perjantai 16. heinäkuuta 2010

Pravda julistaa: Maahanmuuttajat eivät hikoile

Pravdan propaganda on päivä päivältä sairaampaa. Nyt Pravdan mielestä maahanmuuttajat ovat jopa niin fiinejä ihmisiä, että eivät edes hikoile:

Maahanmuuttajat löysivät Luukkiin
Suomalaiset ovat ulkoilualueella omissa oloissaan.
Sami Takala HS

Kolmisensataa intialaista nautti lauantaina piknikistä Luukin kartanon pihamaalla Espoossa. Moni maahanmuuttaja on löytänyt Luukin ulkoilualueen tuttavien vinkistä.

Aurinkorasvaa kuluu runsaasti, kun rykelmä vaaleaihoisia suomalaisia yrittää välttyä palamiselta Luukin kartanon nurmella Espoossa.

Vähän matkan päässä joukko tummempia miehiä juoksee lusikka suussa helteessä. Hiki ei haise, vaikka päällä ovat pitkät housut ja paidat.

"Meillä on kilpailu, jossa pitää kantaa limeä lusikalla. It's veri iisi", intialainen Sumedh Chunarkar kertoo. Hän kannustaa kilpailijoita ja nauraa.

Käynnissä on kolmensadan intialaisen piknik.

"Tulimme tänne, koska täällä on paljon tilaa. Tämä on paras tapa saada ihmiset yhteen", Chunarkar sanoo.

"Kohta siirrymme nauttimaan lounasta. Meillä on intialaisia ruokia mukana. Sitten jatkamme leikkimistä yhdessä. Nautimme tästä."

Intialaisten tavoin moni muu Suomeen muuttanut on löytänyt Luukin ulkoilualueen. Se on täynnä ihmisiä eri puolilta maailmaa: afrikkalaisia, kiinalaisia, kurdeja, venäläisiä. Osalla on omat grillit ja puutarhakalusteet mukanaan. Kuin olisi ulkomailla.

Moni kuulee Luukista puskaradion kautta. Esimerkiksi Chunarkar sai vinkin Helsingin matkailuneuvonnasta.

Dhiraj Saxena on täällä ensimmäistä kertaa, mutta aikoo tulla takaisin.

"On kivaa, kun on lämmintä ja vihreää. Vesi on kirkasta ja ilma raikasta", Saxena sanoo iloisesti.

Hän kysyy, voimmeko olla kavereita Facebookissa, ja kutsuu häihinsä Mumbaihin.

Hetkeä myöhemmin hiillos on valmis porvoolaisen Ibrahimin perheen grillissä.

Kordnejad Ibrahimi on asunut neljä vuotta Suomessa. Ennen muuttoa hän työskenteli journalistina Iranin Kurdistanissa. Nyt hän työskentelee bussinkuljettajana.

"Tänään on viimeinen sairauslomapäiväni. Minulta leikattiin käsi. Tulimme tänne päiväretkelle tuttavaperheen kanssa", Ibrahimi sanoo ja kääntää vartaassa tiriseviä lampaan sydämiä ja maksoja.

"Saatte syödä meidän kanssamme, jos haluatte."

Mies viihtyy Suomessa, mutta yksi asia harmittaa. "Suomalaiset eivät puhu kanssamme."

Luukissakin ihmisryhmien erillisyys näkyy. Kaikki ovat omissa oloissaan – paitsi vedessä, jonne lapset lähtevät. Siellä kaikki ovat sikin sokin.

"Veteen pitää tottua. Voisin olla siellä vaikka kolme tuntia", Hanna Shayah, 12, kertoo.

Kiinalaiset Yuan Shi ja Barry Du ovat jo syöneet makkaransa, mutta pois ei vielä tässä vaiheessa lähdetä.

He tulivat Luukkiin naapurin yllyttäminä.

"Tämä on turvallinen ja viihtyisä paikka, jossa voi grillata ja uida. Toivoisimme, että täällä olisi kukkia ja herneitä poimittavana", Shi sanoo.

"Tulemme tänne ensi viikonloppuna uudelleen."Tämähän on nyt jo ihan perverssiä. Ennen muinoin rasisminvastustajat yrittivät selittää, että tummaihoiset maahanmuuttajat ovat ihan samanlaisia ihmisiä kuin suomalaiset tai muut valkoiset ihmiset. Nykyään "rasisminvastustajat" sen sijaan menevät jo sille tasolle, että toisenrotuisten maahanmuuttajien väitetään olevan jotain aivan yliluonnollisia yli-ihmisiä.

Suomalaiset ovat juntteja, jotka hikoilevat ottaessaan aurinkoa 30 asteen helteessä ilman paitaa. Lisäksi herkkähipiäiset suomalaisraukat joutuvat käyttämään aurinkorasvaa. Tummaihoisten ihmisten ei tarvitse käyttää aurinkorasvaa, mikä ilmeisesti HS:n toimittajan mielestä on lisätodiste heidän rodullisesta ylivertaisuudestaan.

Maahanmuuttajat ovat niin hienoja herrasmiehiä, että he eivät hikoile edes juostessaan 30 asteen helteessä paksut vaatteet päällä.

Maahanmuuttajat ovat siis HS:n mukaan jotain yli-ihmisiä, jotka ovat vapaita ihmisen elimistön biologisista perustoiminnoista, esim. hikoilusta. Tästä tulee mieleeni Umayya Abu-Hanna, joka joskus jossain kolumnissaan kertoi äitinsä tajunneen vasta aikuisena hienojen englantilaisrouvienkin joutuvan käymään wc:ssä normaalien ihmisten tavoin. HS:n mielestä intialaiset tai somalit eivät varmaan koskaan joudu käymään paskalla. Vain suomalaisjuntit käyvät paskalla, ihanat maahanmuuttajat ovat sellaisen yläpuolella. Hehän eivät edes hikoile, joten eivät he varmaan paskannakaan.

Kommentteja hommaforumilta:


« Vastaus #2 : 11.07.2010, 17:07:15 »

Mies viihtyy Suomessa, mutta yksi asia harmittaa. "Suomalaiset eivät puhu kanssamme."
Ei paljo huvita jutella, kun Suomi sellaisena, jona sen lapsena tottui näkemään, on pilattu suvaitsevaisuushurskastelijoiden toimesta.Vs: HS:Maahanmuuttajat löysivät Luukkiin
« Vastaus #3 : 11.07.2010, 17:13:05 »

Komppaan. Se Suomi myös kuulosti, tuntui, ja tuoksui miellyttävämmältä.« Vastaus #12 : 15.07.2010, 17:57:05 »

Niin. Ei kuulunut pääkaupunkiseudun busseissa ja lähijunissa afrikkalaista älämölöä.

Miten me ennen pärjättiin, kun ei ollut äbäläwäbälää?

« Vastaus #14 : 15.07.2010, 21:33:09 »


"Äiti, miten me ennen saatiin moraalisäteilyy ku ei ollu äbäläwäbälää?"

Tuo maininta, että mamut eivät haise hieltä, on kaikessa söpöydessään huvittava! Ennen väitettiin, että mamut rikastavat kulttuuria. Noh, eivät rikastaneet. Sitten väitettiin, että ne pyyhkivät mummojemme pyllyt. Noh, eivät pyyhkineet. Sitten väitettiin, että mamut pelastavat meidät työvoimapulalta. Noh, työvoimapulaa ei koskaan tullutkaan. Sitten väitettiin, että bussit eivät kulkisi ilman mamuja. Noh, kyllä tasan varmaan kulkisivat. Sitten väitettiin, että meillä on mamuilta opittavaa. Noh, ei ollut.

Nyt sitten ei ole mitään väitettävää kun kaikki on jo ammoin kumottu. Niinpä on vihervasemmistolainen aivoriihi keksinyt, että "hei jumalauta, ne ei haise hieltä!" Vai ovatkohan joltain mainostoimistolta ostaneet tämän idean? Ja tämä nyt sitten on kai ainoa jäljellejäänyt peruste tuoda Suomi täyteen maureja. Vähiin ovat mokupervojen ideat käyneet.« Vastaus #16 : tänään kello 01:14:54 »

Vai ei haise intialaiset hieltä? Taitaa olla toimittajatytöllä heinänuha. Toimittaja voisi mennä vaikka ensi Delhiin ja matkustaa sitten junalla johonkin muualle. Kyllä haisee hiki ja moni muukin erite.

Ah sentään. Maahanmuuttajien ei siis tarvitse toimittajan mielestä käyttää aurinkorasvaa, vaan se on ainoastaan vaaleaihoisten suomalaisten ongelma.

Maahanmuuttajat grillaavatkin sydäntä ja maksaa, eivätkä sikaa ja makkaraa kuten muukalaisvastaiset jurot ja hiljaiset suomalaiset. Onneksi sentään lapset leikkivät samassa ilmeisen sameassa suomalaisvedessä.

Missä näitä toimittajia valmennetaan?« Vastaus #17 : tänään kello 01:23:33 »

Itse asiassa missään nuohoamassani maailman kolkassa erilaisten, sanoisinko keskimäärin vastenmielisiksi koettujen hajujen määrä ja sekamelska ei ole ollut niin pökerryttävä kuin intialaisissa miljoonakaupungeissa.

Joo mutta siis niin.

Kukaan ei haise niin pahalta kuin perunanenä. Missään ei ole niin pahoja ihmisiä kuin Suomessa.« Vastaus #19 : tänään kello 01:57:14 »

Lienenkö ensimmäinen jolle nousee mieleen kysymys, että mitä helvettiä tuollaisella uutisella on edes tarkoitus kertoa? Miksi se on uutinen, että intialainen mies löytää ulkoilualueen?« Vastaus #20 : tänään kello 03:06:49 »

Uutinen ei ole se, että intialainen löytää ulkoilualueen.

Uutiskynnyksen ylittää se, että tumma iho on parempi, mamun hiki ei haise, he ovat iloisia ja leikkivät yhdessä, kutsuvat vieraita syömään, mutta suomalainen ei puhu heille eivätkä mamut lähde kulumallakaan.

Lehti on aina samanpaksuinen oli siinä asiaa tai ei.« Vastaus #22 : tänään kello 03:43:28 »

Aivan!

Kaikki on paremmin maassakuinmaassa, paitsi Suomessa.

Mikä vetää kansaa tänne PASKALANDIAAN kun omassa maassa on niin ihanaa??!! Mikä helv voima vaatii meitä jotka tykkää PASKALANDIASTA, muuttaan sen monikulthelvetiksi?!

Rakastan omaa Kultaista Ihanaa Suomea. Suomalaisille, mailman vähemmistöä, on vain yksi paikka elää täällä Pohjoisessa.

Pidän rauhasta. Mökkeilystä, veneilystä, saunomisesta ja luonnosta. Ja voit tehdä sen niin ettei pariin km:n ole ristinsielua. Se on Suomalaista kulttuuria, kun voi ja saa olla rauhassa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Missä muualla mailmaa voit kokea sen saman? Ja jos ei rauha kiinnosta, muuta vaikka kiinaan!


Joku voisi pitää tuota hienhajujuttua mitättömänä detaljina, mutta se on oire laajemmasta ongelmasta. Taustalla on sellainen perverssi ajatus, että kulttuurisesti ja rodullisesti suomalaisista ja muista valkoisista ihmisistä mahdollisimman paljon poikkevat maahanmuuttajat, esim. afrikkalaiset, arabit ja intialaiset, ovat kaikkien inhimillisten virheiden ja heikkouksien yläpuolella. Kukaan heistä ei ole rikollinen, kukaan heistä ei koskaan tee mitään pahaa, kukaan heistä ei koskaan käyttäydy huonosti, kukaan heistä ei ole ruma, kukaan heistä ei koskaan edes hikoile.

Tätä samaa perverssiä ajattelutapaa kuvastaa se, että jotain intialaisten harrastamaa vajaaälyistä lusikkasuussajuoksemiskilpailua kuvataan hienona, fiksuna juttuna:

Vähän matkan päässä joukko tummempia miehiä juoksee lusikka suussa helteessä. Hiki ei haise, vaikka päällä ovat pitkät housut ja paidat.

"Meillä on kilpailu, jossa pitää kantaa limeä lusikalla. It's veri iisi", intialainen Sumedh Chunarkar kertoo. Hän kannustaa kilpailijoita ja nauraa.


Tämä siis kerrotaan hienona, hauskana ajanvietteenä, jota hyvinpukeutuneet herrasmiehet harrastavat hikoilematta lainkaan helteessä juoksemisesta huolimatta. Iloiset ihmiset nauravat sydämellisesti katsoessaan lusikka suussa sitrushedelmää kannattelevia hyvinpukeutuneita sivistyneitä herrasmiehiä. Tämä esitetään hienona, fiksuna harrastuksena, joka osoittaa intialaisen kulttuurin positiivisuuden ja korkean sivistystason. Intialaiset maahanmuuttajat siis rikastuttavat kulttuuriamme tulemalla puistoihimme juoksentelemaan lusikka suussa sitrushedelmiä kannatellen.

Miten me ennen pärjättiin, kun Suomi oli tylsä, kulttuurisesti ja etnisesti homogeeninen kansallisvaltio?

Miten me pärjättiin, kun täällä ei ollut tummaihoisia intialaisia juoksentelemassa pitkin puistoja lusikka suussa sitrushedelmiä kannatellen?

Hei Pravdan toimittajat: OLETTE SAIRAITA IDIOOTTEJA.

On myös naurettavaa, että kolmensadan (300) intialaisen kokoontumista suomalaiseen puistoon kutsutaan Pravdassa nimellä "piknik".

On sinänsä ihan normaalia käydä puistossa piknikillä, mutta mikä vittu on KOLMENSADAN ihmisen piknik?!


Käynnissä on kolmensadan intialaisen piknik.

"Tulimme tänne, koska täällä on paljon tilaa. Tämä on paras tapa saada ihmiset yhteen", Chunarkar sanoo.


Miksi pitäisi saada noin helvetisti ihmisiä yhteen?! Kuka käy KOLMENSADAN ihmisen "piknikillä"?

Suomessa ei yleensä noin paljon ihmisiä kokoonnu edes häihin tai hautajaisiin. Tuollainen osallistujamäärä muistuttaa jo rock-konserttia.

Jos joku kutsuu tuollaista piknikiksi, hänellä on hyvin toisenlainen käsitys ihmisten välisen sosiaalisen kanssakäymisen tavoista kuin suomalaisilla.

Pravdan mielestä tietysti nimenomaan tämä maahanmuuttajien kulttuurinen erilaisuus on hieno asia. Mitä erilaisempi, sen parempi. Mitä omituisemmin maahanmuuttajat käyttäytyvät, sitä ihanampaa.

Tämä juttu ihanista intialaisista kolmensadan hengen pikku piknikeistä on jatkoa Pravdan yleiselle linjalle eli kulttuurinrikastuttajien älämölön kehumiselle.

Ks.
Pravda: Afrikkalaisten mölinä rikastuttaa kulttuuriamme


Ryhmä afrikkalaisia naisia astui lähijunaan. Melko täydessä vaunussa he joutuivat kauaksi toisistaan. Jonkin ajan kuluttua yksi heistä alkoi puhua kovaan ääneen. Me muut ihmettelimme, kenelle hän puhuu. Vastaus löytyi vaunun toisesta päästä, josta kuului yhtä kovaääninen puhe. Tilanne vaikutti huvittavalta ja aika oudolta. Mietin, onko tällainen tapana jossain afrikkalaisella torilla. Kaikki huutavat kovaan ääneen. Kaikista se ei ollut huvittavaa. Päät kääntyilivät ja otsat kurtistuivat. Mitä ihmettä täällä tapahtuu? Suomalainen tarvitsee tunnetusti laajan, äänettömän reviirin ympärilleen. Nämä naiset taas ottivat koko tilan käyttöönsä ja rakensivat reviirinsä äänekkäästi.

Tässäkin siis ikään kuin vittuillaan suomalaisille siitä, että suomalainen kokee tarvitsevansa paljon hiljaisuutta. Todellisuudessa kukaan ei odota ihmisten olevan lähijunassa hiirenhiljaa, mutta normaalit ihmiset eivät HUUDA KOVAAN ÄÄNEEN JUNAVAUNUN PÄÄSTÄ TOISEEN.

Tämän Pravdan propagandistin mielestä suomalaiset ovat jotain hiljaisia hissukoita, koska suomalaiset arvostavat normaalia, asiallista käytöstä. Neekerimuijat sen sijaan olivat vahvoja, upeita naisia, jotka ottivat tilan haltuunsa itsevarmasti. Tässä siis Pravdan toimittaja ihailee räyhääviä neekerinaisia ja haukkuu suomalaisia ujoiksi, hiljaisiksi nynnyiksi.


Muutama viikko myöhemmin neljä afrikkalaistaustaista nuorta miestä rupatteli kovaan ääneen lähijunassa. Ääntä pitikin käyttää, koska he istuivat ikkunapenkeillä käytävän kahta puolen.

"Ääntä pitikin käyttää" - eli toimittajan mielestä neekerit olivat aivan oikeassa huutaessaan toisilleen ikkunapaikoilta käytäväpaikoilla istuneiden ihmisten ylitse.

Jos joku suomalainen käyttäytyisi noin, sitä ei pidettäisi hyväksyttävänä. Kun neekerit käyttäytyvät noin, Pravdan toimittaja nuolee neekereiden perseitä. Sama käytös X on suomalaisten käytöksenä törkeää öykkärimäisyyttä ja neekereiden käytöksenä ihanaa, jännää toiseutta, Suomen köyhää kulttuuria rikastuttavaa kivaa afrikkalaista eloisuutta.


Vastapäätäni istui nuori nainen kuulokkeet korvillaan. Äkkiä hän tempaisi kuulokkeet pois, kääntyi ympäri ja mulkaisi miehiä vihaisesti. Hän huokaisi syvään ja jatkoi ikkunasta ulos katseluaan.

Tässäkin siis Pravdan toimittaja vittuilee suomalaiselle nuorelle naiselle siitä, että tämä ei sanonut niille neekereille mitään. Toimittajan mielestä suomalainen nainen toimi väärin a) olemalla yhtymättä neekereiden aivottomaan röhönauruun ja b) tuijottamalla mölyäviä neekereitä vihaisesti, saadakseen nämä hiljenemään.

Suomessa ihmisten keskimääräinen sivistystaso ja sosiaalisten normien taju on niin korkea, että epäasialliseen käytökseen riittää reaktioksi usein pelkkä paheksuva vilkaisu.

Sivistynyt, sosiaaliset normit sisäistänyt ihminen ymmärtää korjata käytöstään, jos hänen huonoa käytöstään tuijotetaan halveksuvasti.


Neekereiden kohdalla tällainen sosiaalinen paheksunta ei toimi, koska neekerit eivät ymmärrä käyttäytyvänsä huonosti.

Neekerit ovat afrikkalaisia eivätkä ymmärrä eurooppalaisen yhteiskunnan normeja. Niinpä pelkkä paheksuva katse ei riitä hiljentämään riehuvia neekereitä.


Tätä ei Pravdan toimittaja kuitenkaan tarkoittanut. Toimittaja ei paheksunut räyhääviä neekereitä, vaan toimittaja halusi vittuilla neekereiden räyhäämiseen nuivasti suhtautuneelle suomalaiselle naiselle.

Toimittajan mielestä suomalainen nainen oli tyhmä nirppanokka, kun tuijotti mölisevää neekerilaumaa paheksuvasti.

Toimittaja itse on tietysti niin suvaitsevainen, että fanittaa kaikkea neekerien käytöstä. Toimittajahan sanoi ihailevansa neekereiden iloista hohotusta ja odotti suomalaisten kanssamatkustajien yhtyvän tähän kulttuuriamme ah niin ihanasti rikastuttavaan afrikkalaiseen riemuun.


Tällaista tämä Pravdan propaganda on.

Maahanmuuttajien ei edes odoteta elävän maassa maan tavalla.

Maahanmuuttajat tuovat tänne omat intialaiset, lähi-itämaalaiset tai afrikkalaiset tapansa. Pravdan mielestä suomalaisten pitäisi sopeutua niihin.

Kun Suomeen tulee maahanmuuttajia Intiasta, Lähi-idästä tai Afrikasta, Suomi muuttuu Intiaksi, Lähi-idäksi tai Afrikaksi. HS:n toimittajien mielestä tämä on hyvä asia.2 kommenttia:

Joonas kirjoitti...

Tässä hyvä artikkeli asiaan liittyen, siis miksi ja kuka edistää monikulttuurisuutta:
http://tinyurl.com/3xe3zm6

...ja myöskin mihin se lopulta johtaa historian valossa:
http://tinyurl.com/2fd6tlc

Vasarahammer kirjoitti...

Lisää tuohon listaan vielä Anu Palosaari

Miten joku voi olla noin täydellisesti pihalla?