perjantai 11. maaliskuuta 2011

Ulpu Iivari (sdp): Internet ei ole reaalimaailmaa

Ulpu Iivari SDP:n puoluesihteerinä joskus silloin ennen, kun DDR oli vielä olemassa


Helsinki
Osallistuu kevään 2011 eduskuntavaaleihin tutkijatohtori Pilvi Torstin kampanjapäällikkönä ja maailman muuttamiseen muun muassa tämän blogin kautta.

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Ketkä luuraavat Soinin selän takana?

Unto Hämäläisen kuvaus Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä Jussi Halla-ahon vaalistartista oli hätkähdyttävä. Paikalla Helsingissä olivat myös maakuntien miehet. Halla-ahon siunaamat ehdokkaat eri vaalipiireissä esittäytyivät yksi toisensa jälkeen. Syntyi kuva netin kautta tiukasti organisoituneesta ja keskitetyssä ohjauksessa toimivasta joukosta, joka muodostaa puolueen perussuomalaisten sisällä. Ja tuo puolue tähtää voittoon. Hämäläisen jutun luettuani en enää ihmetellyt nyt paikkansa eduskunnassa jättävän veteraanin Raimo Vistbackan hätää ja hämmenystä televisiossa, kun häneltä kysyttiin kommentteja perussuomalaisten gallupmenestyksestä.

Mustapaidat luuraavat vielä nyt Timo Soinin leveän selän takana, mutta entä sitten, kun vaalit on käyty ja hommafoorumin vihaa tihkuva virtuaalimaailma on muuttunut poliittiseksi voimaksi?


Millainen on tämä "hommafoorumin vihaa tihkuva virtuaalimaailma"?

Oletko koskaan lukenut hommaforumia kertaakaan vai keksitkö näitä vihajuttuja ihan omasta päästäsi?

Puoluetoverisi Arja Alho sanoi eräässä tv-ohjelmassa, että hommaforum on Jussi Halla-ahon blogi. Minusta vaikuttaa siltä, että sinulla Ulpu on samantasoiset tiedot asioista kuin Arjalla.

Ovatko kaikki internetissä käydyt keskustelut "virtuaalimaailmaa"?

Onko internet mielestäsi jotenkin vähemmän reaalimaailmaan kuuluva asia kuin esim. sanomalehdet tai tv?

Oletko itse vanhana veteraanipoliitikkona mediataidoiltasi samanlainen kuin mainitsemasi (ja ilmeisesti ihailemasi) Raimo Vistbacka, joka ei omien sanojensa mukaan koskaan käytä internetiä?


Ei kommentteja: