maanantai 12. toukokuuta 2008

Lähi-idän kulttuurissa vallitsevista moraalikäsityksistä

Rauhan uskonnon™ hallitsemissa maissa on tällainen on normaalia meininkiä:


Iraqi father proud of daughter's 'honour killing'


An Iraqi father who murdered his 17-year-old daughter after she fell in love with a British soldier said death was “the least she deserved”.

Abdel-Qader Ali claimed the 'honour killing’ was supported by local police, and said his only regret was that he had not killed his daughter at birth.

Rand Abdel-Qader, who was studying English at Basra University, was stamped on, suffocated and stabbed by her father, with help from her two older brothers.

It was deemed she had brought shame on her family by falling love with the soldier, known only as Paul, as she chatted to him a few times while working as a volunteer with refugees. She died on March 16, after her father discovered the pair had been seen talking in public.

Abdel-Qader, 46, a government employee, was released from police custody after just two hours, and claims officers congratulated him on what he had done. “They are men and know what honour is,” he said.

Speaking at his home in Basra’s Al-Fursi district, he told a Sunday newspaper: “Death was the least she deserved, I don’t regret it. I had the support of all my friends who are fathers, like me, and know what she did was unacceptable to any Muslim that honours his religion.”


Missään Euroopan maassa tuollaista hullua murhaajaa ei olisi päästetty vapaalle jalalle parin tunnin kuulustelujen jälkeen. Murhaaja selvästi puhuu totta sanoessaan, että poliisit olivat hänen puolellaan - muutenhan häntä ei olisi päästetty vapaaksi.

Tällaiset ns. kunniamurhat ovat siis Lähi-idän kulttuurissa vallitsevien moraalikäsityksien mukaan normaalia meininkiä.

Tämähän tietysti ottaa päähän Jaakko Hämeen-Anttilaa, joka itsekin myöntää systemaattisesti valehtelevansa islamilaisten maiden kulttuurista ihan työkseen.

Lisäksi tätä tosiasiaa eivät tietenkään myönnä Mika Illmanin ja Mikko Puumalaisen kaltaiset tahot, joiden mielestä on kiellettyä, rangaistavaa ja sensuuritoimenpiteitä edellyttävää sanoa länsimaiden ulkopuolella yleisesti vallitsevaa meininkiä länsimaiden ulkopuolisten ihmisten mielestä normaaliksi meiningiksi.

Niinpä nämä tosiasioiden kiistäjät vaativat koko väestöön pikkulapsesta asti kohdistettavaa systemaattista aivopesuohjelmaa, jotta ihmisiltä saataisiin kitkettyä todellisuudentaju pois juuriaan myöten:

Päiväkodeissa ja kouluissa tulisi opetukseen nykyistä enemmän sisällyttää koulutusta monikulttuurisuudesta ja asennekasvatusta suvaitsevaisuuden edistämiseksi ja muukalaisvihan torjumiseksi.
-- vähemmistövaltuutettu Mikko Puumalainen 3.9.2003
Tärkeässä roolissa, arvoisa puhemies, on myös meidän kantaväestön suvaitsevaisuuskasvatus, ja tässä työssä kouluilla ja opettajilla on erittäin tärkeä rooli. Viime viikolla julkaistiin raportti, jonka mukaan maahanmuuttajien opettajankoulutusta tulisi lisätä. Kannatan ehdottomasti toimenpiteitä tältä
osin, ja samoin myös kantaväestön opettajien täydennyskoulutusta tulisi lisätä, jotta heillä on valmiuksia kasvattaa oppilaita yhä suvaitsevammiksi.

-- kansanedustaja Jutta Urpilainen (sdp) eduskunnan täysistunnossa 2.10.2007
Tämähän ei mitenkään eroa siitä, että Neuvostoliitossa annettiin jo päiväkodeissa ja kouluissa marxismi-leninismin opetusta ja asennekasvatusta kommunismin edistämiseksi ja neuvostovastaisuuden torjumiseksi.

Todellisuus ei kuitenkaan muutu miksikään siitä, että fanaatikot yrittävät vimmaisesti kiistää sen.

Todellisuus on sellainen, että Lähi-idän kulttuurissa vallitsevat moraalikäsitykset ovat täysin erilaisia kuin länsimaisessa kulttuurissa vallitsevat.

Jos Lähi-idästä tulee valtavasti maahanmuuttajia Eurooppaan, heidän moraalikäsityksensä muuttavat eurooppalaista kulttuuria. Yhteiskunta koostuu ihmisistä. Jos Euroopan väestö jonakin päivänä koostuu enimmäkseen lähi-itämaalaisista ihmisistä, silloin Euroopan yhteiskunta on samanlainen kuin Lähi-idän maiden yhteiskunnat. Tämä on väistämätöntä. Eri mieltä olevien pitäisi yrittää jotenkin selittää, miksi Lähi-idästä kotoisin olevien muslimien muuttaminen Eurooppaan muka jotenkin saisi heidät heti luopumaan vallitsevista moraalikäsityksistään ja muusta maailmankuvastaan. Toistaiseksi mitään näyttöä islamilaisten maahanmuuttajien länsimaalaistumisesta ei kerta kaikkiaan ole.

Vähemmistövaltuutettu eli ajatuspoliisi ja valtakunnansyyttäjänvirasto eli inkvisitio toki tietävät tämän itsekin. Juuri siksi he vaativat rangaistuksia sen sanomisesta, että yhteiskunta koostuu ihmisistä.

Vähemmistövaltuutetun ja valtakunnansyyttäjänviraston ja heidän kumileimasimenaan toimivan, puhtaasti puoluepoliittisin perustein nimitettyjen oikeustiedettä opiskelemattomien maallikkolautamiesten hallitseman käräjäoikeuden teksteissä esiintyy moneen kertaan se suoraan vähemmistövaltuutetun tutkintapyynnöstä valtionsyyttäjän haastehakemukseen ja sieltä suoraan käräjäoikeuden tuomiolauselmaan copypastattu toteamus, että kirjoituksessani Yhteiskunta koostuu ihmisistä esitetyt tiedot Afrikan yhteiskunnallisista oloista ja niiden syistä ovat vakavasti otettavaa oppikirjamaista asiatekstiä:

Edellä todetusta kirjoituksen otteiden sisällöstä ilmenee, että kirjoitus on oppikirjanomaiseen asiatekstin muotoon puettu ja että kirjoituksessa käsitykset esitetään osin tutkimukseen perustuvina faktoina. Kirjoitus ei siten ole muotonsa ja sisältönsä puolesta sellainen, että sitä ei kukaan voisi ottaa vakavasti. Näin mikäli kirjoitus on sisällöltään syyttäjän väittämin tavoin lain vastainen, kirjoitus on katsottava kysymyksessä olevassa rikoslain kohdassa tarkoitetuksi vakavasti otettavaksi propagandaksi.


Todellisuuden kiistäjät pelkäävät nimenomaan sitä, että tosiasiat esitetään selkeästi, asiallisesti ja uskottavasti. Siksi nimenomaan vakavasti otettavaa faktatekstiä sisältävät kirjoitukset halutaan sensuroida, jotta totuus ei tulisi suuren yleisön tietoon.

Vastaavasti Neuvostoliitossa kiellettiin kirjat, joissa kerrottiin Neuvostoliiton aloittaneen talvisodan. Jos sen sijaan joku olisi kirjoittanut kirjan vaikkapa marsilaisten matkoista maapallolle lentävillä lautasilla, sitä kirjaa ei olisi vaivauduttu kieltämään. Nimenomaan tosiasioiden kertominen julkisuuteen yritetään kieltää, koska tosiasioiden tuleminen suuren yleisön tietoisuuteen romahduttaisi valheelliseen propagandaan rakentuvan monikulttuurisuusideologian hegemonisen aseman Euroopan politiikassa.

Todellisuudessa tilanne on nimenomaan se, että Afrikan ja Lähi-idän asukkailla on yleisesti aivan erilainen maailmankuva kuin Euroopan asukkailla. Jos Euroopan väestö koostuisi enimmäkseen Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevista ihmisistä, Euroopan yhteiskunta olisi samanlainen kuin Afrikan ja Lähi-idän yhteiskunnat. Tämä on se tosiasia, jonka sanomisesta Puumalainen ja Illman ovat yrittäneet saada minulle sakkoja.

He tietävät, että minä olen oikeassa. He tietävät, että Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevien ihmisten massiivinen muutto Euroopan maihin johtaa Euroopan yhteiskuntien muuttumiseen Afrikan ja Lähi-idän yhteiskuntien kaltaisiksi. He tietävät, että juuri kukaan eurooppalainen ei halua sellaista. Siksi he yrittävät estää suomalaisia ja muita eurooppalaisia tajuamatta tällaisia asioita ennen kuin on liian myöhäistä, siis ennen kuin Euroopan väestö on peruuttamattomattomasti muuttunut Afrikan ja Lähi-idän väestöjen kaltaiseksi.

Jos Eurooppaan tulee kunniamurhia normaalina meininkinä pitäviä ihmisiä sankoin joukoin, kunniamurhat muuttuvat normaaliksi meiningiksi Euroopassa. Russ:


Käsitys järkkymättömästä ihmisarvosta on maailmanlaajuisesti katsoen meidän fantasiamme ja aikamoisessa vähemmistössä. Ihmiset eivät yksinkertaisesti jaa meidän näkemyksiämme. Köyhät ihmiset eivät ole automaattisesti jaloja, ja jos imaami ohimennen haastattelussa toteaa "joo joo ihmisarvo on ihan jees" niin ei se riitä, ei se millään riitä. Mitä enemmän on olemassa ihmisiä, jotka eivät jaa meidän käsitystämme ihmisarvosta, kuten että ateisti ja homokin ovat ihmisiä, ja mitä enemmän niitä ihmisiä on meidän rajojen sisällä, sitä pahempi tilanne on.


Ei ole mitään näyttöä siitä, että Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevien ihmisten mielipiteet olisivat jotenkin yhtäkkiä muuttuneet heidän tultuaan länsimaihin. Päinvastoin on paljon esimerkkejä siitä, että Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevien ihmisten on heidän asuessaan länsimaissa aivan samanlainen kuin heidän asuessaan Afrikassa ja Lähi-idässä:If you take out uncovered meat and place it outside on the street, or in the garden or in the park, or in the backyard without a cover, and the cats come and eat it ... whose fault is it, the cats' or the uncovered meat? The uncovered meat is the problem. If she was in her room, in her home, in her hijab, no problem would have occurred.

-- suurmufti Taj El-Din Hilaly, Australian sunnimuslimien johtaja, selittää moskeijassa pitämässään saarnassa, miksi raiskattu nainen on itse syyllinen raiskaukseen (2006)All women MUST wear hijab! Your women are being raped only because of the way they dress! In muslim countries there are no rapes because women wear modest clothes!

-- Waleid Khaleid Ahmed -niminen muslimi facebookin keskustelupalstalla (2008)Vastaavasti on merkkejä siitä, että monien valkoisten länsimaalaisten ihmisten maailmankuva on muuttumassa Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevien ihmisten maailmankuvan kaltaiseksi:Archbishop of Canterbury says the adoption of certain aspects of Sharia law in the UK "seems unavoidable". Williams argues that adopting parts of Islamic Sharia law would help maintain social cohesion. For example, Muslims could choose to have marital disputes or financial matters dealt with in a Sharia court.

-- BBC:n uutiset 7.2.2008
The archbishop had overwhelming support, not only for having opened up this very important discussion, which is part of the fabric of our national life - we simply cannot avoid it - but he also clearly had the majority of the synod right behind him.

-- Englannin valtionkirkon synodin jäsen Robert Key, Tory-puoluetta edustava Britannian parlamentin jäsen, vahvistaa valtionkirkon johtajiston tukevan arkkipiispaa.Eurooppa on tekemässä kollektiivista itsemurhaa. Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevien ihmisten tulviminen Eurooppaan kymmeninä miljoonina maahanmuuttajina on Rooman valtakunnan romahdukseen johtaneen kansainvaellusajan toisinto. Eurooppa ottaa nämä nykyajan kansainvaellukset vastaan avoimin ovin. Afrikasta ja Lähi-idästä jo tulleet kymmenet miljoonat ja lähivuosikymmeninä Eurooppaan tulevat sadat miljoonat maahanmuuttajat eivät aio sopeutua Euroopan kulttuuriin, vaan he tulevat tänne valloittajakansana. He tuovat mukanaan oman kulttuurinsa, maailmankuvansa ja elämäntapansa Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan. He eivät sopeudu Eurooppaan, vaan Eurooppa joutuu sopeutumaan heihin.

Afrikkalaiset ja lähi-itämaalaiset eivät muutu eurooppalaisiksi, vaan Eurooppa muuttuu Afrikaksi ja Lähi-idäksi.

Miettikää, haluatteko tätä.

Jos ette halua, älkää kannattako Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevien ihmisten massiivista maahanmuuttoa Eurooppaan.

Äänestäkää sellaisia poliitikkoja, jotka rajoittavat Afrikasta ja Lähi-idästä kotoisin olevien ihmisten maahanmuuttoa. Älkää äänestäkö mielipuolia, jotka kannattavat Afrikasta ja Lähi-idästä Eurooppaan suuntautuvan maahanmuuton lisäämistä.

8 kommenttia:

induktio kirjoitti...

Näin hakukoneoptimoinnin näkökulmasta katsottuna on tietysti oma meriittinsä pitää puolentusinaa eri blogia, joista voi linkittää artikkeleja ristiin rastiin osuvasti valituilla linkkiteksteillä kuten yhteiskunta koostuu ihmisistä.

Erityisesti Googlehan painottaa hakutulosten järjestelyssä sivulle tulevien linkkien määrää ja "laatua". Kun tarpeeksi monella sivulla mainitaan, että yhteiskunta koostuu ihmisistä, niin kyllähän se siellä hakutuloksissakin sijoittuu korkealle.

Ilman Ellilän saamaa sananvapausrikossyytettä en uskoisi, että artikkelista yhteiskunta koostuu ihmisistä olisi noussut niin merkittävä kohu, mutta onhan se ihan yleissivistykseen verrattavissa oleva tosiasia, että yhteiskunta koostuu ihmisistä.

P.S. Joidenkin hakukoneoptimoinnin konsulttien näkemyksiä tärkeimmistä hakutulosten arvostelukriteereistä voi lueskella vaikka täältä.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Kansanedustaja Kimmo Kiljunen (sd) kirjoittaa:

(http://www2.eduskunta.fi/fakta/edustaja/464/Kunniamurha.htm)

Viisituhatta naista vuosittain murhataan läheisimpien perheenjäsenten, isän, veljien tai lankomiesten toimesta. Aviorikos, esiaviollinen suhde, haluttomuus avioitua isän määräysten mukaan tai raiskauksen uhriksi joutuminen voivat olla syynä nuorten naisten ja tyttöjen murhiin. Perheen kunniaa on loukattu ja se riittää perusteeksi kuolemantuomiolle.

Kunniamurhat ovat vain jäävuoren huippu. Kyse on miljoonista, sadoista miljoonista naisista, jotka elävät patriarkaalisissa yhteiskunnissa kunniamurhan kaltaisen kuolemanrangaistuksen uhan alla.

Viisitoistatuhatta naista vuosittain murhataan kostoksi saamatta jääneistä myötäjäismaksuista. Satakaksikymmentä miljoonaa naista on ympärileikattu osana aikuistumisen riittiä. Joka vuosi kaksi miljoonaa naista ympärileikataan ja heiltä riistetään mahdollisuus kokea syvästi sukupuolinen kanssakäyminen.

Luvut ovat hirveitä. Mutta tulisiko meidän kuitenkin ymmärtää erilaisia kulttuureita, erilaisia tapoja elää ja kunnioittaa kussakin maassa hyväksyttyjä oikeuskäytäntöjä?

Ei! Silloin kun perustavia ihmisoikeuksia loukataan, on meillä yleismaailmallinen velvollisuus toimia toisin. Oikeus elämään ja oman ruumiin hallintaan ovat universaaleja oikeuksia. Loukkauksia ei voida perustella viittaamalla paikalliseen perinteeseen tai tapaoikeuteen. Ihmisten perustavimmat oikeudet ovat samat riippumatta missä hän asuu.

Kunniamurhat tai myötäjäismurhat ovat tyypillisiä monissa islamilaisissa maissa Lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa.


Tähän asti tämä kaikki on totta ja voin allekirjoittaa kaiken ylläolevan. Sitten yhtäkkiä Kiljunen menee harhapoluille:

Mutta ei islam uskontona oikeuta kunniamurhia. Niitä tehdään myös paljon Brasiliassa, Perussa ja Guatemalassa, jotka ovat vahvan katolisia maita.

Roskaa. Kunniamurhien uhalla ylläpidetty pakkoavioliittokäytäntö on vakiintunut instituutio nimenomaan islamilaisissa maissa. On pelkkää paskapuhetta, että islam uskontona ei oikeuta kunniamurhia. Kuten yhteiskunta koostuu ihmisistä, islam koostuu muslimeista. Jos ja kun muslimit tekevät kunniamurhia, kunniamurhat kuuluvat islamiin. Ei ole olemassa mitään "oikeaa islamia", joka olisi olemassa irrallaan muslimien edustamasta reaalisesti olemassaolevasta islamista. Kun muslimeita muuttaa Eurooppaan, he tuovat mukanaan nimenomaan sen reaali-islamin. Koska olemassaolevat muslimit tekevät kunniamurhia, muslimien massiivinen maahanmuutto Eurooppaan tuo kunniamurhien uhalla ylläpidetyt pakkoavioliitot Eurooppaan.

Kristinuskolla ei ole mitään tekemistä pakkoavioliittojen tai kunniamurhien kanssa Etelä-Amerikassa sen enempää kuin Euroopassakaan. Kristittyjen eteläamerikkalaisten rinnastaminen muslimeihin tällaisissa asioissa on tahallista harhaanjohtamista huomion siirtämiseksi pois muslimeista.Kiljunen jatkaa:
Entä Euroopassa? Täälläkin maahanmuuttajaväestön keskuudessa on syyllistytty vanhojen traditioiden mukaisiin pimeimpiin tekoihin. Niitä ei voida missään oloissa hyväksyä.

Tämä on juuri sitä todellisten muslimien Eurooppaan tuomaa todellista islamia.

Professori Jaakko Hämeen-Anttilan haavekuviin kuuluvaa suvaitsevaa ja sivistynyttä islamia ei ole olemassa Hämeen-Anttilan pään ulkopuolisessa reaalimaailmassa.Kiljunen jatkaa:
Mutta on meidänkin hyvä katsoa peiliin. Euroopassa on edelleen maita, puhumattakaan Yhdysvalloista, joissa kuolemantuomiot ovat arkipäivää. Yhtä lailla tässä on kyse perustavimman ihmisoikeuden, elämisen oikeuden, loukkaamisesta.

Täyttä roskaa. En kannata kuolemantuomiota, mutta en voi hyväksyä murhaajille USA:ssa annettavien kuolemantuomioiden rinnastamista viattomien tyttöjen murhaamiseen. Näin Kiljunen kuitenkin yrittää tehdä.Kiljunen:
Suomessa ei sallita kunniamurhia. Täällä ei naisia voida ympärileikata. Hyvä niin.

Ja miten niin ei voida? Esimerkiksi naispuolisista somaleista yli 99% on ympärileikattuja.Kiljunen:
Mutta entä oman maamme perheväkivalta?

No mitä siitä? Miten se tähän liittyy?Kiljunen:
Poliisin tietoon tulee Suomessa vuosittain 16 000 perheväkivaltatapausta. Tämä on ehkä vain kymmenesosa koko todellisuudesta.

Mihin perustuu väitteesi, että perheväkivaltatapauksien todellinen määrä olisi kymmenen kertaa niin suuri kuin poliisille ilmoitettu määrä?Kiljunen:
Hirvittävimmillään noin viisikymmentä naista vuosittain kuolee perheväkivallan seurauksena.

Täyttä roskaa. Suomessa kuolee vuosittain noin sata ihmistä rikoksen uhrina. Heistä ei todellakaan ole puolet naisia. Valtaenemmistö rikoksen uhrina kuolleista suomalaisista on miehiä, muistaakseni n. 80 %.Kiljunen:
Mutta ongelma ei ole vain naisten. Kyse on myös lapsista. Tilastot ovat karut: vuosittain Suomessa kuolee 10-15 lasta ja vammautuu 200-300 lasta vanhempien kuritukseen. Tämä ei voi olla tästä päivästä!

Suurin osa vanhempien pahoinpitelemistä lapsista on äitiensä pahoinpitelemiä. Miksi ensin syyllistät miehiä naisten pahoinpitelyistä ja murhista, mutta et mainitse useimpien perheväkivallan uhriksi joutuneiden lasten olevan nimenomaan naisten tekemien väkivaltarikosten uhreja?Kiljunen:
On meilläkin kasvun paikka. Jos emme syyllistykään kunniamurhiin, niin fyysinen väkivalta on kuitenkin kovin monissa kodeissa läsnä oleva uhka ja todellisuutta.

Ja onko se Suomessa yleisempää kuin Euroopassa keskimäärin? Ei. Miksi siis suomalaisia pitää syyllistää asiasta, jossa suomalaiset eivät ole sen pahempia kuin muut eurooppalaiset?Kiljunen:
Miehillä, isillä on oltava mahdollisuus uuteen, läheisen ihmisen koskemattomuutta kunnioittavaan kasvatusvastuuseen ja elämään. Myös lainsäädäntömme tulee tukea tätä kehitystä.

Miksi tässä puhutaan yleensä miehistä ja erityisesti lasten isistä, vaikka lasten pahoinpitelyt ovat enimmäkseen naisten tekemiä rikoksia?

Adelphi kirjoitti...

Varsin hupaisaa, että Google-haulla sanoille "yhteiskunta koostuu ihmisistä" 15 ensimmäistä tulosta liittyy Mikko Ellilän samannimiseen kirjoitukseen ja 16. tulos taas vie...Jussi Halla-ahon blogiin, kirjoitukseen "Uudesta yksittäistapauksesta", joka ilmestyi jo yli vuosi ennen Ellilän kirjoitusta:

http://tinyurl.com/4k3gn6

Merkittäköön tässä siis aikakirjoihin – kun tämän iskulauseen ensimmäistä käyttäjää tullaan kuitenkin vielä jäljittämään – että se esiintyi Jussi Halla-aholla jo ennen kuin Mikko Ellilä teki siitä kuolemattoman :) Havaintoja vielä varhaisemmista esiintymistä otetaan luonnolisesti ilomielin vastaan.

Mika Illman muuten pitänee tuota Google-tulosta erityisen raskauttavana todisteena siitä, että kirjoituksen voi löytää, "jos kirjoittaa Googleen hakusanoiksi joitakin kirjoituksessa esiintyviä sanoja". "Siten Google toimii" :)

Mikko Sandt kirjoitti...

Poliisin tietoon tulee Suomessa vuosittain 16 000 perheväkivaltatapausta. Tämä on ehkä vain kymmenesosa koko todellisuudesta.

Vaikka tuo olisikin totta, sama pätee todennäköisesti vielä suuremmissa määrin maahanmuuttajaperheisiin, joissa perheen nainen ei välttämättä edes tiedä, että häntä hakkaava/raiskaava mies on syyllistynyt rikokseen.

Vai moniko musliminainen kävelee poliisille ja ilmiantaa miehensä?

Kunniamurhat tai myötäjäismurhat ovat tyypillisiä monissa islamilaisissa maissa Lähi-idässä ja Etelä-Aasiassa.

Eivät ainoastaan tyypillisiä vaan jopa täysin laillisia ainakin Jordaniassa, Syyriassa ja Marokossa.

Ellen kirjoitti...

I can't read these comments, but thank you for blogging about dishonor killings.

Ellen R. Sheeley, Author
"Reclaiming Honor in Jordan"

Mikko Ellilä kirjoitti...

Adelphi sanoi...

Merkittäköön tässä siis aikakirjoihin – kun tämän iskulauseen ensimmäistä käyttäjää tullaan kuitenkin vielä jäljittämään – että se esiintyi Jussi Halla-aholla jo ennen kuin Mikko Ellilä teki siitä kuolemattoman :) Havaintoja vielä varhaisemmista esiintymistä otetaan luonnolisesti ilomielin vastaan.

Vastaavaa asiaa väänsi rautalangasta Steve Sailer aikoinaan: Suomi on niin suomimainen, koska Suomi on täynnä suomalaisia.

http://www.vdare.com/fulford/080513_fulford_file.htm

Last year, Steve Sailer wrote:

“In 2005, the Washington Post sent two reporters to Finland for several weeks to find out why Finland has ‘the world’s best educational system, produces such talented musicians and architects, and has more cell phones per capita than Japan and America.’

“Sitting here in my pajamas in California, I could have saved the Washington Post all the expense. The most important reason why Finland is so Finlandy is because it is full of Finns.”

Jumalanpilkasta vankeutta Lehdolle kirjoitti...

Suomessa vaadittiin 5-7.5.2008 valtionsyyttäjä Mika Illmanin suulla Tampereen käräjäoikeudessa mm. maahanmuuttokritiikistä ja siinä yhtyedessä kansankiihotuksesta, muslimien uskonrauhan häirinnästä ns. muhammed pilakuvien julkaisusta tamperelaiselle Seppo Lehdolle 2.5 vuotta ehdotonta vankeutta päivästä päivään

Seppo Lehto kiisti asiaan kuuluvasti kaiken
http://jumalanpilkasta.blogspot.com

Onko tämä ihmisoikeuksien kunnioittamista, kun pelkkien epäilyjen perusteella vaaditaan kuin murhaajalle häkkiin sulkemista?

Jumalanpilkasta vankeutta Lehdolle kirjoitti...

Jätämme Irwin Goodmanille tuon mainitsemasi lausuman Haistakaa p...!

Tosiasiat on se että niin Mikko Ellilä kuin Seppo Lehtokin oikeusmurhan uhreja ja monikulttuurisuutta palvovien neekeriuskovaisten uhreja

Seppo Lehto
Muhammed pilakuvataiteilija
Tampere
Suomi Finnland