa myös kotimaassa.


Suomen nykyinen hallituksen mielestä somalien ym. afrikkalaisten ym. kehitysmaalaisten tuominen Suomeen suurina laumoina siis luo "kosketuspintaa kansainvälisyyteen" ja sitä kautta luo "edellytyksiä Suomen talouden menestykselle".

Suomen hallitus näkee Suomessa asuvat afrikkalaiset massat edellytyksenä Suomen talouden menestykselle.

Kun maatamme hallitsee tällainen mielipuolinen, seinähullu maanpetturikopla, kohta Suomessa rupeaa olemaan samanlaista kuin Haitissa, New Orleansissa, Somaliassa, Ruandassa, Kongossa, Sudanissa ym. neekerirodun asuttamissa paikoissa. Yhteiskunta koostuu ihmisistä. Jos yhteiskunta koostuu afrikkalaisesta väestöstä, se on afrikkalainen yhteiskunta. Alexander Stubb, Jyrki Katainen, Mari Kiviniemi ym. maanpetturit vievät Suomea eteenpäin Mobutu Sese Sekon, François Duvalierin, Robert Mugaben ja Idi Aminin viitoittamalla tiellä.

2 kommenttia:

Masse kirjoitti...

Hieman offtopic - ihmettelyä.

Kuinka on arabien/persialaisten/turkkilaisten laita älykkyysmittauksissa?

(Ahmavaara-Vanhanen vain on tullut luettua ja siitä on aikaa.)

Kysymys sai alkunsa kun punainen risti - niminen pienellä kirjoitettava aatteelinen yhdistys kerää rahaa taskuihinsa ilmoituksella: "Auta kriisien ja katastrofien uhreja Libyassa ja Japanissa".

Kriisit ja katastrofit. Niinpä.

Jarkko kirjoitti...

Ne on siinä puolivälissä neekereitä ja valkoisia.

ks.
http://fi.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations

Kyseisten maitten romahdus parin tuhannen vuoden takaisesta johtuu sekoittumisesta alueelle otettuihin neekeriorjiin.
Iran 84
Turkki 90
Egypti 83