keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Turun Sanomat vaikenee somalien joukkotappelusta

Eilen ti 20.7. oli Lausteella (Turun lähiö, n. 5 km keskustasta, maahanmuuttajia n. 25 % asukkaista) n. 20 somalin keskinäinen joukkotappelu kebabpizzerian edustalla.

Neljä poliisiautoa hälytettiin paikalle, somalit juoksivat pakoon lähiötä ympäröiviin metsiin, poliisit juoksivat metsissä somalien perässä.

Turun Sanomat ei tietenkään mainitse asiasta MITÄÄN, ei SANAAKAAN.

Samaan aikaan Turun Sanomat kuluttaa palstatilaa mm. kertoakseen karanneesta papukaijasta:


Kuisma-papukaija on karkuteillä

Jos Turussa kuulee jonkun kikattavan, toistelevan sanaa ”terve” tai lähettelevän lentosuukkoja puun oksalla, kannattaa ottaa yhteyttä eläinsuojeluviranomaisiin. Sunnuntai-iltana Eerikinkadulta paennut Kuisma-papukaija on nimittäin edelleen karkuteillä.


Palstatilaa siis riittää papukaijan karkaamisesta kertomiseen, mutta ei n. 20 somalin joukkotappelusta kertomiseen.

4 kommenttia:

Karjalan rautapappa kirjoitti...

Niin, poliittinen korrektius on jännä juttu. Olen itse huomannut sen, että valtamedia mokuttajien johdolla de facto aivopesee kansalaisia monikulttuurisuuden rikkauksiin.

Yleensä median itsesensuurin tasosta havaitsee, mitä lehden johto on miehiään. Tässä tapauksessa kyse on TS-yhtymästä, jos hieman tonkisi, löytyisikö kenties luurankoja TS:n kaapista? Kenties.

Yleensä sanotaan, että media on vallan vahtikoira, mutta bysanttilaisesti johdetussa virkamiesbyrokratian hampaissa olevassa Suomessa ilmeisesti mediakin on täysin hampaaton...

Mikko Ellilä kirjoitti...

Suomessa tiedotusvälineet eivät todellakaan noudata alkeellisimpiaan journalistisia periaatteita.

Sanomalehdistön PITÄISI demokratiassa KRITISOIDA vallanpitäjien tekemisiä ja KERTOA kansalle TIETOA kansan OMAN mielipiteenmuodostuksen tueksi, jotta kansa voisi vapaissa vaaleissa ilmaista relevanttiin TIETOON perustuvan OMAN TAHTONSA.

Suomessa media ei edes pyri toimimaan näin.
Suomessa tiedotusvälineet ovat vallanpitäjien (hallitus, muut puolueet, johtavassa asemassa olevat virkamiehet) ideologiaa ja intressejä tukeva propagandakoneisto, joka yrittää aivopestä kansan kannattamaan vallanpitäjiä.

Suomessa tiedotusvälineet eivät siis KRITISOI vallanpitäjiä, vaan TUKEVAT niitä. Media pitää tehtävänään nimenomaan kansan omien, spontaanien mielipiteiden VASTUSTAMISTA ja kansan käännyttämistä nykyisen regiimin ideologian kannattamiseen.

Kaikki median toiminta on alisteista tälle päämäärälle. Nimenomaan tämän päämäärän pohjalta ratkaistaan esimerkiksi, mitä uutisia sensuroidaan. Vastaavasti tämän päämäärän palvelemiseksi julkaistaan suomalaisvastaista vihapropagandaa tyyliin "suomalaiset miehet ovat vaimojaan hakkaavia ja murhaavia juoppoja ja juntteja" ja monikulttuurisuusmyönteistä propagandaa tyyliin "tummaihoiset intialaiset ovat niin hienoja herrasmiehiä, että eivät edes hikoile juostessaan puhu päällä 30 asteen helteessä" (http://suomaliansanomat.blogspot.com/2010/07/pravda-julistaa-maahanmuuttajat-eivat.html).

Karjalan rautapappa kirjoitti...

Osui ja upposi.

Olen itse havainnut tämän palattuani Suomeen ulkomaankomennukselta. Median sensuurissahan on se ongelma, että sitä ei tavallinen tiedostamaton kadunmies välttämättä huomaa, kun media sensuroi itse itseään ja ihmiset eivät näe, miten päin sitä kuuluisaa mäntyä asiat ovat menossa.

Riippumaton media on yksi demokratian tunnusmerkeistä. Tällä hetkellä luokittelisin Suomen demokratuuriksi Valko-Venäjän tapaan. Nimellinen demokratia, mutta oikeasti demokratiaa ei todellakaan ole.

Turun Sanomat on aiemminkin tehnyt tätä, pienen tonkimisen jälkeen havaitsin että TS on tehnyt sensuuria mm. kielipolitiikan kannalta. Pakkoruotsi.net kirjoitti vastineen RKP:n hapatukselle aikanaan Turun Sanomiin, mutta TS jätti kyseisen vastineen julkaisematta, jättäen RKP:n vastineen viimeiseksi minkä ihmiset lukivat.

Onkohan sitten Turun Sanomilla, mokuttamisella ja RKP:lla joku yhdistävä tekijä? Tutkivalle, riippumattomalle journalismille olisi nyt tarvetta.

En yhtään ihmettelisi vaikka olisikin, Tante Asteroidihan haluaa vaihtaa kansan.

Poliittisesti epäkorrekti kirjoitti...

Olitko Ellilä itse paikalla havainnoimassa tuota 'nahistelua'. Jos olit, niin kerro toki tarkemmin. Voisit myös tehdä jonkin ilmiannon esim. iltalehdelle.

Mitä vallanpitäjien kritisointiin tulee, niin lehdistöllä näyttäisi olevan pinnallinen julkkislinja. Ei kirjoiteta esim. vähemmistövaltuutetun paikasta, mutta Vanhasen naisjupakoista kyllä. Näin hölmöläiset pysyvät tyytyväisinä. Päivittelevät käytöstä, mutta äänestävät silti ja uskottelevat, ettei Suomessa ole korruptiota.

...eikä hiihtäjämmekään käytä dopinkia.