tiistai 5. helmikuuta 2008

Elämää ulkoavaruudesta?

Helsingin sanomat toisaalla hieman paheksuu Ritva Santavuoren lausuntoa, että alkuperäiset suomalaiset olisivat kuolleet sukupuuttoon vuosituhannen loppuun mennessä ja toisaalla kertoo, että vuonna 2020 noin 25 prosenttia Helsingin koululaisista on maahanmuuttajataustaisia ja muita kuin suomen- tai ruotsinkielisiä.

Yleensäkin pidetään mielettömänä, tai jopa pahana sen toteamista, että suomalaiset jäisivät omassa maassaan vähemmistöksi, vaikka se tuon Helsingin Sanomien uutisen mukaan todellakin on tapahtumassa viimeistään vuosisadan loppuun mennessä, ellei kehityksessä tapahdu ratkaisevia muutoksia. Ja sen sijaan, että asiaan reagoitaisiin jotenkin suomalaisuutta turvaten, maahanmuuttoa halutaan lisätä vielä entisestään.

Mistä siis kuvitellaan niiden suomalaisten tulevan, jotka tasapainottaisivat tuon kehityksen niin, että Suomi säilyisi suomalaisena valtiona? Ulkoavaruudestako? Miksi ei siis voi yksinkertaisesti todeta sitä tosiasiaa, että nykyisten politiikkojen johtama politiikka johtaa Suomen valtion loppuun suomalaisena valtiona.

Kunhan kysyn.

1 kommentti:

Mikko Ellilä kirjoitti...

Tämä on äärimmäisen tärkeä pointti.

Mm. Jussi Halla-aho on kiinnittänyt huomiota siihen, että nykyisen maahanmuuttopolitiikan kannattajat eivät näe mitään rajaa vierasperäisen väestön kasvulle. Kukaan poliittinen päättäjä tms. mielipidevaikuttaja ei ole millään tavalla ottanut kantaa siihen, kuinka paljon Suomeen tai ylipäätään Eurooppaan voidaan ottaa ei-eurooppalaisia maahanmuuttajia. Ongelma ei ole edes siinä, kuinka paljon niitä on tähän mennessä tullut. Ongelma on pikemminkin siinä, että vierasperäisen väestön kasvulle ei ole asetettu mitään tavoitetasoa, mitään ylärajaa. Julkisuudessa ei ole lainkaan keskusteltu siitä, kuinka paljon Suomeen tai muihin Euroopan maihin halutaan vierasperäistä väestöä.

Ruotsin maahanmuuttoministeri on spekuloinut, että ruotsalaiset jäävät vähemmistöksi Ruotsissa muutaman vuosikymmenen sisällä. Tätä kannattaa miettiä, kun kaikenmaailman ritvaviljaset ja johannasuurpäät vaativat lisää ja lisää ja lisää maahanmuuttajia.