keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Mitä ongelmia maahanmuutto aiheuttaa?

HS:

On poliittinen realiteetti, etteivät vakiintuneet valtapuolueet ole esittäneet maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin ratkaisuja, joilla laitaoikeistolta vietäisiin yksi sen tehokkaimmista vaaliaseista.


Mitä nämä maahanmuuton aiheuttamat ongelmat ovat?

Helsingin Sanomissahan ei ole tähän mennessä koskaan sanottu, että maahanmuutto aiheuttaisi jotain ongelmia. Päinvastoin HS on jatkuvasti kertonut, että Suomi tarvitsee lisää ja lisää maahanmuuttajia. Maahanmuuton ei ole katsottu aiheuttavan mitään ongelmia, vaan päinvastoin maahanmuuton on sanottu rikastuttavan Suomea tuomalla kulttuuriimme eksoottista värinää ja poistamalla työvoimapulamme jne.

Jos nyt sitten suvaitsevainenkin lehtimies eli Helsingin Sanomien toimittaja myöntää maahanmuuton aiheuttavan jotain ongelmia, mitähän nämä ongelmat ovat?

Miksiköhän Helsingin Sanomat ei ole aiemmin kertonut näistä ongelmista, jos ja kun ne ovat kuitenkin HS:n toimittajien tiedossa?

Joku kommentoi Hesarin keskustelupalstalla:
Jos olet seurannut Ranskan, Espanjan, Hollannin, Belgian, Saksan, Englannin, Ruotsin, Norjan, Tanskan jne. tapahtumia niin kysymys lienee tarpeeton.

Masentaa kun ihmiset eivät seuraa maailman tapahtumia.


Mistä niitä pitäisi seurata? Mistä lähteestä ihmiset saisivat lukea tietoa maahanmuuton aiheuttamista ongelmista, jos ja kun niistä ei ole Helsingin Sanomissa kerrottu yhtään mitään?

Hesarihan esittää aina kaikki maahanmuuttoasiat mahdollisimman positivisessa sävyssä ja väittää maahanmuuton olevan Suomelle hyödyllistä ja jopa välttämätöntä. Hesarissa ei ole koskaan sanottu, että maahanmuutto aiheuttaisi jotain ongelmia. Nyt sitten Hesarin toimittaja yhtäkkiä kertoo, että laitaoikeiston kannatuksen valtava nousu Itävallassa johtuu sikäläisten Kokoomusta ja SDP:tä vastaavien puolueiden kyvyttömyydestä ratkaista maahanmuuton aiheuttamia ongelmia. Tässä siis Hesarin toimittaja olettaa lukijoiden tietävän yleisenä itsestäänselvyytenä, että maahanmuutto aiheuttaa vakavia ongelmia. Näistä ongelmista ei kuitenkaan ole kerrottu Hesarissa. Mistä siis Hesarin lukijat saisivat tietoa maahanmuuton aiheuttamista ongelmista?

Ja miksi Hesari ei ole kertonut lukijoilleen maahanmuuton aiheuttamista ongelmista yhtään mitään?

1 kommentti:

Kyllästynyt kirjoitti...

Hyviä huomioita.

Ruotsissa on myös sama ongelma - asioista ei saisi puhua niiden omilla nimillä.

Katsotaan, miten käy, kun seuraavat eduskuntavaalit tulevat - luultavasti Sverigedemokraterna pääsevät sisälle. Siitähän parku syntyy.

Kuitenkin SD on ainoa puolue, joka avoimesti puhuu maahanmuuton ongelmista. Mikä ihme se on, jos kansa sitten valitsee sen puolueen, kun itse näkee ongelmat joka päivä ympärillään?

Ruotsissa ollaan vääjäämättä menossa ihan tismalleen samaan suuntaan kuin esim. Englannissa, jossa muslimit pyrkivät saamaan sharia-lait voimaan. Mikähän saisi sen prosessin pysähtymään?

On mukavaa osata kieliä, joiden avulla pysyy kehityksen kärryillä. Toisaalta on kovin ikävää, että se kehitys on alaspäin menoa.

http://www.youtube.com/user/patcondell