tiistai 22. maaliskuuta 2016

Kokoomus on islamilaisten terroristien puolellaHS:


Ainakin 34 kuollut terrori-iskuissa Brysselissä
 

Ainakin 34 on kuollut ja kymmeniä on loukkaantunut tiistaiaamulla kello kahdeksan aikaan tapahtuneissa terrori-iskuissa Brysselin kansainvälisellä lentokentällä ja metroasemalla.
Tarkat tiedot loukkaantuneiden määrästä vaihtelevat. Britannian yleisradioyhtiö BBC:n tietojen mukaan loukkaantuneita olisi ainakin 81.
Kansainvälisellä lentokentällä kuultiin aamulla kaksi räjähdystä. Niissä kuoli ainakin 14 ihmistä. Aiemmin kerrottiin, että lentokentällä olisi kuollut 13 ihmistä.
Sosiaalisessa mediassa julkaistuissa valokuvissa näkyi, kuinka lentokenttärakennuksesta nousi savua ja ihmiset juoksivat pois kentältä. Kentän lattialla näkyi verta vuotavia ihmisiä.
Belgian syyttäjänvirasto vahvisti, että kentän isku oli itsemurhaisku.
Iskun tekijöistä ei ole kuitenkaan vielä tietoa. Poliisi on löytänyt kentältä Kalašnikov-rynnäkkökiväärin, joka oli ilmeisesti hyökkääjän käytössä. Lisäksi kentältä on löytynyt räjähtämätön räjähdevyö, kertoo belgialainen VMT-kanava.
Belgian armeija räjäytti päivällä kentällä olleen epäilyttävän paketin.
Myös Maalbeekin metroasemalla lähellä EU-rakennuksia räjähti aamulla.
VRT-kanavan mukaan metroaseman iskussa kuoli ainakin 20 ihmistä. Kymmeniä ihmisiä oli loukkaantunut, osa heistä vakavasti. Tiedot metroiskun uhrien määrästä olivat aiemmin ristiriitaisia.
Koko Brysselin joukkoliikenne oli tiistaina päivällä suljettu. Viranomaiset kehottivat ihmisiä pysyttelemään siellä missä he ovat.
Kännykkäverkot eivät toimineet kunnolla, ja ihmisiä pyydettiin käyttämään tekstiviestejä eikä soittamaan.
EU:n komissio kehotti henkilökuntaansa pysyttelemään sisätiloissa tai jäämään kotiin.
Twitterissä julkaistussa kuvassa näkyi, miten matkustajia evakuoitiin pysäytetystä junavaunusta hämärässä metrotunnelissa Arts-Loin ja Maalbeekin metropysäkkien välillä.
Belgia ilmoitti nostavansa terrorismin uhkatason korkeimmalle tasolle. Tätä ennen uhkataso on ollut toiseksi korkeimmalla tasolla.
Räjähdykset lentokentällä tapahtuivat lähtöhallissa vähän kello kahdeksan jälkeen aamulla, kertoi belgialainen sanomalehti Le Soir.
Belgialaisen uutistoimisto Belgan mukaan lentokentällä olisi huudettu arabiankielisiä iskulauseita ja ammuttu ennen räjähdyksiä.
Brysselissä tapahtuu nyt kauheita, mutta samalla on muistettava se rasismi, jota tapahtuu Suomessa joka päivä. Syrjintä, kiusaaminen ja vihapuhe ovat arkea liian monelle.
Puheiden lisäksi tarvitaan nyt konkreettisia tekoja. Kerätään yhdessä ideoita arkipäivän syrjinnän ratkaisemiseksi. Otamme parhaat edistääksemme. Kirjoita ajatuksesi alle tai jaa somessa tunnisteella‪#‎ratkaisujarasismiin‬.Kun islamilaiset terroristit tappavat ihmisiä, Kokoomuksen mielestä on tärkeämpää kauhistella sitä, että joku suomalainen on joskus sanonut jotakuta neekeriä neekeriksi.
Kokoomus vähättelee terrorismia. Kokoomus on islamilaisten terroristien puolella. Kokoomus on sodassa Suomen kansaa vastaan.


Kommenttiosastosta:

Virpi Männikkö-Tarkka 
Nyt on kyllä vähä huono kohta verrata....tottakai rasismi ja vihapuhe on väärin. Mutta hei......viattomia ihmisiä kuoli juuri terroristien uhreina. Asiat ny tärkeysjäriestyksehen!!! Täs pitää kohta ruveta miettimähän puoluettansa....

Juuso Uotila 
Kokoomus on menettänyt viimeisetkin järjen rippeet. Nyt pitäisi puhua näiden terrori-iskujen syistä ja täällä sen sijaan puhutaan rasismista. Onko siellä toimistolla kuultu ikinä sellaisesta kuin tärkeysjärjestys?

Kirsi Eskola 
Luoja mitä ääliöitä. Rasismistahan tässä nyt pitää huolestua.. Siksi toisekseen ei ole kysymys rasismista vaan realismista. Muslimeilla on jihad päällä ja sen nimissä tapetaan eurooppalaisia. Rajat kiinni ja ählämit niska-perseotteella otteella ulos täältä.

Harry Bogomoloff 
Joo joo. Jos Euroopan ei olisi sallittu tulla tällaiseksi basaariksi kuin nyt niin asiat saattaisivat olla toisin. Idealismin ja idiotismin ero on politiikassa mikroskooppinen. Tiedätte mitä tarkoitan.

Ari Mustanoja 
Hyvä paikka brändäämiseen. Mitä nyt yhdestä terrori-iskusta. Uskomatonta pokkaa.

Juha Helppi 
Täytyy myöntää, että nyt kyllä hävettää. Ai mikä? No se, että olen lähes koko elämäni äänestänyt kokoomusta. Miten sekaisin siellä nykyään oikein ollaan, kun tälläisena päivänä julkaistaan tuollainen aivopieru? Koitatteko päästä kaikista äänestäjistä eroon?

Marko Eerikäinen 
Rasisminvastaisella viikolla voisi ottaa myös kantaa valkoisia vastaan tapahtuvaa pientä kansanmurhaa esim. Etelä-Afrikassa ja kristittyä yhteiskuntaa vastaan tapahtuvia jatkuvia terrori-iskuja.

Marko Helin 
Ei j*malauta mitä idiootteja olette!!!! Te olette tuomassa tätä samaa p*skaa Suomeenkin. Ette ole alkuunkaan tilanteen tasalla ja toivon sydämeni pohjasta, että olette joskus itse paikalla, kun tälläistä tapahtuu ulkomailla ja kaipa piakkoin Suomessakin.

Turo Pykälä-aho 
Osaisitte edes hävetä jumalauta, tälläisenä päivänä. No, siinähän se kokoomuksen pahin mädättäjäsiipi laukoo taas "viisauksiaan", sinällään tässä ei ole mitään uutta. Jos linjanne jatkuu vähänkään tämänkaltaisena, täytyykin alkaa toivomaan kannatuksen vajoamista mahdollisimman alas.

Raija Koskiluoma 
Mautonta norsunluutornista ylhäältä alas huutelua. Huommenna menossa lntokentälle enkä todellakaan mieti muuta kuin toivotaan et selviän hengissä.

Antti Holopainen 
Jihad - on kylla ylivoimaisesti korkein rasismin muoto koko maailmassa.

Sami Knuuttila 
"Joo, hieman räjähteli europaassa jälleen mutta muistetaan rasismi" Ei hyvää päivää.

Jari Santanen 
OOTTEKO te aivan sekaisin siellä?Aivan Halventava kirjoitus!Kehtaattekin !!!!!!!!

Harri Haapasalo 
Voisitteko maanpetturit kertoa, eikö tässä pommi-iskussa ollut teidän mielestänne rasistiset motiivit?

Jari Nurminen 
Mites menikään...Monikultuurisuus on rikkaus,ei mulla muuta...ai niin kiitos tästä.
Näistä kommenteista huomaamme, että kansa ei tykkää Kokoomuksen maanpetoksellisesta linjasta.

Kokoomus on Suomen kansan vihollinen. 

Kokoomus on sodassa Suomea vastaan.1 kommentti:

Homo kirjoitti...

Pari homoa keskustelemassa iskuista ja hallitsemattomasta muslimien massamuutosta Eurooppaan ja sen tuomista uhista:

Milo Yiannopoulos and Dave Rubin Talk Brussels Attacks - YouTube