tiistai 7. lokakuuta 2008

Suomen postilaitos harjoittaa monikulttuurisuuspropagandaa

Suomen postilaitos esittää uusissa postimerkeissään tällaisen kuvan Uudesta Uljaasta Monirotuisesta Suomesta:


Tuossa postimerkkisarjassa on siis viisi lasta, jotka kaikki miettivät: Mitä minusta tulee isona?
Noista viidestä lapsesta vain yksi on suomalainen.
Onko tämä siis monikulttuurisuusfanaatikkojen unelma: Suomen väestöstä vain 20% olisi suomalaisia ja loput 80% ulkomaalaisia?
Kuvassa joku ilmeisesti turkkilainen tms. lähi-itämaalainen poika haaveilee tulevansa isona poliisiksi, aasialainen tyttö aikoo tulla lääkäriksi, neekeripoika palomieheksi ja arabityttö maailmanmestaruustason hiihtäjäksi (onpas tosi realistista - oletteko koskaan nähneet yhdenkään arabin hiihtävän ja luuletteko muslimien sallivan tyttäriensä osallistuvan kilpaurheiluun normaaleissa urheiluasuissa mustien kaapujen ja huntujen sijasta).
Suomalainen poika aikoo tulla rakennustyöläiseksi. Hän on ilmeisesti näistä viidestä ainoa yksityisellä sektorilla työskentelevä, joten hänen täytyy yksin maksaa omasta palkastaan näiden neljän muun elättämiseen tarvittavat verot.
Tällainen on monikulttuurinen Suomi.

3 kommenttia:

Sam kirjoitti...

Kyllä aasialaisia saa tulla tänne niin kauan, kunnes niiden keskimääräinen ÄO on valkoisia korkeampi ja osaavat sopeutua yhteiskuntaan. Aasialaisista on pelkästään postiivisia kokemuksia: USA:n menestynein sosioekonominen ryhmä.

Esa kirjoitti...

Harvinaisen oksettavaa propagandaa tuo kuva kieltämättä. Monikulttuurisuutta tungetaan väkisin kurkusta alas, vaikka Suomi ei ole, eikä ole koskaan ollutkaan monikulttuurinen valtio. Eikä sen pidäkään olla.

Pekka kirjoitti...

Harvoinpa aasialaisista on haittaa. Eivät rettelöi ja painavat duunia letti märkänä. Asuivat sitten missä päin maailmaa tahansa.