keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Miten islamiin pitäisi suhtautua

Mitä on islam
« Vastaus #387 : 14.06.2009, 13:11:07 »

Negakulttuurin lähtökohta on , että erityisesti muslimiväestön lojaalisuus uutta kotimaata kohtaan on aina vain tilapäistä tahi taktista. Niinpä negakulttuurissa kaikki muslimien kulttuurilliset vaatimukset ei ainoastaan murretaan , vaan ne sanktioidaan rahallisesti. Kieltäytyminen jostain kouluopetuksesta johtaa joko sosiaaliturvan katkaisemiseen tahi sakkoon ja niin edelleen.

Lyhyesti sanottuna , negakulttuuri murtaa sinun uskontosi siten että vähitellen islamilainen elämä tulee yhä vaikeammaksi ja vaikeammaksi. Koko ajan sinun valituksesi torjutaan pelkkänä taqiyyana. Lopulta uskosi on niin tiukasti kahlittu että koko islam on täysin vesitetty.


Miten Ellilä ja ketjun muut muut postaajat suhtautuvat markkinoimaani negakulttuuriin ? Negakulttuurin perusta on , että islamilainen taqiyyan mukainen kiemurtelu vain jatkuu ja jatkuu. Niinpä systeemi on "buutattava" siten , että kaikki nämä luodut teeskennellyt dialogit vain todetaan taqiyyan mukaisiksi ja että muslimeilla (suurella osalla) ei ole koskaan ollut pienintäkään aikomusta totella maan lakeja , omaksua sen kultturia tahi tehdä työtä sen hyväksi.

Tavallaan negakulttuuri menee jo kaiken tämän hetken keskustelun (Geert Wilders , Tanskan Kansanpuolue , Tariq Ramadan jne.) ohi. Kyseessä on eräänlainen fact finding -mission jälkeinen aika , jossa tähän astisen monikulttuuri-ideologian puitteissa tehty puuhastelu pyhitään yli ja aloitetaan uudestaan ei ainoastaan assimilaatiolla vaan kovennetulla assimilaatiolla eli negakuttuurilla.

Negakulttuurin ohjauskeinoihin kuuluvat fiskaaliset sanktiot , kansalaisuuden riistämiset sekä olennaisesti nykyistä helpompi karkottaminen.

Mielipiteitä ?


Mitä on islam
« Vastaus #388 : 14.06.2009, 13:30:58 »

Muuten olet keksinyt mainion reseptin muslimien radikalisoimiseen. Oikeusvaltiokin saattaa kuolla negakulttuurin myötä, mutta toisaalta jos negaa joudutaan oikeasti harkitsemaan, tahna valuu jo niin pahasti tuulettimesta, että ehkä ei ole väliä. Negailun lasken siis dystopioiden ja synkistelyn luokkaan.


Mitä on islam
« Vastaus #389 : 14.06.2009, 14:13:49 »

Negan tavoitteena on nimenomaan muslimien maallistaminen ja kääntäminen pois uskonnollisuudesta. Miten maallistaminen ja maallistuminen voisi jotenkin radikalisoida muslimit ? Päinvastoin - myönnytykset radikalisoivat , sillä mitä islamilaisempi yhteisö on , sitä helpompaa yhteisöön on tuoda yhä radikaalimpia elementtejä. Mutta , kysytään taas toisinpäin : onko sinulla jokin peruste sille , että muslimeille olisi annettava kulttuurillisia myönnytyksiä ?

Yleensä näissä piireissä katsotaan karsaasti muslimeille annettavia myönnytyksiä , ja vaaditaan paluuta assimilaation eli maassa maan tavalla-politiikaan. Nega on assimilaatio , jossa vain todetaan että maassa maan tavalla-agenda on suorastaan vahvistettava sanktioilla.

Olettaen että et halua muslimeille annettavan myönnytyksiä , onko sinulla jokin parempi ajatus kuin nega saada assimilaatio uudestaan käyntiin ?


Mitä on islam
« Vastaus #392 : 15.06.2009, 17:11:35 »

Periaatteessa kannatan suunnilleen tuontyyppistä strategiaa, jota kutsut negakulttuuriksi. Itse en kuitenkaan käyttäisi tuollaista termiä. Kannatan joka tapauksessa tuollaista islamin marginalisointia länsimaissa, islamin elintilan kaventamista, islamilaisen elämäntavan harjoittamisen asteittaista hankaloittamista jatkuvasti enenevässä määrin.


Mitä on islam
« Vastaus #393 : 16.06.2009, 23:34:36 »

Ei mitenkään hullumpi ajatus, mutta edellyttää islamin vallan aisoissa pitämistä jo alun alkaenkin. Eli muslimien määrä on pidettävä alhaisena, sekä maahanmuuton että suuremman syntyvyyden kautta tapahtuva lisääntyminen huomioiden. Muutoin ei ole mitään mahdollisuuksia tuollaiseen marginalisointiin. Tämä luultavasti oli sinulle(kin) itsestäänselvää, mainitsinpahan kuitenkin.

Mitä on islam
« Vastaus #396 : 08.07.2009, 22:46:37 »

Facebookin BAN ISLAM-ryhmästä:

I am angry at Islam and I hope you are, too. Islam violates so many human rights, it should disgust any sane human being to his or her core.

Islam ordains apostates to be killed, limb amputations for petty theft, raping women as 'holy' legal punishment, lashings, men ordered to beat their wives, women are blamed if they're raped, molesting little girls is perfectly fine, those who insult Islam and all those who do not submit to it are to be killed through beheading and by the cutting off of their hands and feet.

Every one of these acts are legislated by the 'holy' Qu'ran and Islamic scripture from the hadiths.

Those who try to be politically correct applaud themselves themselves for being open minded; they'll do that right up the moment jihadists slit their throats and bash in their heads.

To state that it is racist to criticize Islam is akin to saying it is racist to criticize Nazism. These 'Jihad' 'holy' wars aren't about foreign policy, but ideology.

Muhammad ordered all Muslims to fight disbelievers until they converted them or subjugated them to an inferior dhimmi status of slavery, with refusal warranting death.

Global jihad to create an islamic caliphate is currently being waged against those who are civilized. Muslims are simply following in the footsteps of Muhammad - who killed many people, married Aisha at six years of age, had sex with her when she was only nine; lead caravan raids, severed the heads of over eight hundred Jews, owned black slaves, (whom he referred to as "pug-nosed raisin-heads") brutally tortured people, and who personally ordered the assassination of those who merely verbally disagreed with him. What isn't widely publicized is that Mohammed was, and so his legacy remains that of, an insane imbecile.

When you see Muslims threatening to kill people over some fucking cartoons, is it any surprise when one discovers that they consider a man like this to be a prophet most worthy of praise from mankind?

Islam is unique from other religions - its goal is world domination. We need to stop being politically correct, because Islam and its hypocritically insane adherents will undoubtedly kill us all - if we continue to spread lies - lies that it is a religion of peace.

Mitä on islam
« Vastaus #399 : 10.07.2009, 07:17:49 »

Mitä on islam? Sen näkee tällä hetkellä selvästi mm. Kiinassa ja Venäjällä. Katselin eilen Venäjän telkkaria. Siellä uzbekistanilainen mies, joku tyyliin Ahmetov, oli muuttanut siperialaiseen pikkukylään ja tekaissut pari kakaraa paikallisen naisen Lenan kanssa. Eipä aikaakaan, kun kylään ilmestyi Uzbekistanista nainen kolmen lapsen kanssa väittäen, että Ahmetov on hänen miehensä ja lasten isä. Ahmetov veti esiin passinsa, jossa ei ollut mitään merkintää mistään avioliitosta. Kylässä Ahmetov tunnetaan nimellä Sulttaani.

Joka tapauksessa A. ja naiset alkoivat asustaa yhdessä Lenan talossa. Ohjelmassa A. esitteli taloa sanoen "tässä on minun taloni". Hän on hakannut Lenan jo pariin kertaan sairaalakuntoon ja mm. Lenan perna (venäjäksi selezjenka, korjatkaa, jos muistin käännöksen väärin) on revennyt rytäköissä niin, että se on jouduttu poistamaan. Sairaalassa A. myös kiivastuksissaan puukotti Lenaa. Lena on avuton, pelkää Ahmetovia eikä uskalla häätää porukkaa talostaan.

Kiinassa taas tunnetusti työtä kaihtavat uiguurit ovat polttaneet han-kiinalaisten kauppoja ym. En tietysti puolusta Kiinan ihmisoikeusrikkomuksia, mutta tietäen koraanin ohjeet ja muslimien asenteen toisuskoisia kohtaan...

Minua ärsyttää, että jotkut eivät tunnu muistavan, että kyse ei ole rodusta, väristä tai tavoista vaan uskonnosta. Se on perusongelma, josta kaikki epäselvyydet, kahnaukset, ristiriidat ym johtuvat. On halpa kortti sanoa, että sinä et suvaitse toisen erilaisia tapoja tai tummaa ihonväriä, kun jätetään ottamatta huomioon, että tämä toinen ei perusolettamukseltaan kunnioita (tai oikeasti paskat välittää) sinun arvojasi ja tapojasi, puhumattakaan hengestäsi ja omaisuudestasi. Maan voimassa oleva laki ei ole häntä varten laadittu.

Mitä on islam
« Vastaus #400 : 10.07.2009, 19:50:42 »

Se on sitä kaksinaismoralismia. Islam ei kannata minkäänlaista sananvapautta, uskonnonvapautta jne., mutta meidän pitäisi nuoleskella muslimeja "kunnioittaaksemme heidän uskonnonvapauttaan" ja kulttuuriaan jne.


Mitä on islam
« Vastaus #401 : 22.07.2009, 15:02:21 »

Joillakin keskustelijoilla vaikuttaa olevan aika yksioikoinen kuva muslimeista.
  • Ovatko kunniamurhien uhrit muslimeita? Uskoisin että esim. suurin osa tytöistä jotka kuolevat sukulaistensa käden kautta olisi itse sanonut olevansa muslimeita.
  • Tai ne egyptiläiset poliisit ja sotilaat joiden pitkäjänteisen työn tuloksena islamistinen terrorismi on saatu Egyptistä lähes kitkettyä? Kai hekin ovat enimmäkseen muslimeita?
  • Entä ne tuhannet, jotka Irakissa ovat kuolleet islamististen itsemurhapommittajien uhreina toreilla ja kaduilla? Varmasti suurin osa heistä kutsui itseään muslimeiksi.
  • Entä afganistanilaiset koulutytöt joita talebanit murhaavat? Valtaosa heistä ja heidän vanhemmistaan on muslimeita.
  • Tai ne iranilaiset opiskelijat joita basij-militia pahoinpitelee ja tappaa kaduilla ja vankiloissa? Uskaltaisin väittää että heistäkin aika moni identifioi itsensä muslimeiksi.

Miksi partasuufanaatikot edustaisivat sitä "oikeaa" islamia eivätkä nämä muut ryhmät?Mitä on islam
« Vastaus #402 : 22.07.2009, 20:18:35 »

Kysyt väärinpäin. Miksi monikulttuuristit valitsevat vaatijan ja siten efektiivisesti valitsevat partasuut ? Luuletko , että alunperin Euroopan muslimiyhteisö oli jotenkin vaatimassa erityiskohtelua ? Voin vastata , että näin ei tosiaankaan ollut asianlaita n. 1985-91 , josta minulla on henkilökohtaista kokemusta länsinaapurin lähiöissä. Ei kukaan ollut vaatimassa halal-lihaa ; ei kukaan ollut vaatimassa erillisiä uimavuoroja jne.

Kaikki muuttuu , kun monikulttuuristit aloittavat myyräntyönsä. Jokainen myönnytys osoittaa muslimeille , että paikallinen imaami ja tämän alunperin harvat partasuiset myötäjuoksijat ovat yhteisön puhemiehiä. Toisin sanoen , tuo radikalisointi tehdään monikulttuuristien toimesta.

Nimenomaan täällä halutaan tosiaankin kääntää tilanne , ja tästälähtien perua kaikki myönnytykset. Tai , ainakin minä , enhän voi puhua koko forumin puolesta. Mutta käsittääkseni täällä on paljon komppaajia , jotka myös ovat valmiita islamin marginalisointiin myönnytykset peruutttamalla. Olen postannut tässä ketjussa aiheesta aikaisemminkin , ja kutsun strateiaa negakulttuuriksi. Tämä nimi on toistaiseksi pelkkä työnimi , ja vähemmän haastava nimitys tulisi keksiä. Joka tapauksessa käsitykseni on , että strategialla olisi laajempikin kannatus ja että toisin kuin väität tällä forumilla kyllä ymmärretään että koko muslimiväestöön tuo partasuumalli ei päde , ja kohtalaisen laajaa kannatusta on myös näkemyksellä että tämä radikalisointi partasuiksi tapahtuu juuri myönnytysten kautta.

Mitä on islam
« Vastaus #404 : 22.07.2009, 20:45:45 »

No minä en mitenkään erityisen negatiivisesti suhtaudu islamiin uskontona. En välttämättä usko, että tietyt kultturaaliset erityispiirteet sopivat meidän kulttuuriimme, mutta omasta mielestäni osaan tehdä eron ihmisten välille, jotka tekevät ikäviä asioita ja niiden jotka eivät tee. Uskonto sinällään on ihan neutraali asia minulle.
Mitä on islam
« Vastaus #405 : 22.07.2009, 21:56:54 »

Uskonto, joka pyhittää pedofilian ja sallii tietoisesti naisen alistamisen ei voi olla kenellekään hyvän omatunnon omaavalle yhteiskuntakelpoiselle eurooppalaiselle ihmiselle neutraali asia.

Mitä on islam
« Vastaus #406 : 22.07.2009, 22:15:15 »

Jaa. Koska ymmärtääkseni olen eurooppalainen, niin kerrotko, että olenko yhteiskuntakelvoton tahi onko minulla kenties huono omatunto, vai pitääkö minun itse tutkistella sydäntäni ja löytää totuus?

Huolimatta siitä, että mitä sinä ja moni muu uskoo uskonnosta, niin minä en näe islamin uskontoa sellaisena jossa naisen tai lapsen huono kohtelu kuuluvat sellaisiin perussakramentteihin, joista yksilö tai yhteisö ei voisi poiketa menettämättä silti uskontoaan. Pidän niitä enemmän kulttuurisina piirteinä kuin uskonnollisina.

Ennen kuin joku ryntää siteeraamaan minulle pyhiä tekstejä, niin toivon että ymmärrät minun lukeneen ison kasan sitä korpusta ja tutustuneen islamia harjoittaneisiin kulttuureihin niin kirjallisessa kuin henkilökohtaisessa kontekstissa. Minulla ei ole mitään epäilystä siitä, etteikö kyseistä uskontoa voisi harjoittaa länsimaisessa yhteiskunnassa täysin rauhallisesti ja lakeja sekä tapoja kunnioittaen.

Jos siihen ei kykene, niin sitten yhteiskunnan ei tarvitse kääntää toista poskeansa.

Mitä on islam
« Vastaus #408 : 31.08.2009, 00:43:06 »

Voisi kysyä, että ymmärtävätkö muslimit edes itse, mitä on Islam. Meillä on mennyt sekaisin hieno uskonto, Islam - ja sitten poliittinen, terrorismiin kallellaan oleva islamismi/wahhabismi.

Syy siihen miksi olemme islamisoitumassa, on että länsimaat ovat tällä hetkellä täysin hengettömässä tilassa. Meillä ei ole antaa mitään tilalle. Vai mitä, annatteko maahanmuuttajille karjalanpaistia ja kantelemusiikkia hengentäytteeksi? Vai koskenkorvaa..?

Turha siitä on Islamia syyttää. Minusta on ihan ok, että muslimit näkevät länsimaisen maailman tyhjyyden - kaiken teknologisen tingeltangelin läpi, ja vastustavat sitä.

Toiseksi, Islam ei ole mikään uhka.Mitä on islam
« Vastaus #409 : 31.08.2009, 02:19:01 »

No eipä tietenkään, itsetuhoiselle ihmiselle.

Jos islam lisääntyvällä olemuksellaan pienentää eurooppalaista kulttuuria ja oikeustajua sekä työntää eurooppalaisia kauemmas omista juuristaan, ei voida puhua mistään muusta kuin uhasta. Näin siis ihmisille, joille nuo mainitsemani asiat ovat tärkeitä.

Että äläpä päästele moisia valheita enää toista kertaa...

Ps. vähätteletkö samassa tekstissä karjalanpaistia ja kantelemusiikkia ja samalla ylistät islamin ydintä? Mitä se kertookaan sinusta, suomalaisuuden vihaaja?


Mitä on islam
« Vastaus #410 : 31.08.2009, 07:02:21 »

Islamilaiset tappavat ja terrorisoivat länsimaalaisia, joten he ovat länsimaalaisille ihmisille vihollisia. Tämänhän islamistit myös myöntävät. Me islamvastaiset olemme ymmärtäneet islamin aivan oikein.

Mitä on islam
« Vastaus #416 : 01.09.2009, 23:58:27 »

Islam on oppirakennelma, josta Koraani ja hadith-kirjallisuus eli islamin profeetta Muhammadin elämäkerta kertovat millainen se on ja millainen se ei ole.

Ihminen, joka on syntynyt muslimiksi mutta joka esimerkiksi hylkää kategorisesti velvollisuuden islamilaisen lain saattamiseksi voimaan koko maailmassa viime kädessä käännytettävien tahdosta riippumatta tai nielee etanolia muutoin kuin vahingossa tai bona fide lääkinnällisessä tarkoituksessa (esim. voimakkaan kivun estämiseksi tilanteessa, jossa ei ole vaihtoehtoja), ei vain noudata islamia kokonaisuutena.

Aitoja tulkinnavaraisuuksiakin islamin opissa kyllä on mutta niiden ratkomiseksi islamilaiset teologit päätyivät 800-1000 -luvuilla siihen, että niissä asioissa, joihin islamin oppi ottaa kantaa, Koraanin tai hadith-kirjallisuuden ajallisessa järjestyksessä viimeisin ilmoitus jää voimaan. Tämä karsii jo lähes kaikki ilmeiset ristiriitaisuudet islamin opin Koraanista ja haditheista ilmenevistä ydinkohdista.

Niinpä on selvää, että jos etiikan pohjaksi ottaa esimerkiksi YK:n ihmisoikeuksien julistuksen, islam on ilman muuta pakko hylätä.


Facebookin BAN ISLAM-ryhmästä:

I am angry at Islam and I hope you are, too. Islam violates so many human rights, it should disgust any sane human being to his or her core.

Islam ordains apostates to be killed, limb amputations for petty theft, raping women as 'holy' legal punishment, lashings, men ordered to beat their wives, women are blamed if they're raped, molesting little girls is perfectly fine, those who insult Islam and all those who do not submit to it are to be killed through beheading and by the cutting off of their hands and feet.

Every one of these acts are legislated by the 'holy' Qu'ran and Islamic scripture from the hadiths.

Those who try to be politically correct applaud themselves themselves for being open minded; they'll do that right up the moment jihadists slit their throats and bash in their heads.

To state that it is racist to criticize Islam is akin to saying it is racist to criticize Nazism. These 'Jihad' 'holy' wars aren't about foreign policy, but ideology.

Muhammad ordered all Muslims to fight disbelievers until they converted them or subjugated them to an inferior dhimmi status of slavery, with refusal warranting death.

Global jihad to create an islamic caliphate is currently being waged against those who are civilized. Muslims are simply following in the footsteps of Muhammad - who killed many people, married Aisha at six years of age, had sex with her when she was only nine; lead caravan raids, severed the heads of over eight hundred Jews, owned black slaves, (whom he referred to as "pug-nosed raisin-heads") brutally tortured people, and who personally ordered the assassination of those who merely verbally disagreed with him. What isn't widely publicized is that Mohammed was, and so his legacy remains that of, an insane imbecile.

When you see Muslims threatening to kill people over some fucking cartoons, is it any surprise when one discovers that they consider a man like this to be a prophet most worthy of praise from mankind?

Islam is unique from other religions - its goal is world domination. We need to stop being politically correct, because Islam and its hypocritically insane adherents will undoubtedly kill us all - if we continue to spread lies - lies that it is a religion of peace.Ei kommentteja: