perjantai 12. elokuuta 2011

Maahanmuuttajien vandalismi Englannissa nostaa Norsefiren kannatusta


Jari Leino:


Tänä vuonna tulee kuluneeksi 43 vuotta siitä, kun brittiläinen kansanedustaja Enoch Powell piti kuuluisan Rivers of Blood -puheensa. Puheen nimi - verivirrat - tulee siitä, että klassisia kieliä opiskellut ja useita runokokoelmia julkaissut Powell siteerasi puheessaan Vergiliuksen runoteosta Aeneis. "Kun katson tulevaan, paha aavistus täyttää mieleni; kuten roomalainen, näen Tiber-joen kuohuvan verta.'"

Puheen varsinainen sisältö liittyi kuitenkin paljon tutumpiin aiheisiin, jotka ovat ajankohtaisia myös nyt: maahanmuuttoon ja syrjinnänvastaiseen lainsäädäntöön.
...

Powell väitti, että vaikka tuhannet maahanmuuttajat haluavatkin sopeutua, maahanmuuttajien valtaosa ei halua, vaan monet heistä ylläpitävät aivan tarkoituksella rodullisia ja uskonnollisia eroavaisuuksia saadakseen valtaa ensin muiden maahanmuuttajien yli ja lopulta myös kantaväestön yli.
...

Powellin 43 vuotta sitten esille tuomat teemat kuulostavat hyvin tutuilta ja ajankohtaisilta. Myös muiden poliitikkojen ja valtamedian reaktio Powellin puheeseen tuntuu tutulta: Powell leimattiin tietenkin heti rasistiksi. Arvostettu The Times -lehti luokitteli Powellin puheen vihapuheeksi ja uutisoi rasistisista hyökkäyksistä, joiden väitettiin saaneen alkujuurensa Powellin puheesta.

Powellilla oli kuitenkin takanaan kansan tuki. Gallup-tutkimuksen mukaan 74% briteistä oli sitä mieltä, että Powell on oikeassa; 15% oli toista mieltä.

Powellin ennustukset kaduilla virtaavista verivirroista ovat käyneet toteen jo monta kertaa vuosikymmenien varrella. Nämä uusimmat mellakat, jotka saivat alkunsa aseistetun jamaikalaisen jengirikollisen saadessa surmansa tulitaistelussa poliisin kanssa ovat vain viimeisin tapaus pitkässä etnisten mellakoiden ketjussa.

Tulee olemaan todella huvittavaa seurata suomalaisen median kiemurtelua uutisoinnissaan. Jostain syystä toimittajille tuottaa suurta tuskaa kertoa, että ketkä siellä nyt oikein mellakoivat, ryöstelevät ja polttavat omia asuinalueitaan.Wikipedia:

V for Vendetta (film)

...

Plot

In 2020,[2] the world is plagued by environmental plight and the former United States has become balkanized. The United Kingdom is ruled by a totalitarian government under the fascist Norsefire party.

...

Cast

...

Roger Allam as Lewis Prothero: Lewis Prothero, "The Voice of London", is a mouthpiece for the Norsefire government.

IMDB:

V niin kuin verikosto

»V for VendettaLewis Prothero:


We did what we had to do. Islington, Enfield. I was there; I saw it all. Immigrants, Muslims, homosexuals, terrorists, disease-ridden degenerates. They had to go! Strength through unity, unity through faith. I'm a God-fearing Englishman and I'm goddamn proud of it!Ei kommentteja: