torstai 17. syyskuuta 2009

Eikö tämä monikulttuurisuuspropaganda koskaan lopu?

Maahanmuuttokeskustelu äityi väittelyksi rasismista

Uudenmaan maahanmuuttokoordinaattori Börje Mattsson muistutti keskustelussa, että Suomi ei yksinkertaisesti tule pärjäämään ilman maahanmuuttajia.

- Suomen vanhustenhoito on rempallaan hoitohenkilöstöpulan vuoksi. Näyttää siltä, etteivät kaikki suomalaiset tykkää hoitaa tosiaan. Tälle alalle on pakko saada työvoimaa muualta. Eikö se ole ihan sama, mistä tai minkä väristä työvoimaa saamme? Eihän tällaisessa asiassa voi laittaa rasistisia rajoja, Mattsson arvosteli Malmia.

Perussuomalaisten Malmi hermostui Mattssonin käyttämästä rasismi-sanasta.

- Perussuomalsiet eivät ole rasisteja! Kumma juttu, että perussuomalaiset leimataan sen vuoksi rasisteiksi, kun tuomme näitä asioita julkiseen keskusteluun.

Malmi myös muistutti Mattsonia siitä, että hoivatyö ennen kaikkea on työtä, jossa vaaditaan hyvää suomen kieltä.

- Ylipäätään tänne tulevilla maahanmuuttajilla on oltava suomen kielen taito. Heille olisi jo lähtömaassa opetettava Suomen kulttuuria ja kieltä.

Mattsson valitteli sitä, että maahanmuuttajista puhutaan ainoastaan työvoimana.

- Me tarvitsemme maahanmuuttajia, jotta opimme uusia kulttuureita ja jotta oppisimme jotain myös itsestämme.


Vs: 2009-09-17 MTV3: Maahanmuuttokeskustelu äityi väittelyksi rasismista

Börje satuilee omiaan.

"- Suomen vanhustenhoito on rempallaan hoitohenkilöstöpulan vuoksi."

Suomen vanhustenhoito on rempallaan, koska se on sosialistinen.

Asiasta lisää:

Milton Friedman:

http://therealrevo.com/blog/?p=13192

Eli, sosialistisen terveyden- tai vanhustenhoidon taso laskee samassa suhteessa, kun byrokratia nousee ja vahvistuu. Just to make the ends meet.

Suomessa voidaan täten sanoa, että byrokratian huippu on saavutettu, kun mikään ei pysty yhteiskunnassa toimimaan tai liikkumaan.

Maahanmuuttajat tulevat suoraan byrokratian piiriin. Tämä on siis se uusi alue byrokratialle, jossa sillä on kasvumahdollisuus. Kaikki muut yhteiskunnan alueet on jo täynnä, eksploitattu ja lähes pystyyn kuolleita.

Byrokratia on loinen, joka kasvaa ja tappaa.Mattson heittää työvoimapula-kortin ja sen tyrmäytyessä valittelee sitä, että "maahanmuuttajista puhutaan ainoastaan työvoimana". Mistä näitä oikein sikiää? Tai toisaalta jos humanitaarista maahanmuuttoa vähennettäisiin, saattaisi loppua myös Mattsonin työt maahanmuuttopuppulausekoordinaattorina.

Vs: 2009-09-17 MTV3: Maahanmuuttokeskustelu äityi väittelyksi rasismista

"Me tarvitsemme maahanmuuttajia, jotta opimme uusia kulttuureita ja jotta oppisimme jotain myös itsestämme."

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/09/956412

Miksi ihmeessä meidän pitäisi oppia "uusia kulttuureita"? Minä olen ainakin tyytyväinen suomalaiseen kulttuuriin. Aikooko Mattsson pakottaa meidät oppimaan "uusia kulttuureita"? Mokuttajia ei kuitenkaan haitaa se, etteivät maahanmuuttajat opi suomalaista kulttuuria.

Painukoot tuollaiset henkilöt opettelemaan niitä "uusia kulttuureita" niiden kulttuurien luonnollisiin ympäristöihin.

Vs: 2009-09-17 MTV3: Maahanmuuttokeskustelu äityi väittelyksi rasismista

Miksi ihmeessä minun tulee kärsiä siitä, että joku Björn haluaa etsiä itseään rikkaammista kulttuureista? Miksi hän ei voi muuttaa pois ja jättää meitä tänne takapajulaan elämään onnellista elämää?

Vs: 2009-09-17 MTV3: Maahanmuuttokeskustelu äityi väittelyksi rasismista

Miten nämä pölvästit luulevat, että ennen 1950- tai 60-lukua, jolloin monikulttuuri ja massamaahanmuutto pikkuhiljaa keksittiin, ollaan opittu muista kulttuureista ja sitten itsestä?

Jotenkin se onnistui myös silloin kun laiva oli nopein kulkuneuvo, ja nyt meillä on tehokkaammat välineet käytössä. Global Village ja näin. Kaikki paikat on suunnilleen vuorokauden päässä. Tämä monikulttuurin ja massamaahanmuuton saama itseisarvoinen välttämättömyys se jaksaa hämmästyttää varisnkin kun perustelu on noin ontuvaa ja epätoivoista. Ihminen on ollut aika liikkuvaista sorttia aina, jopa silloin kuin uusia maahanmuuttajoukkoja ei arvostettu missään mitenkään erityisesti.

Luulevatko nämä tolvanat, että järkevä maahanmuuttopolitiikka tekee maasta samanlaisen kuin vuoden 1801 Japani? Jos eristäytyminen oli lopulta mahdoton suoritus jo silloin kun teollistuminen lähti käyntiin, eikä edes pieni ulkopuolisille vihamielinen saari siinä onnistunut, miten helvetissä se voisi onnistua nykyään. Ei se onnistu. Siksi ei ole mitään syytä perustella tolkutonta maahanmuuttohuumaa eristäytymisen vaaralla. Vähän ontuva vertaus - mutta ei täysin. Tuo mustavalkoisuus on hämmästyttävää.

Eikä kovin moni ns. monikultturisti tai maahanmuuttoasioista asiantuntijalausuntoja antava henkilö oikeastaan edes tiedä vieraista kulttuureista juuri mitään. Kuka muistaa Tiilikan Enbusken lähetyksessä? Aivan. Toisista kulttuureista oppiminen on kovaa työtä ja vaatii huomattavasti suurempia ponnisteluja kuin erilaisten iskulauseiden toistelun "monikulttuuri on rikkaus" hengessä.

Väitän ettei Börje tiedä vaikkapa arabikulttuurista liikoja, vaikka arabinkieliset ovat toiseksi merkittävin lähi-itämaalainen vähemmistö Suomessa. Meillä on maahanmuuttomisteri, Suomen johtava virkamies tässä asiassa, joka ei tiedä mikä on Sharia. Puhumattakaan tästä Tiilikasta joka ei tiennyt muslimiemaiden naimakäytönnäistä hölkäsen pöläystä, eikä moni muukaan kuten syyttäjä Kalske. Eli ei se maahanmuuttajien sisääntuominen itsessään mitään opeta, ei edes silloin, jos sen parissa tehdään töitä. Tämä todistaa kiistatta ja lopullisesti, ettei maahanmuutto ole perusteltavilla millään kulttuurien vuorovaikutuksella jota ilman Suomi vajoaa maan alle ja katoaa.Minä muistan Börjen 70-luvulta kovana taistolaisena. Hän kävi silloin Angolassakin, vastikään vapautuneessa, sosialistiseksi muuttuneessa maassa.

http://www.taksvarkki.fi/artikkeli.php?lang=fi&gid=202&pid=603091706

Käsittääkseni Angola ei ole vieläkään täysin vapautunut kommunistisesta diktatuurista.


Monikulttuurisuusfanatismi on nykyajan taistolaisuutta, MOT.

Vanhat kommunistit ovat nykyään monikulttuurisuusfanaatikkoja. Ks. Leif Salmén, Jeja-Pekka Roos et al.

Vs: 2009-09-17 MTV3: Maahanmuuttokeskustelu äityi väittelyksi rasismista

Börje Mattssonin mielestä maahanmuuttajia tarvitaan mm. hoitohenkilöstövajetta täyttämään. Kuitenkin maahanmuuttajia tuodaan lisää vaikka tänne jo tulleita ei ole saatu työllistettyä.

Sitten Börje valitteli sitä, että maahanmuuttajista puhutaan ainoastaan työvoimana, hän sentään pystyi näkemään heissä muutakin arvoa: tarvitsemme maahanmuuttajia, jotta opimme uusia kulttuureja. Ja vieläpä: jotta oppisimme jotain myös itsestämme.

Börje Mattsonin lausunnoissa tiivistyy varsin hyvin kaksi tyypillistä maahanmuuttofanaatikon piirrettä: (1) maahanmuuttajan välineellistäminen, (2) suomalaisuuden halventaminen.

Onneksi suomalainen kulttuuri ei ole sellaista joksi Mattsson luulee tai haluaa sen olevan.Vs: 2009-09-17MTV3: Maahanmuuttokeskustelu äityi väittelyksi rasismista

- Suomen vanhustenhoito on rempallaan hoitohenkilöstöpulan vuoksi. Näyttää siltä, etteivät kaikki suomalaiset tykkää hoitaa tosiaan.

Rouva on lähihoitajana nimenomaan vanhustyössä. Havaintojen perusteella ongelma ei suinkaan ole henkilöstöpula vaan se, että kunnilla ei ole varaa palkata työntekijöitä. Jotenkin vituttaa tällainen "syyllistäminen" vaikkei suoraan itseen kohdistukaan.


Vs: 2009-09-17 MTV3: Maahanmuuttokeskustelu äityi väittelyksi rasismista

Asia on nimenomaan näin. Asiaa myöskin sivusta seuranneena. Mitään työvoimapulaa ei todellakaan ole olemassa. Vakituiset työpaikkaa hoitoalalta ei ole mitenkään helppo saada. Määräaikaisuuksia/sijaisuuksia tarjotaan, jos jotain tarjotaan.

Ja käytännössä kaikkialla on alimitoitettu henkilöstö.


Tämä työvoimapulamantran hokeminen on aivan erityisen irvokasta nyt keskellä lamaa, bruttokansantuotteen romahdettua kymmenen prosenttia vuodessa ja työttömyysasteen ollessa yli kymmenen prosenttia, monissa kaupungeissa jopa kaksikymmentä prosenttia.

Miten joku kehtaa tässä tilanteessa jauhaa paskaa jostain työvoimapulasta?

Kaikki löpinä työvoimapulasta perusteluna "työperäiselle maahanmuutolle" oli lähtökohtaisesti järjetöntä jo nousukauden aikana, mutta aivan erikoisen sairasta ja irvokasta se on nyt laman aikana.

Työttömyyskortistossa on satojatuhansia suomalaisia, mutta monikulttuurisuuspropagandistit perustelevat "työvoimapulalla" satojentuhansien Afrikasta ja Lähi-idästä Suomeen rahdattujen, kouluttamattomien, jopa luku- ja kirjoitustaidottomien työkyvyttömien ja -haluttomien ihmisten välttämättömyyttä suomalaiselle yhteiskunnalle.

Miten kukaan voi olla noin saatanan tyhmä ja hullu?

Eikö tämä monikulttuurisuuspropaganda koskaan lopu?


3 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Mattson on tyypillinen idiootti. Ensin hän itse väittää, että maahanmuuttajia tarvitaan työvoimaksi, sitten hän alkaa itkemään, että maahanmuuttajia pidetään vain työvoimana.

Suosittelen ihmisille, jotka Mattsonin tapaan käyvät kiihkeää dialogia itsensä kanssa taidemaalausharrastusta. Se on hauskaa ja rentouttavaa ;)

penttikk kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=VselUW4Aoxg&feature=related

katsokaapas toi, noin saadaan muslimit lukkoon tai suuttumaan. haha! ja tuossa videossa kysytään vaan uskosta luopumisesta!

Prophet Muhammed Caricatures kirjoitti...

Islam, "rajaton maahanmuutto" ja Suomi

Ihme ja kumma jollei kansakunnan varannot ohjata ensisijassa sille itselleen eikä vieraiden elementtien ymppäykseen. Ei tuo vieraiden oksienkaan ymppäys ole mikään onni ja autuus omenapuillekaan.

Maahanmuutto- ja islamkriitikko, sekä miehitettyjen alueiden palautusta vaativa http://kavkaz.fi Karjala takaisin terveisin
Seppo Lehto
Tampere