torstai 10. syyskuuta 2009

Mitä on islam? Mustafa Kara kertoo

Via Timo Anttila.

Tampereen islam-yhdyskunnan puheenjohtaja Mustafa Kara (Suomen Kuvalehti 7/2005, s. 30):

Karalla ei ole epäilyjä, ketkä ovat islamin vihollisia. Siihen löytyy vastaus Koraanin luvusta viisi.

’Olet huomaava, että eniten vihaavat uskovia juutalaiset ja monijumalaiset, ja olet myös huomaava, että eniten rakastavat uskovia ne, jotka sanovat itseään kristityiksi’, hän siteeraa.

Muslimit uskovat Jumalan lähettämiin profeettoihin, joita ovat muun muassa Mooses, Abraham ja Jeesus. Profeetta Muhammed on viimeinen profeetta, profeettojen sinetti. Jeesukseen asti profeetat polveutuivat Abrahamin pojan Iisakin jälkeläisistä, mutta Muhammed oli Abrahamin toisen pojan Ismailin sukua.

Mustafa Karan mukaan juutalaiset levittivät kateuksissaan valhetta, että Ismailin äiti Hagar olisi ollut orjatar. ’Sieltä se alkoi. Siitä päivästä lähtien juutalaiset ovat vihanneet muslimeita, ja muslimin pahin vihollinen on
juutalainen’.Mustafa Kara puolustaa Theo van Goghin murhaajaa:

Karaa ärsyttää selvästi, että kysyn häneltä asiasta.

’Meitä muslimeita on yli miljardi. Jollain palaa pinna, ja meitä kaikkia syytetään!’, hän tulistuu.

Palaa pinna?

’Täällä länsimaissa mennään sananvapauden taakse piiloon. Kuinka moni tietää, miten törkeä van Goghin elokuva oli? Pitää olla valmis kantamaan vastuu teostaan. Muslimeita tapetaan ja syyllistetään joka paikassa. Viha kasautuu, ja joskus se purkautuu.’

Sananvapaudella on oltava rajat, eikä viranomaisten pitäisi luvata, että taiteilijat saavat tehdä mitä haluavat ja silti heidän turvallisuutensa taataan, Kara pauhaa.

Tampereen islam-yhdyskunnan puheenjohtaja Mustafa Kara siis vastustaa sananvapautta ja kannattaa islamin kritisoijien murhaamista.

Tämä ei tietysti ole minulle mikään yllätys, mutta "islam-asiantuntija" Jaakko Hämeen-Anttilan kaltaiset valehtelijat eivät koskaan myönnä muslimien olevan tuollaisia.

Tämähän on tietysti aivan sama asia kuin joku "kommunismin asiantuntijaa" ei myöntäisi kommunistien koskaan tappaneen ketään. Jaakko Hämeen-Anttila on "islam-asiantuntijana" yhtä luotettava kuin Johan Bäckman "Neuvostoliiton historian asiantuntijana".


2 kommenttia:

Maahanmuuttokriittinen vaihtoehto kirjoitti...

Siksi heille pitää antaa palautetta


http://maahanmuuttokriittinen-tuomittu.blogspot.com/


Seppo Lehdon viimeisimmät pläjäykset

Poliittisesti epäkorrekti kirjoitti...

’Olet huomaava, että eniten vihaavat uskovia juutalaiset ja monijumalaiset, ja olet myös huomaava, että eniten rakastavat uskovia ne, jotka sanovat itseään kristityiksi’

Eli ateistit, agnostikot ja satanistit ovat ihan turvassa muslimeilta? Jokin pieni ääni sisälläni (Jumala?) sanoo, että tämä ei ihan pidä paikkaansa.