keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Älykkyyden ja elintason välillä on positiivinen korrelaatioZimbabwen valkoiset viljelijät hakevat apua

julkaistu pe klo 17:45, päivitetty pe klo 18:40

Zimbabwen valkoihoiset viljelijät yrittävät kerätä noin 700 000 euroa kuukaudessa tuhansille tiloiltaan karkotetuille. Valkoihoisia viljelijöitä edustava Kaupallisten viljelijöiden liitto sanoo, että 4 200 entistä viljelijää elää tällä hetkellä vain noin dollarilla päivässä.

- Yritämme nostaa näiden ihmisten kuukausitulon 300 dollariin kuukaudessa, sanoo viljelijäliiton puheenjohtaja Charles Taffs. Hänen mukaansa kaupalliset viljelijät eivät enää saa tuottaa viljelykasveja, ja hallituksen takavarikoimat entiset tuottavat tilat ovat nyt lähinnä joutomaana.

- Maamme kärsii elintarvikepulasta ja samaan aikaan jatkuu valkoisiin viljelijöihin kohdistunut vaino, Taffs lisää.

Zimbabwessa oli noin 5 000 valkoisten omistamaa maatilaa presidentti Robert Mugaben aloittaessa maauudistuksensa vajaat kymmenen vuotta sitten. Tällä hetkellä jäljellä on enää 400 tilaa.

Mugabe on perustellut uudistusta halullaan korjata siirtomaa-ajan vääryyksiä. Hanke on kuitenkin vienyt Zimbabwen syvään ahdinkoon. Entinen maataloustuotteiden viejämaa kärsii nyt pahasta elintarvikepulasta ja on riippuvainen ulkopuolisesta avusta.


Maahanmuutto- ja monikulttuurisuuskeskustelussa monilta tuntuu unohtuvan se, että jokainen yhteiskunta ja kulttuuri on tietynlaisten ihmisten tuottama ja ylläpitämä.

Eurooppalainen kulttuuri ja moderni länsimainen yhteiskunta on valkoisten ihmisten tuottama.

Mustien ihmisten tuottamia yhteiskuntia ja kulttuureja voisi käydä katsomassa Afrikassa, jos siellä ei olisi valkoisten ihmisten sinne rakentamia rautateitä, lentokenttiä, asfaltoituja teitä ja katuja, kivitaloja, sähköä, puhelinta, televisiota jne.

Afrikkalaisten mielestä ryöstöt, raiskaukset, nepotismi, korruptio, klaanisodat, taikausko ja hetken mielijohteesta huvin vuoksi tehdyt murhat ovat normaalia meininkiä. Jos afrikkalaiset muodostavat väestön enemmistön jossain Afrikan ulkopuolisessa maassa, tämä maa muuttuu Afrikaksi. Näin on käynyt mm. Haitissa, jonka voodoo-kulttuuri ja bolshevistisen anarkian repimä yhteiskunta muistuttavat kummasti afrikkalaista kulttuuria ja yhteiskuntaa.

Neekerien tuominen Eurooppaan alentaa Euroopan väestön keskimääräistä älykkyystasoa, koska neekereillä on matalampi mediaani-ÄO kuin valkoisilla. Älykkyyden ja elintason välillä on positiivinen korrelaatio. Kausaliteetti kulkee molempiin suuntiin: toisaalta elintason nousu nostaa älykkyystasoa vähentämällä mm. aliravitsemuksesta aiheutuvia aivovaurioita väestössä, toisaalta älykkäämpi väestö pystyy tuottamaan itselleen korkeamman elintason.

Kun väestön keskimääräinen älykkyystaso laskee, maan elintaso laskee.

Tyhmät ihmiset eivät pysty ylläpitämään korkeaa elintasoa, koska elintaso on yhtä kuin tavaroiden ja palveluiden kokonaistuotannon reaaliarvo per capita; tyhmät ihmiset eivät pysty ylläpitämään yhtä arvokasta hyödykkeiden kokonaistuotantoa kuin älykkäämmät ihmiset, joten tyhmemmällä yhteiskunnalla on matalampi elintaso.


Ei kommentteja: