torstai 27. marraskuuta 2008

Maahanmuutto tuhoaa Suomen koulujärjestelmän

Jussi Halla-ahon vieraskirjasta:
Nimi : Nikopol

Viesti :

Voin sanoa ammatillisena näkemyksenäni että ainakaan pääkaupunkiseudulle ei pitäisi tulla yhtä ainutta kielitaidotonta suurperhettä lisää. Jo nyt ollaan pakkovalinnan edessä. Joko sijoitetaan huomattavia summia koulutukseen ettei sen taso romahda (enempää - paikoin on jo myöhäistä), käytännössä rinnakkaisen koulutusjärjestelmän pystyttämiseen. Tarve ei rajoitu vastatulleisiin ankkurikarpaaseihin vaan myös Suomessa syntyneisiin kielitaidottomiin eskarilaisiin. Venäläiset ummikot maksavat kunnille aluksi ihan yhtä paljon kuin somalitkin, mutta harvempi tatjaana alkaa poikia joka vuosi ja venäläisten aikuisten työperäisyys on totta eikä mustaa huumoria kuten, no te tiedätte kenen kohdalla.

Toinen vaihtoehto on jatkaa siinä uskossa että Maailman Paras Koulu pystyy sulattamaan nykyiset ja suuremmatkin tulijamäärät kosmeettisilla satsauksilla kunhan vain opettajien asenne on oikea. Kasvavat kulut uitetaan budjettiin muiden menojen joukossa, esim positiivisen diskriminaation määrärahan muodossa. Tällähän saadaan lisää resurssia vähäosaisten asuinalueiden kouluille. Arvatkaa mikä ja kuka ne rahat syö? Ja oppimisen taso on surkea, koulun arki epäviihtyisää, turvallisuuden tunne ja oman yhteisön henki mennyttä. Talibbonen kertoo meille kenen on vika.

Monikulttuurinen koulu nyt on sitä mitä yhteiskunta tulevaisuudessa. Monikulttuurisuuden ongelmat tiedetään, ne kuluttavat rahaa ja inhimillisiä resursseja, eikä maksajien mielipidettä ole kysytty. Jos maahanmuuton volyymi kasvaa, koulu romahtaa. Nykymeno ei ole kestävää. Näennäisessä yltäkylläisyydessä ("rikas länsimaa Suomi") elää kansa joka tulee toimeen nipin napin. Julkinen sektori elää kroonisessa rahapulassa - hoitojonot, leikkausjonot, lastensuojelun ja -mielenterveysavun ahdinko, huonot palkat, homekoulut, häämöttävä suurtyöttömyys... Kenen mielestä rahaa on liikaa?

Enpä tiedä mikä puolue alkaisi vapaaehtoisesti tutkia maahanmuuton kustannuspuolta koulutussektorilla, ja toisi pöytään lisäbudjettiesityksen jossa asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, eli kustannus>rikkaus, rasite>voimavara, musta aukko>kultamuna.

Jopa selvällä rahallakin päästään vain tilanteeseen joka on yksikielistä ja -kulttuurista koulua huonompi. Samaan kouluun integroiminen ei toimi, koska merkittävän kokoinen kielipuoli vähemmistö vetää koko opetusryhmän tason alas. Erikseen opettamiseen peruskoulullamme ei ole varaa eikä henkilöstöä. Ja eikös kielipuolten kerääminen samaan luokkaan ole ihan rassismi ja Paha, tätähän kokeiltiin Helsingissä.

Onko se tarkoitus että erityisluokkien ja -opettajien resurssit käytetään ulkomaalaistaustaisten tukiopetukseen?

Koko koulutusjärjestelmämme perustuu ajatukselle että yli 90% oppilaista on samankielisiä ja -kulttuuritaustaisia. Jos kieli ei ole suomi, tarvitaan omankielinen rinnakkaisjärjestelmä - kuten ruotsinkielisillä. Kaikissa välimuodoissa valinta on joko vitunmoinen rahanmeno ja/tai tason lasku enemmistön kustannuksella.

Tämä siis kommenttina maahanmuuttopolitiikan holtittomuudesta. Toivon Joulupukilta nolla uutta uussuomalaista.

Huomatkaa (Ukkola ja muut tarkoitushaluiset dummyt) että tämä rasistimaisteri ei nyt puhu kieltä osaavista lukion priimus-ulkkareista eikä muista etnisistä ihmelapsista. Ne olla erityistapaus. Minä puhun reaalimaailmasta.

Octaviuksen Paskastania-bloggauksesta voi lukea lisää, jos verenpaine tuntuu liian
alhaiselta.

27. marraskuuta 2008

16:35:27
Tuntuu siltä, että poliittiset päättäjät eivät tajua näistä asioista yhtään mitään.

Miksi meillä on yhteisistä asioistamme päättämässä sellaisia ihmisiä, joilla ei ole koulutuksen ja maahanmuuton kaltaisten, yhteiskunnan kannalta ratkaisevan tärkeiden asioiden osalta YHTÄÄN MITÄÄN tietoa tai ymmärrystä?!

1 kommentti:

Pena kirjoitti...

Näyttäisi siltä, että poliitikot on "opetettu ja ehdollistettu" olemaan puuttumatta mihinkään, mikä viittaa rasismiin. Lehdistö ja vihervasemmistolaiset rakkikoirat ovat käyneet heti kiinni.

Esim. kokoomuksen Petri Salokin saatiin täysin munattomaksi pienellä lehdistön ärähdyksellä piilokamera-ansaan liittyen ja nykyään mies puuhailee mitättömien asioiden kanssa. mm. ehdottanut rikesakkoon progressiota. Säälittävää eunukkimaista toimintaa.

Nykypoliitikot ovat täysin kyvyttömäksi manipuloituja asiassa.