perjantai 3. heinäkuuta 2009

Laittomasta maahantulosta 10.000 euron sakot


Italian parlamentti on hyväksynyt uuden kireän lain, joka tekee laittomasta siirtolaisuudesta rangaistavan rikoksen. Lain myötä laittomasti maahantulleelle voidaan mätkäistä 5000-10000 euron sakot. Laittoman siirtolaisen majoittajaa voi uhata jopa vankeus.

Lisäksi maahantulijoiden enimmäispidätysaika nousee kahdesta kuukaudesta kuuteen, ja jatkossa vanhempien on lapsen syntymän rekisteröinnin yhteydessä todistettava, että he asuvat maassa laillisesti.

Lain kiistellyin osuus on kuitenkin ns. kansalaisten valvontapartiot salliva kohta. Partiot saavat vahtia yleistä järjestystä paikallisten viranomaisten valvonnassa.

Italian parlamentin ylähuone hyväksyi lain torstaina äänin 157-124. Alahuone siunasi sen jo toukokuussa.

Vasemmisto-oppositio, kansalaisoikeusjärjestöt ja Vatikaani ovat vastustaneet sitä tiukasti. Kansalaispartioiden pelätään muuttuvan oman käden oikeutta jakaviksi jengeiksi ja lapsen rekisteröintipykälän johtavan yhteiskunnan ulkopuolella kasvavien lasten määrän kasvuun.

Lakia ovat ajaneet kiivaan siirtolaisvastainen Pohjoinen liitto sekä pääministeri Silvio Berlusconi.Kommentoin lyhyesti:

1.) Miten on mahdollista, että laiton maahantulo ei ole aiemmin ollut rikos?

2.) Eikö laiton maahantunkeutuminen ole Suomessa rikos?

3.) On erittäin hyvä idea, että laittomasta maahantulosta annetaan 10.000 euron sakot. Tämä käytäntö on saatava heti Suomeenkin, niin somalien ym. kehitysmaalaisten tulviminen Suomeen väärillä passeilla ja muutenkin laittomasti loppuu heti.

4.) Laittomien maahanmuuttajien majoittajille annettavat vankeusrangaistukset ovat erittäin hyvä asia. Tämä Suomeenkin. Ehdotonta vankeutta pari vuotta mm. niille rikollisille papeille, jotka hyysäävät Suomesta karkotettuja laittomia maahantunkeutujia.

Vankeutta myös jokaiselle suomalaiselle viranomaiselle, joka ottaa suomalaisten veronmaksajien kustannuksella hotellimajoitukseen "turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksiin" 185-senttisiä, 75-kiloisia sänkileukaisia neekereitä "pakolaislapsina".


P.S.

Pravda osoittaa jälleen todellisen karvansa kuvittamalla tuon uutisen tällä Italian parlamentista otetulla kuvalla, jossa rajoittamattoman maahanmuuton kannattajat eli vasemmistolaiset moraalisäteilijät sanovat laitonta maahanmuuttoa vastustavien Italian porvaripuolueiden kansanedustajien olevan todellisia rikollisia:
Italialaiset vasemmistolaiset poliitikot ovat siis laittomien maahantunkeutujien puolella, kuten suomalaisetkin vasemmistolaiset suvaitsevaiset moraalisäteilijät.

Vasemmistolaiset ovat rikollisia ja maanpettureita, MOT.

Ei kommentteja: