lauantai 27. syyskuuta 2008

Rautalankaa islamin puolustelijoille

Jussi Halla-aho oli haastateltavana Radio Rock-ohjelmassa.

Keskustelun aikana Halla-aho vastaili asiallisesti helvetin tyhmiin kysymyksiin, joita esittivät teinipissismäisesti kiljuvat känniääliöt nimeltä Heikelä ja Linnanahde. Yksi parhaista kohdista oli tämä:


Heikelä - Linnanahde: Sekään kuva, mitä meille länsimaihin annetaan sieltä muslimimaista, ei välttämättä ole se ihan koko totuus?

Jussi Halla-aho: Joku voisi tarjota vaihtoehtoisia totuuksia. Se ei nimittäin riitä, että haukutaan länsimaissa muslimeista viljeltävää kuvaa yksipuoliseksi ja stereotypisoivaksi, jos ei kerrota, mikä se todellinen totuus sitten on. Se, että minkä takia muslimimaailma on esillä lähinnä negatiivisissa yhteyksissä, johtuu varmaan paljolti siitä, että noin yhteiskunnallisessa mielessä siellä ei tapahdu paljon mitään muuta kuin kielteisiä asioita.Heikelä ja Linnanahde luulivat varmaan olevansa kovinkin fiksuja esittäessään tuollaisen kysymyksen, mutta todellisuudessa tuo kysymys oli äärimmäisen väsynyttä läppää.

Islamilaisissa maissa ja muissa kehitysmaissa asiat ovat yleisesti päin persettä. Suvaitsevaiston mielestä kaikki kulttuurit ovat yhtä hyviä, joten Suvaitsevaisto ei voi myöntää esim. islamilaisten maiden kulttuurin olevan huonompaa kuin eurooppalainen kulttuuri.

He eivät kuitenkaan pysty antamaan yhtäkään esimerkkiä siitä, millä tavalla islamilainen kulttuuri olisi muka parempi kuin eurooppalainen kulttuuri. He eivät myöskään pysty kumoamaan yhtäkään niistä huonoista asioista, joita islamilaisessa kulttuurissa tunnetusti on. Suvaitsevaisto ei voi väittää, että esimerkiksi homoseksuaalisuudesta annetut kuolemanrangaistukset olisivat hyvä asia. He eivät pysty keksimään yhtäkään islamilaiseen kulttuuriin kuuluvaa hyvää asiaa, joka kumoaisi näiden pahojen asioiden vaikutuksen islamilaisen kulttuurin yleisen hyvyyden nettosaldoon.

Niinpä heidän pitäisi myöntää, että islamilainen kulttuuri on huonompi kuin eurooppalainen kulttuuri. Tätä he eivät kuitenkaan pysty myöntämään, koska dogmi kaikkien kulttuurien samanarvoisuudesta on monikulttuurisuususkonnon peruspilari. Jos jotkut kulttuurit olisivat huonompia kuin toiset, monikulttuurisuus olisi huono asia: barbaarisista kulttuureista tulevien ihmisten muuttaminen paremman kulttuurin omaaviin maihin alentaisi näiden parempien maiden yleistä sivistystasoa, koska yhteiskunta koostuu ihmisistä. Tällöin meidän pitäisi vastustaa maahanmuuttoa alikehittyneistä, barbaarisista kulttuureista länsimaihin. Tätä johtopäätöstä Suvaitsevaisto ei voi millään hyväksyä, koska Suvaitsevaiston maailmankuvan dogmi numero 1 on nimenomaan afrikkalaisten ja lähi-itämaalaisten ihmisten Eurooppaan suuntautuvan maahanmuuton ihana, rikastuttava vaikutus eurooppalaiseen kulttuuriin.

Tässä vaiheessa Suvaitsevaistolla menee sormi suuhun.

Niinpä heidän täytyy vain yrittää epätoivoisesti sönköttää, että "median länsimaihin antama kuva muslimimaista ei välttämättä ole koko totuus".

Heillä ei ole mitään perusteluja tälle hokemalleen. He eivät pysty antamaan yhtäkään esimerkkiä siitä, mitä vikaa median antamassa negatiivisessa kuvassa muslimimaista oikein on. He eivät pysty sanomaan yhtäkään positiivista asiaa muslimimaista, jonka media olisi jättänyt mainitsematta. Silti he vain perusteettomasti hokevat tuota mantraa, että "länsimaihin annettu kuva muslimimaista ei välttämättä ole koko totuus".

He luulevat olevana hyvinkin fiksuja keksittyään tällaisen pointtin ja sitten hymyilevät itseensä tyytyväisinä, moraalista ylemmyyttä tuntien, sädekehä päänsä päällä.

1 kommentti:

Sam kirjoitti...

Ainoa asia missä islamilainen kulttuuri on länsimaistakulttuuria kehittyneempi ja parempi on suhtautuminen muihin kulttuureihin: ismilaiset eivät millään integroidu, näkee oman kulttuurinsa parempana, kun taas länsimaalaisessa kulttuurissa käytetään oikein väkivaltaa kantaväestöä kohtaan (Ranskan sananvapaustilanne), jotta totuus muslimeista ei leviä.