keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Suomen somaliväestö kaksinkertaistuu parissa vuodessa


Suomessa nyt yli 10 000 somalia

Vuonna 2008 Suomeen tuli 1176 turvapaikanhakijaa Somaliasta. Maahanmuuttoviranomaiset arvioivat, että tulijoiden määrä kolmin- tai nelinkertaistuu lähivuosina, koska laki takaa perheenjäsenille oikeuden seurata tänne saapuneita. Tällä hetkellä Suomessa asuu vakinaisesti 10 000 somalitaustaista ihmistä. Jos maahanmuuttoviranomaisten arvio pitää paikkansa, määrä kaksinkertaistuu kahdessa - kolmessa vuodessa.

Ruotsi ja Norja ovat tiukentaneet maahantulomääräyksiä ja sen seurauksena Suomeen pyrkijöiden määrä on lisääntynyt.Suomen poliitikot ovat siis vielä pahemmin mielisairaita kuin Ruotsin.

Ruotsi ja Norja sulkevat ovensa somaleilta -> somalit tulevat Suomeen.

Suomen poliitikot eivät halua millään tavalla rajoittaa somalien tuloa Suomeen.

Suomen poliitikot haluavat ottaa Suomeen kaikki ne somalit, joita ei päästetä Ruotsiin tai Norjaan. Esimerkiksi entinen presidentti Martti Ahtisaari on sitä mieltä, että Suomeen pitää saada lisää ja lisää ja lisää ja lisää ja lisää afrikkalaisia.

Yleensä Ruotsia on pidetty maailman pahimpien maahanmuutto-ongelmien maana. Ruotsalaisia poliitikkoja on pidetty maailman tyhmimpinä neekereiden ja arabien hyysääjinä. Nyt kuitenkin Suomen poliitikot menevät vielä pahemman mielisairauden tasolle kuin ruotsalaiset.

Miksi Suomen poliitikot ovat tällaisia mielisairaita maanpettureita, terroristeja, isänmaan tuhoajia, quislingejä, dhimmejä, viideskolonnalaisia, saastaisia hulluja, omaa maataan vihaavia paskiaisia, sikoja, kusipäitä, vesikauhuisia koiria, kyykäärmeitä, rottia?

Ei kommentteja: